Atandım ama neden korkuyorum?

Hayirli olsun,cok guzel.
Ev de bulursunuz,alisirsiniz da,bunlar su anda ikinci planda kaliyor.
En onemlisi su virusten azami dikkatle korunun,Allah tum insanlari ve en onemlisi saglikcilarimizi korusun,emekleri asla yadsinamaz:KK200:

Çok teşekkür ederim. Bende çok mutlu ve keyifliyim. Allah utandırmasın inşallah.
Bu zor süreci hep beraber atlatacağız umarım:halay:

Yanlış biliyorsunuz sanırım. O özel hastanede çalışanlar için geçerli diye biliyorum ben. Muhtemelen 2-3 haftaya başlarız biz. Teşekkür ederim bu arada:halay:
Özel hastanelerde atama mı var? Bakanlıktan söylediler memurum bende :) sizden bi öncekilerinde başlayacağı net değil daha

Özel hastanelerde atama mı var? Bakanlıktan söylediler memurum bende :) sizden bi öncekilerinde başlayacağı net değil daha

Özelde çalışanlarda tercih yaptılar ama onlar yerinden yarılamayacaklar üç ay hakları saklı kalacakmış ve üç ay sonra görev yerlerinde başlayacaklar. Şubat ayında atananlar başladı.

Bunu duyduğuma çok sevindim. Rize Eğitim Araştırmadayım ben. Çok teşekkür ederim.

Eğitim araştırmanın üstünde bulunan yurtları sağlık çalışanlarına ayırdılar diye duydum tam olarakta bilmiyorum hiç olmadı orada kalırsınız
Ama emlakçı ile ev tutma taraftarı iseniz yardımcı olur eşim size.
Bizim yollarımız Trabzon gibi çok çok yokuş değil rahatlıkla araba kullanabilirsiniz o Trabzon yokuşlarında kilo bile verdim okuduğumda
Hem burada heryere çok rahatlıkla Bi dolmuşla gidebiliyorsunuz ulaşım kolay küçük bir yer oldugu için.

Hayirli olsun sizin adınıza cok sevindim. Tadini cıkarın ne guzel basarmissiniz.Bazi kaygilar bu surecte normaldir o nedenle kaygilanmayi da kendinize cok gormeyin.Ayrica saglikcilara ev vermemek gibi bir dey nasil olabilir aklim almiyor.Benim oturdugum binada bir sürü doktor var kari koca olarak doktor olanlar karisi hemsire kocasi doktor olanlar hemsire arkadaslar var.Bir kere bile aklima gelmedi onlardan korkmak hatta tam tersi grur duyuyorum her gun de alkisliyorum dua ediyorum.Bir evim olsa ve bir saglik calisani kiralamak istese ayni binadada otursam farketmez gururla veririm.Ne munasebet ev vermemek.Siz rahat olun benim gibi dusunen insanlarda var.Her sey yoluna girecektir zamanla.Kolayliklar dilerim size hic endiselnemeyin endilenseniz bile bunu buyutmeyin.

Teşekkür ederim. Virüs nedeniye binasında kimse sağlıkçı istemiyormuş artık taşıyıcı olup oralara taşırız diye. Asansör ya da merdiven kullanırken falan.
Alla alla çok garip benim 3. Kat komşum hemşire eşide evde sağlık hizmeti ile çalışan bir sağlıkçı ben iyiki buradalar diyorum. Çok garip takılmayın boşverin milleti

Merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım doğru düzgün derdimi anlatamazsam beni mazur görün. Sağlıkçıyım ve bugün Rize’ye atandığımı öğrendim. Çok istiyordum mutluyum ama hemde korkuyorum. Nasıl bir şehir alışabilir miyim hastanem nasıl merak içerisindeyim. Ama en büyük korkum sağlıkçıyım diye bana ev kiralamama gibi bir durumları olur mu insanların? Kimse istemiyor sağlıkçı binasında.
Hayirli olsun öncelikle. Öyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ev sahipleri her ay kirasını düzenli yatıracak memur kiracı bulma derdindeler. Siz de bu tanıma uyuyorsunuz:)

Hayırlı olsun hepimize atanmak nasip olsun inşallah... Zannetmiyorum o şekilde ev vermeyeceklerini. En azından hastanenizin çevresinde muhakkak evler vardır stüdyo daireler vs. İlla ki tutarsınız. Devlet memuru sever ev sahipleri.

Hic pişman olmassınız gönül rahatlıgıyla gidin, kimsede dört dörtlük değil baska şehirede gitsen bazi problemler yaşanır

Back
X