Atanılacak il

Hangisi daha iyi

• Gaziantep

OY: 28 52,8%
  • İstanbul

OY: 25 47,2%

• Ankete Katılan
    53

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Sizce ekonomik, sosyal ve yüksek lisans açısından hangi il atanmak için daha mantıklı? İstanbul'un kalabalığı korkutuyor ama memleketimde de rahat olamamak ailesel sebeplerden dolayı gözümü korkutuyor

Sizce ekonomik, sosyal ve yüksek lisans açısından hangi il atanmak için daha mantıklı? İstanbul'un kalabalığı korkutuyor ama memleketimde de rahat olamamak ailesel sebeplerden dolayı gözümü korkutuyor
Matematik öğretmeniyseniz özel ders için İstanbul tabi ki..

Ekonomi
Sizce ekonomik, sosyal ve yüksek lisans açısından hangi il atanmak için daha mantıklı? İstanbul'un kalabalığı korkutuyor ama memleketimde de rahat olamamak ailesel sebeplerden dolayı gözümü korkutuyo
Ekonomik olarak İstanbul sizi zorlayabilir kiralar yol masrafları falan malum Gaziantep de ekonomik olarak bi tık dhaa rahat olursunuz ama gelişim açısından da İstanbul daha çok imkanınız olur ekonomik olarak iyi durumdaysanız İstanbul u seçin geçinemeyecekseniz mecburen Antep

Teşekkür ederim

Antep'i bilmiyorum ama İstanbul'un iki ucu var il sınırı, İstanbul denmez ona. Ortasında yerler var yaşamak imkansız. İstanbul'un semti çok önemli. Slivri, Pendik, Bağcılar, Esenler İstanbul ama Beşiktaş, Göktürk, Ortaköy de.
Olduğun mahalleye göre bile toplu taşıma mümkün olabilir ya da olmayabilir.
Rahatça kira öde, ulaş, ye, iç diyorsan asgari olarak 7-8 bin lira geçmeli eline. 5 ile de yaşam mümkün ama zor. Güvenli bir yerde apartman ya da site dediğinde 4000 kira masrafını cebe koy.
Bir yandan imkan çok ama rakip de çok. Elini atsan ders veren, bir şey satan var. Okul seçeneği, eğitim, talep potansiyeli daha yüksek tabii.
Ayda kaç para kazanacağın ve burada okuldan mütevellit nerelerde yaşayabileceğini hesaba kat.

Van, Diyarbakır, Hatay da seçenekler arasında ama katmadım kusuruma bakmayın

Ankarada yaşıyorken Türkiye'nin en küçük illerinden birine atandım. Sosyal hayat sıfır, ama iş açısından rahatım. İstanbul'da çalışmaktansa şuan oldugum yerde çalışmayı tercih ederim. O kalabalık, ev kiraları, geçim derdi bunlar İstanbul'dan soğutuyor beni ama karar sizin.. memur maaşıyla İstanbul bence ilk tercih olmamalı

Merhaba,Seceneklerinizi okudum.Aralarinda yok ama aklinizda bulunsun diye yazmaya geldim; sakın ola Bodrum/Mugla tarafina atanmayin .Sanirim şu an Tr nin en pahali yeri İstanbul bogazi fiyatlari mevcut küflü bakimsiz 1+1 evciklerinde.Sürgün yeri olarak geciyor memurlara burasi.İstanbul disinda diger saydiginiz yerlerdeki yasantiyi bilmiyorum.Iyice ögrenmeden seneklere eklemeyin hic bir yeri.Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…