- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Matematik öğretmeniyseniz özel ders için İstanbul tabi ki..Sizce ekonomik, sosyal ve yüksek lisans açısından hangi il atanmak için daha mantıklı? İstanbul'un kalabalığı korkutuyor ama memleketimde de rahat olamamak ailesel sebeplerden dolayı gözümü korkutuyor
Ekonomik olarak İstanbul sizi zorlayabilir kiralar yol masrafları falan malum Gaziantep de ekonomik olarak bi tık dhaa rahat olursunuz ama gelişim açısından da İstanbul daha çok imkanınız olur ekonomik olarak iyi durumdaysanız İstanbul u seçin geçinemeyecekseniz mecburen AntepSizce ekonomik, sosyal ve yüksek lisans açısından hangi il atanmak için daha mantıklı? İstanbul'un kalabalığı korkutuyor ama memleketimde de rahat olamamak ailesel sebeplerden dolayı gözümü korkutuyo
Teşekkür ederimEkonomi
Ekonomik olarak İstanbul sizi zorlayabilir kiralar yol masrafları falan malum Gaziantep de ekonomik olarak bi tık dhaa rahat olursunuz ama gelişim açısından da İstanbul daha çok imkanınız olur ekonomik olarak iyi durumdaysanız İstanbul u seçin geçinemeyecekseniz mecburen Antep
Secenekleri begenmedik biz bzbzbBaşka seçenek yok mu?
Doğu atamasında çok yer açılmıyor İstanbul, Gaziantep, Hatay üçlemesinde gittim ha bir de Van var tabiSecenekleri begenmedik biz bzbzb
Bir de Diyarbakır, van, Hatay varBaşka seçenek yok mu?
Van, Diyarbakır, Hatay da seçenekler arasında ama katmadım kusuruma bakmayınSizce ekonomik, sosyal ve yüksek lisans açısından hangi il atanmak için daha mantıklı? İstanbul'un kalabalığı korkutuyor ama memleketimde de rahat olamamak ailesel sebeplerden dolayı gözümü korkutuyor
Hatay ya da Gaziantep olurdu benim tercihim, Istanbul boguyo, yoruyo beniDoğu atamasında çok yer açılmıyor İstanbul, Gaziantep, Hatay üçlemesinde gittim ha bir de Van var tabi
Teşekkür ederim ayrıca çok sempatiksinizHatay ya da Gaziantep olurdu benim tercihim, Istanbul boguyo, yoruyo beni
Endüstri mesleğe atanacak zaten ne özel dersiMatematik öğretmeniyseniz özel ders için İstanbul tabi ki..
Ay ben o kısmı kaçırmışımEndüstri mesleğe atanacak zaten ne özel dersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?