- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Arkadaşlar merhaba herkese ben yeni atandım kamuda iyi bir işim oldu çok şükür ama gelin görün ki bilmediğim bir şehirde tek başımayım, ev soğuk, şehir soğuk, eşim uzakta ağlamaktan başım çatladı çok duygusallaştım. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattılar...
Ben buradan gidemem eşim gelebilir 3 ay sonra.Kaç yıl kalma zorunluluğunuz var bende atandım eşimi evimi bırakıp gidecektim üstelik 3 yıl kalma zorunluluğu vardı atamalar durduruldu eğer dava olumlu sonuçlanırsa başlayacam bende
Çok büyük maddi sıkıntı yok ama kamuda çalışmak biraz ayrılık gerektirebiliyor 3 ay ayrı kalıcaz biz de sadece yılbaşında görüşebilicez bu sürede.Esinizden kac km uzakta olacaksiniz? Ne kadar siklikla gorusebileceksiniz?
Yetiskin insanlariz, anne babadan ayri yasamak dogal da, cok buyuk maddi sikinti yoksa seven eslerin ayri yasamalarini anlamiyorum ben.
Doğalgaz açıldı şükür daha iyi oldum ama şu an evde bilgisayar tv eşya yok küçük bir dönem sabretmem gerekecek. Bu konuyu açtığımda çok duygusallaşmıştım.Canim kolay olmayabilir ama soyle dusun, yeni sehir yeni insanlar degisik bir ortam, onun keyfini cikarmaya calis aksamlari bos oturmamaya calis kitap oku film izle bos kalirsan daha da duygusallasirsin
Ev soguk dmeissin simdilik bir ufo elektrikli soba alsan sana kadar yeter diye dusunuyorum
Üç ay sonra eşim tayin isteyebiliyor yanıma.Biz dayanamadik eşim isini gücünü bırakıp yanıma gelmişti. Üç ay sonra...
İnşallah çok teşekkürler.Bu ayrılık ıyı gelecek özleyeceksiniz..birbirinize baglanacaksınız.. Gelecek güzel hayalleriniz planlarınız olacak.. İlk önce bi hobi edinin onunla uğraşın ..iyi taraflarında n bakın inşallah alışır ve zaman hızlı geçer kavusursunuz
Eş durumundan gelecek inşallah 3 ay sonra. Ama ilk hafta yalnız kalınca kötü hissettim kendimi konuyu açtığımda çok kötüydüm geçti şükür.Es durumundan esiniz yaniniza gelsin. Eger ozel sektorde ise ayrilsin da gelsin orda da is bulurX
Şikayetçi değilim ayrılık olunca doğal bi özlem oluştu bilmediğim şehirde tek başıma kolay bir olay değil aslında.Tebrik ediyorum.sizinlr aynı fikirdeyim. Biz çırpınıyorus atanmak için. Millet şikayetçi. Ben de bu zihniyeti anlamıyorum. Atanayım da ayda bir kocamı göreyim derdim. Şimdi kızım var çok çok az bir ihtimal oldu artık. Ne güzel çocuk da yok. Eşinizin yanuna gideceksiniz nasılsa
Yeni evliyiz üç ay beraber kalıp ayrılmak kötü geldi ama alışırız inşallah tayine kadar.Alışılıyor
Yıllarca eşimle böyle bir hayat sürdük
Ama bu bizim ilişkimizi daha çok güçlendirdi
Hem yalnız yaşamak gibisi var mı ya
Hem evlisin hem ayrı evin var
Sevgililik gibi düşünsene
Çok heyecanlı
Maaş umrumuzda değil şu an insan ilgilenmiyor şu durumda parayla birikimle.ne kadar sürecek bu ayrılık hali?
ben yapamazdım sanırım
ama işte atanmak için çok çabalamış olmalısınız, kıymetini bilin ve gerekirse maaşın hepsini yiyin ve sık sık görüşerek bu süreyi atlatın.
Fena olmazdı.Ayh bu atananların atandığı yeri beğenmemesine ayar oluyorum. Ne bekliyordunuz cidden? Paris'e, Barcelona'ya falan mı atasınlar ne verelim ablama
Beğenmiyorum demiyorum ilk zamanların klasik zorluğu işte. Yoksa başkentin ortasında güzel bir kurumdayım o konuda şükürsüzlük edemem.Ayh bu atananların atandığı yeri beğenmemesine ayar oluyorum. Ne bekliyordunuz cidden? Paris'e, Barcelona'ya falan mı atasınlar ne verelim ablama
Beğenmiyorum demiyorum ilk zamanların klasik zorluğu işte. Yoksa başkentin ortasında güzel bir kurumdayım o konuda şükürsüzlük edemem.Ayh bu atananların atandığı yeri beğenmemesine ayar oluyorum. Ne bekliyordunuz cidden? Paris'e, Barcelona'ya falan mı atasınlar ne verelim ablama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?