- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Ben de seninle ayni durumdayim canim. Henuz baslamadim ben ise. Guvenlik sorusturmasi suruyor. Iki aya kadar baska sehre gitmek zorundayim. Beni de simdiden sarmaya basladi dusunceler. Allah yardimcimiz olsun. Evine uzak bi sehirde misin.Arkadaşlar merhaba herkese ben yeni atandım kamuda iyi bir işim oldu çok şükür ama gelin görün ki bilmediğim bir şehirde tek başımayım, ev soğuk, şehir soğuk, eşim uzakta ağlamaktan başım çatladı çok duygusallaştım. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattılar...
Evime eşime aileme uzağım daha çok yeniyim çok dokunuyor bana her şey.Ben de seninle ayni durumdayim canim. Henuz baslamadim ben ise. Guvenlik sorusturmasi suruyor. Iki aya kadar baska sehre gitmek zorundayim. Beni de simdiden sarmaya basladi dusunceler. Allah yardimcimiz olsun. Evine uzak bi sehirde misin.
Sabretmelisin. Bakalim ben gittigimde nasil hissedecegim.Evime eşime aileme uzağım daha çok yeniyim çok dokunuyor bana her şey.
Biz dayanamadik eşim isini gücünü bırakıp yanıma gelmişti. Üç ay sonra...Arkadaşlar merhaba herkese ben yeni atandım kamuda iyi bir işim oldu çok şükür ama gelin görün ki bilmediğim bir şehirde tek başımayım, ev soğuk, şehir soğuk, eşim uzakta ağlamaktan başım çatladı çok duygusallaştım. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattılar...
Ben ailemden ayri 3 yıl gecirdim.(calisma hayatinda) Ama benim sansim okudugum şehre atanmis olmamdi. O yüzden hic zorlanmamistim. Tanimadigim bilmedigim bir yere atanmis olsaydim eminim cok zorlanirdim. Alisacaksiniz. Ilk baslarda zor olur tabi. Tanidikca cevreniz oldukca alisirsinizArkadaşlar merhaba herkese ben yeni atandım kamuda iyi bir işim oldu çok şükür ama gelin görün ki bilmediğim bir şehirde tek başımayım, ev soğuk, şehir soğuk, eşim uzakta ağlamaktan başım çatladı çok duygusallaştım. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattılar...
Tebrik ediyorum.sizinlr aynı fikirdeyim. Biz çırpınıyorus atanmak için. Millet şikayetçi. Ben de bu zihniyeti anlamıyorum. Atanayım da ayda bir kocamı göreyim derdim. Şimdi kızım var çok çok az bir ihtimal oldu artık. Ne güzel çocuk da yok. Eşinizin yanuna gideceksiniz nasılsaYer değişelim ben atanırım senin yerinealışırsın
Eşimden 2-3 saat uzaklıkta olacam ve haftasonları görüşme imkanım olacak sonuçta erkeklerde eşlerini bırakıp dışarda çalışmak zorunda kalıyorlar benimde o mantıkEsinizden kac km uzakta olacaksiniz? Ne kadar siklikla gorusebileceksiniz?
Yetiskin insanlariz, anne babadan ayri yasamak dogal da, cok buyuk maddi sikinti yoksa seven eslerin ayri yasamalarini anlamiyorum ben.
Çok değilmiş mesafe . Hafta sonu cuma akşamdan gider, Pazartesi sabah direk işinize dönersiniz. Hafta içi bir günde o gelsin. Kolaylıklar dilerim.Eşimden 2-3 saat uzaklıkta olacam ve haftasonları görüşme imkanım olacak sonuçta erkeklerde eşlerini bırakıp dışarda çalışmak zorunda kalıyorlar benimde o mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?