tebrik ederim. kesinlikle hayatını kurtardığını düşünüyorum.
onlar anne ve baban öncelikle atamazsın yani. başlarına bişey gelse en çok sen üzülürsün bir d evicdan yaparsın. o kadar kahırlarını çektim sonunu da bekleseydim diye. kesinlikle küsüp gitme. hepsiyle güzel güzel vedalaş. ama halanla git. ve mesafeyi koru. sen annenle kardeşini alıp gidersin yarın öbür gün baban da gelir, annende o senin baban der. bir güzel sana kredi falan da çektirirler. aman diyim krediden uzak dur. paranın tadını çıkar. bir memur maaşı gayet iyi. sana bol bol yeter birikim de yaparsın. nacizane tavsiyem kardeşini koru kolla. sen ne çektiysen eminim o da aynını çekmiştir.
son olarak o sevgilin olacak kişiyle umarım bitirmişsindir ve başlamazsın tekrar. önüne ne karakterli insanlar çıkar eminim.
teşekkür ederim ben de hala inanabilmiş değilim evet puanım kısmen makuldu ama umudumu kaybetmek üzereyken Allah yardım etti çok şükür.
o pislik ile de kesinlikle bitti. öteki tarafta hesaplaşıcam onunla. burda muhattap olmak istemiyorum. umut verip böyle bırakmak neymiş, böyle bi kazığı safça bekleyen bi kıza atmak bi kızın hayalleriyle oynamak neymiş göstericem ona. ama bi yandan da iyi ki yaptı diyorum kendinden kurtardı beni, bahtım açıldı ondan sonra. elin yozgatlısına takıldın dedi zaten dün de annem ondan için. sanki ben istedim böyle olmasını. of cok sinirliyim ya gerçekten
halamla gideceğim için de tripli annem haliyle ama başka çarem yok. annem benden daha pinpiriklidir biliyorum yaşanacakları. düzenimi kurmadan burdaki hayatı oraya taşıyamam. onlara ihanet gibi görüyo şimdi bunu sanki temelli gidiyorum onları bırakıyorum bida çağırmıcağımı falan dusunuyo sanırım.