Atandım ama..

teşekkür ederim ben de hala inanabilmiş değilim evet puanım kısmen makuldu ama umudumu kaybetmek üzereyken Allah yardım etti çok şükür.

o pislik ile de kesinlikle bitti. öteki tarafta hesaplaşıcam onunla. burda muhattap olmak istemiyorum. umut verip böyle bırakmak neymiş, böyle bi kazığı safça bekleyen bi kıza atmak bi kızın hayalleriyle oynamak neymiş göstericem ona. ama bi yandan da iyi ki yaptı diyorum kendinden kurtardı beni, bahtım açıldı ondan sonra. elin yozgatlısına takıldın dedi zaten dün de annem ondan için. sanki ben istedim böyle olmasını. of cok sinirliyim ya gerçekten

halamla gideceğim için de tripli annem haliyle ama başka çarem yok. annem benden daha pinpiriklidir biliyorum yaşanacakları. düzenimi kurmadan burdaki hayatı oraya taşıyamam. onlara ihanet gibi görüyo şimdi bunu sanki temelli gidiyorum onları bırakıyorum bida çağırmıcağımı falan dusunuyo sanırım.

çok sevindim kararına. akıllı kızmışsın saf salak aşık olmak bi işe yaramıyor bazı insanlar için.
annen de bayrama geldiğin zaman anlar temelli gitmediğini. gelirken annen ve kardeşin için hediyeler falan alırsın iyi olur. zamanla yolunu çizersin inş. şimdiden radikal kararlar verme. çünkü hayatın ne getireceği belli olmaz. aileni götürürsün sonra karşına biri çıkar evlenme kararı falan alırsın bu defa işin içinden çıkamazsın. bu tabi sadece bir örnekti. biraz bekle bence.

Bence aileni peşinden sürükleme..
Kendin git yerles ne olur en cok annen ni sure konusmaz sanırım.
Maddi yardımda yapma.
Annen maddi manevi faydasi olmayan bir adama katlanmayk seçmiş.. biraz gerçekleri görmeli
Ama sen destek olduğun sürece evlelene dek böyle devam edecek. Evlenirken de turlu sorunlar tabi.
Bırak annen gerçekleri gorsun mutlu olmak için evli gibi davranmasina gerek olmadigini anlarsa gerçekten!
Elbette sen de kapılarını açarsın.
Onun dışında kendini kullandırma derim ben.
Hayırlı olsun.. umarım güzel gunler başlar senin için :)

Söyleyeceğin şey belli
Boşa babamı gel başımın üstünde yerin var
Ben tek gidiyorum boşanırsan haber ver
Asla sömürtme kendini
Şimdi maaşın da arttı ya
Maaş kartına bile çöreklenirler

boşa deyince yuvayıkan ilan ediyolar ama ortada yuva yok bunun farkında değiller. ne deyim bilmiyorum ki... ah anne biraz güçlü olabilseydin.

kardeşimin servis parası var 2bin küsür onu bile ödemedi. adamlar en son bana ulaştı ben de cok merhametliyim ya! söyleyiverdim yeni atandım avukata vermeyin bi süre sonra ben ulaşmaya calısıcam dedim. ama sadece kardeşim için.. yoksa okuluna devam edemezdi ki yeni yılda nasıl gidecek o kadar mesafe. erkek kardeşimi dersaneye yazdırdı o adam ödemedi de.. ve bunu annem babannem dahi biliyo cocugun kovuldugunu.. ama hala laf soyletmıolar adama. kardeşim simdi askerde. napsın o da kendini öyle kurtarma derdinde.. kalmayı dusunuyor askerlikte.. neresinden tutsan elinde kalır bu mesele o derece!

Anası babası dusunmuyorsa sen niye düşüneceksin. Bir daha ararlarsa ayrıldım de bence baban düşünsün.
Annen çalışmıyor mu?
Çalışıyor olsa daha ozguvenli olabilirdi

Herkes kendi cocugundan ,evinden mesul ,babaniz baskmiyorsa ,anneniz elini birvbise atip para kazansin ,cocuklarinin kendisinin ihtiyaclarini gidersin,
Sizzin yeni hayatiniz hayirli olsun,allahin sevgilin kuluymussunuz,
Devlet memuru olarak ,ailenizden uzak bir sehre atanmissiniz ,bu bir sans,
Gelirinizi biriktirin ,kendinize bir gelecek kurun,yarin obur gun size bir sey olsa yardim etmeyecekleri acik ,ailenizi sirtlasmaniz gerekmiyor ,cok sukur hasta yatalak biri yok ,herkes kendine bakabilir,
Kendinizden sorumlusunuz ,yarin obur gun kendi cocugunuz olursa ona bir gelecek saglayacak alt yapiyi olusturmaya bakin ,

Annene bu teklifi yaptın mı??
Olmadı sadece kardeşinizi alın yazık o ortamda bulunmasın

Hayırlı uğurlu olsun yeni görevin
Ben de üniv.ye benzer sebeplerle nefret ettiğim amcamla gittim hiç tavsiye etmem.
Annen konusunda vicdan yapmak zorunda değilsin halanı takıp koluna gidebilirsin rahatlıkla.
Annen ve kızkardeşini yanına almayı biraz daha düşün. Maddi yardımda falan bulunsan onlar olduğu yerde kalsalar şimdi onlar gelince baban da gelir yıkılır masraflarıyla falan. İyi düşün.
Ayrıca evmiş eşyaymış düzen kurmakmış hiç düşünme bile nasıl olur diye. Çok güzel olur. Çünkü başlıbaşına senin olacak:)
Ben kaç defa hem türkiyenin batısında doğusunda hem de yurtdışında çok zorlu bölgelerde tek başıma yaptım o işi derdin olmasın

Kalbim adina cok sevindim kendim kazanmis kadarda mutlu oldum..ekimde bende sinava girecegim darisi basima ..bölumunu merak ettim

R Raiden bak burdaki tavsiyeleri dinle söz konusu babaya sahip çıkan anneni yanına kesinlikle alma maddi olarak yardım konusunda da çok temkinli ol. Bir ömür sömürülürsün yoksa

Annene bu teklifi yaptın mı??
Olmadı sadece kardeşinizi alın yazık o ortamda bulunmasın

yani son zamanlarda direk boşan gel demedim, ama tutumumu biliyor. ayrıca boşanacağını sanmıyorum hala eski düzen devam ediyor, etmek zorunda hissediyor.. yapabileceğim bir şey kalmadı artık manevi güç verecek durumda değilim sadece maddi geliyor elimden o da şimdilik.. zaten çok tripli halamla gideceğim dediğim için, ama halamın da tarihleri uymadı. pazartesi ben gidiyorum polis evi ayırttım, ev için de tek başıma bulabileceğimi düşünüyorum ama sahipsiz sanmazlar beni oralarda umarım

Kalbim adina cok sevindim kendim kazanmis kadarda mutlu oldum..ekimde bende sinava girecegim darisi basima ..bölumunu merak ettim

bankacılık ve sigortacılık bölümüm 86.58 ile yerleştim

Bende 20 yaşında atandım geldim evimden 20 saatlik uzak bi şehre kiramı da tuttum eşyada aldım hiç merak etme halledersin hele küçük yerde daha rahat halledersin

pazartesi ben gidiyorum polis evi ayırttım, ev için de tek başıma bulabileceğimi düşünüyorum ama sahipsiz sanmazlar beni oralarda umarım

Siz kendinize sahipsiniz, kimsenin size sahip çıkmasına ihtiyacınız yok.

Ev ve eşya konusunda zorlanacağınızı düşünüyorsanız eşyalı bir yer tutun şehri öğrenip kendinizi toparlayana kadar.

Aşağıdaki link misal eşyalı ve sadece bayan öğretmen-memur istiyor, sizden iyisini mi bulacak.

Bir iki tane muhit ve ev belirleyerek gidin işinize yakın veya ulaşımı kolay, daha rahat edersiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...kiralik-tertemiz-esyali-daire-309096130/detay

hayırlı olsun.tebrik ederim. bu kadar detay düşünüp hiç kendinizi yormayın.
ilk maaşı peşin alacağınız için çok işinize yarayacak.
bende farklı bir şehire atandım. tek başıma gidip ev tuttum, temizlikçi tuttum.eşyalarımı aldım yavaş yavaş..
haledilemeyecek birşey değil.
olmadı eşyalı eve çıkarsınız sonra duruma göre hareket edersiniz.

Tebrik ederim sizi..
Halanizla gidin duzeninizi kurun..
Sonra aile iliskilerinizi zamanla oturtursunuz yerli yerine..
Şimdi sizin kendinizi düşünmeniz gereken bir zaman..
Ailenizin sözünü dinlemiyor değilsiniz
Sınava girdiniz atandiniz hersey bildikleri şeyler..
Halanizla gideceksiniz evi terk etmiyorsunuz..
Sadece biraz herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli..

Maddi yardım 1 kez yaparsanız geri dönüş zor olur..
Yapmayın 1 maaşıniz var herseyiniz o..
Arttirabiliyorsaniz vermeyin biriktirin..
Yarın oburgun evlenirken size lazım..
Kardesiniz kimsesiz değil annesi babası var bakacaklar okutacaklar onlar..
Tabi kardestir abla olarak arada harçlık verirsiniz vs..
Sakın tüm aileyi ortak etmeyin 1 maasiniza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…