tebrik ederim. kesinlikle hayatını kurtardığını düşünüyorum.
onlar anne ve baban öncelikle atamazsın yani. başlarına bişey gelse en çok sen üzülürsün bir d evicdan yaparsın. o kadar kahırlarını çektim sonunu da bekleseydim diye. kesinlikle küsüp gitme. hepsiyle güzel güzel vedalaş. ama halanla git. ve mesafeyi koru. sen annenle kardeşini alıp gidersin yarın öbür gün baban da gelir, annende o senin baban der. bir güzel sana kredi falan da çektirirler. aman diyim krediden uzak dur. paranın tadını çıkar. bir memur maaşı gayet iyi. sana bol bol yeter birikim de yaparsın. nacizane tavsiyem kardeşini koru kolla. sen ne çektiysen eminim o da aynını çekmiştir.
son olarak o sevgilin olacak kişiyle umarım bitirmişsindir ve başlamazsın tekrar. önüne ne karakterli insanlar çıkar eminim.
teşekkür ederim ben de hala inanabilmiş değilim evet puanım kısmen makuldu ama umudumu kaybetmek üzereyken Allah yardım etti çok şükür.
o pislik ile de kesinlikle bitti. öteki tarafta hesaplaşıcam onunla. burda muhattap olmak istemiyorum. umut verip böyle bırakmak neymiş, böyle bi kazığı safça bekleyen bi kıza atmak bi kızın hayalleriyle oynamak neymiş göstericem ona. ama bi yandan da iyi ki yaptı diyorum kendinden kurtardı beni, bahtım açıldı ondan sonra. elin yozgatlısına takıldın dedi zaten dün de annem ondan için. sanki ben istedim böyle olmasını. of cok sinirliyim ya gerçekten
halamla gideceğim için de tripli annem haliyle ama başka çarem yok. annem benden daha pinpiriklidir biliyorum yaşanacakları. düzenimi kurmadan burdaki hayatı oraya taşıyamam. onlara ihanet gibi görüyo şimdi bunu sanki temelli gidiyorum onları bırakıyorum bida çağırmıcağımı falan dusunuyo sanırım.
Söyleyeceğin şey belli
Boşa babamı gel başımın üstünde yerin var
Ben tek gidiyorum boşanırsan haber ver
Asla sömürtme kendini
Şimdi maaşın da arttı ya
Maaş kartına bile çöreklenirler
Bence aileni peşinden sürükleme..
Kendin git yerles ne olur en cok annen ni sure konusmaz sanırım.
Maddi yardımda yapma.
Annen maddi manevi faydasi olmayan bir adama katlanmayk seçmiş.. biraz gerçekleri görmeli
Ama sen destek olduğun sürece evlelene dek böyle devam edecek. Evlenirken de turlu sorunlar tabi.
Bırak annen gerçekleri gorsun mutlu olmak için evli gibi davranmasina gerek olmadigini anlarsa gerçekten!
Elbette sen de kapılarını açarsın.
Onun dışında kendini kullandırma derim ben.
Hayırlı olsun.. umarım güzel gunler başlar senin için :)
kardeşimin servis parası var 2bin küsür onu bile ödemedi. adamlar en son bana ulaştı ben de cok merhametliyim ya! söyleyiverdim yeni atandım avukata vermeyin bi süre sonra ben ulaşmaya calısıcam dedim. ama sadece kardeşim için.. yoksa okuluna devam edemezdi ki yeni yılda nasıl gidecek o kadar mesafe. erkek kardeşimi dersaneye yazdırdı o adam ödemedi de.. ve bunu annem babannem dahi biliyo cocugun kovuldugunu.. ama hala laf soyletmıolar adama. kardeşim simdi askerde. napsın o da kendini öyle kurtarma derdinde.. kalmayı dusunuyor askerlikte.. neresinden tutsan elinde kalır bu mesele o derece!
+1Kesinlikle böyle bi duruma izin verme !
Annene bu teklifi yaptın mı??
Olmadı sadece kardeşinizi alın yazık o ortamda bulunmasın
Kalbim adina cok sevindim kendim kazanmis kadarda mutlu oldum..ekimde bende sinava girecegim darisi basima ..bölumunu merak ettim
pazartesi ben gidiyorum polis evi ayırttım, ev için de tek başıma bulabileceğimi düşünüyorum ama sahipsiz sanmazlar beni oralarda umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?