- 11 Ekim 2020
- 111
- 65
- 48
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Şiddetle Diyarbakır diyorum. Tadından yenmezBir de Diyarbakır, van, Hatay var
Gaziantep de baya pahalı bir şehir ama ya. Atanan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kira fiyatları İstanbul'u pek aratmıyormuş.Ekonomi
Ekonomik olarak İstanbul sizi zorlayabilir kiralar yol masrafları falan malum Gaziantep de ekonomik olarak bi tık dhaa rahat olursunuz ama gelişim açısından da İstanbul daha çok imkanınız olur ekonomik olarak iyi durumdaysanız İstanbul u seçin geçinemeyecekseniz mecburen Antep
Bilmiyorum ben sadece İstanbul da kira durumlarını biliyorum ama eger öyle Bi durum varsa arada büyük fark yoksa İstanbul u tercih etmesi daha iyi gelişme imkanı daha çok şu ekonomik durumda herkesin işi zorGaziantep de baya pahalı bir şehir ama ya. Atanan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kira fiyatları İstanbul'u pek aratmıyormuş.
Van, Diyarbakır, Hatay da seçenekler arasında ama katmadım kusuruma bakmayın
++İstanbul da iki yıl yaşadım . Günlerim yollarda geçti .İşe gitmek de gezmeye gitmek de ayrı işkence .Her yerde sıra bekleme ,kuyruklar ,o toplu taşıma araçlarının rezilliği ,pahalılık ,orada yaşayan insanlar da kurt olmuş .Herkes birbirini maddi olarak yolma pesinde .O ev sahipleri .Ne çektim .Sonra Urfa nin hiç gelişmemiş bir ilçesine atandım ve yeniden doğdum .Orada bile daha mutluydum .Ama Antep de pahalı bildiğime göre .Eşim orada kalmıştı 6 ay .Suriyeliler geldikten sonra fiyatlar ucmustu .Başka seçeneğiniz var ise onu degerlendirin .Yazdığınız iki şehir de gezmek için mükemmel ama yasamak için kaçın kaçın derim .
Diyarbakir gerçekten guzel bir şehir .Tüm imkanlar var .Ben çok beğenmiştim ama orası da pahalı dediler evetDiyarbakir artik kiralar çok yüksek
DiyarbakırBence 2sini de geçin. İstanbul memur maaşıyla geçinilecek bir yer değil, Antep de aile sebebiyle iyi gezemezsiniz. Başka seçenek yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?