atandım ama mutlu değilim. :(

haklısın zamanla cebin dolar, ama sağlığın gider, psikolojin bozulur.o zaman o parayı da gönlünce huzurla yiyemez olursun
Tabikide sadece para degil istedigim. Ben yurt ortami icinde dedim hayalim diye.
Ama mesela ben hic atanamam yurtlara cunku onlisans mezunuyum . Bildigim kadariyla da hep lisans mezunlarindan alim yapiliyor yurtlara. : )

kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim. gerçekten çok yardımcı oldunuz. büyük ihtimalle aparta çıkacam. bi tanıdığım öğr
Tabikide sadece para degil istedigim. Ben yurt ortami icinde dedim hayalim diye.
Ama mesela ben hic atanamam yurtlara cunku onlisans mezunuyum . Bildigim kadariyla da hep lisans mezunlarindan alim yapiliyor yurtlara. : )

evet cnm ben lisans mezunuyum. ama önlisans kadroları da olabilir. tam bilmiyorum

kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim. gerçekten çok yardımcı oldunuz. büyük ihtimalle aparta çıkacam. bi tanıdığım öğrenci var. şimdi son sorum. bi zahmet bundada yardımcı olursanız gerçekten çok rahatlicam. tek mi çıkayım yoksa bu kızla çıkıp masraflar 2 ye mi bölünsün. öğrenciyle birlikte yaşamanın avantajları dezavantajları neler olur sizce..biliyorum sorun içindne sorun çıkardım ama gerçekten sizden başka fikir alabileceğim TARAFSIZ kimseler yok etrafımda. hepsi deli misin para biriktir derdinde.

en guzeli evlen kurtul hem masraf cok olmaz hem gelir artar hemde evinde yasarsin kurtulursun

maddı acıdan ewet ıyısın ama boyle mutlu degılsın kı ben de olmazdım bence cık hayatı daha yakından yasamıs olur böylece ısten cıkıp gıttıgın bıor evın olur ben olsam hemen cıkardım ınsanın evı gıbısı yk

tek çık

Eve çıkarsanız aylık 1000 tl size kalacak asgari ücret almış gibi olacaksınız.
Ama tabiki çok sıkıcıdır yurt olayı. Öğrenciler bile bunalıyorken.
Kafa dengi birini bulsanız hem kira masrafı hafiflemiş olur.

tek çıkın kesinlikle çünkü aynı yerde çalışan insanların aynı evde kalması ileride sorun açar buma çok tanık oldum.İşyerimde 2 bayan canciğer arkadaştı şimdi küsler ve birbirinin arkasından konuşuyorlar ve aynı ortamda çalışmak zorundalar.

yok bu kız öğrenci. ve çalıştığım yurtta kalıyor. eve çıkarsak doğal olarak yurttan ayrılacak. o okuluna gidecek ben iş için yurda gidicem. ama sanırım tek çıkacam

inanın birileri kredi çekin araba alın diyor. birileri birikim yapın diyor. tamam ama ben yapı itibariyle evcimen bir insanım. sosyalim ama evi de seviyorum.dışarıyı da seviyorum. ama ev benim için çok özel bişi. özelim gibi. o yüzden rahat değilim burda

yok bu kız öğrenci. ve çalıştığım yurtta kalıyor. eve çıkarsak doğal olarak yurttan ayrılacak. o okuluna gidecek ben iş için yurda gidicem. ama sanırım tek çıkacam
Boşverin öğrenciyi çalışan birisiniz artık küçük bir apart tutun bakalım aynı evde uyum sağlayacak mısınız bunun misafiri var v.b

Siz çalışan insansın. Yorgun geleceksin. Belki uyuyacaksiniz.ogrenci insan arkadaşlarını alır gelir.misafirin olur ona laf söyler.sinirin bozulur.acikcasi işin maddi kısmı da var.oyle masraflar ikiye bölünmüş diyosun ama sen nasılsa çalışıyorsun maaş alıyorsun diye, sana yüklenebilir de.tabi biz tanımıyoruz.sen bu saydiklarimi düşün ve öyle karar ver.

atandığım şehre ilk geldiğimde öğretmenevinde kalmayı düşündüm, yok o yasak yok bu yasak dediler. yetişkinim gelemem öyle yasaklara dedim tuttum evimi anneannemi de aldım yanıma. kiraydı taksitti derken harcamamız çok oluyor ama kafam acayip rahat.

Bence bütçenize uygun kirası düşük bi ev bulabilirseniz çok güzel olur.Ben öğrenciyken 2 yıl yurtta kaldım bir süre sonra yurt gerçekten sıkar o yüzden sizi anlıyorum.Madem paranız var neden hayallerinizi yaşamayasınız ki.İnşallah dilediğiniz gibi bi ev bulur ve mutlu olursunuz.

kararımı verdim.. tek çıkıyorum.. hayat benim.. maddi olarak zorlansam da kafam rahat olsun. huzurlu olayım..ilerleyen dönemlerde evlenince para biriktiririm.

çok teşekkür ederim. ev değil de apart düşünüyorum. baktım bu şehirde kalıcıyım ve kafama uygun önceden tanıdığım bir insan buraya atanır o zaman eve çıkarım.. yani benim şahsi görüşüm böyle.

Bu yurttan kurtulup çıkmak istediğin aparta tek çıkmalısın bence. Tamam maaşının yarısını giderlerine harcanacak ama sen o parayı sokağa atmışsın gibi olmayacak ki. Çalışan insansın, dediğim gibi yurtta öğrenci insan kalır o da mecbur olduğundandır yoksa çalışıp parasını kazanan yetişkin bir insan ama istediği zaman misafir getiremez, kafasına estiği zaman girip çıkamaz, yemek yapamaz, temizlik yapamaz falan yurtlarda yani, vallahi 4. yılım yurtta, öğrenciyim, ne kadar bunaldığımı anlatsam buradan Amerika'ya yol olur. Neden kalıyorum, mecburum çünkü. 1000 tl bile maaşım olsa bi şekilde o yurttan kurtulurdum senin yerinde olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…