Atanılacak il

Hangisi daha iyi

• Gaziantep

OY: 28 52,8%
  • İstanbul

OY: 25 47,2%

• Ankete Katılan
    53
Yerinize olsam antebe yakın yerleri seçerim.En fazla 5 6 saat uzakliktaki.İstanbul diyince sadece maddesel değil diğer parametleride göz önünde bulundurmanizi öneririm.Cunku çok kozmopolit bir il.Dahasi matematik öğretmenisiniz öğrenci veli profilide önemli.

Bir de Diyarbakır, van, Hatay var
Şiddetle Diyarbakır diyorum. Tadından yenmez kesinlikle burayı seç bak ciddi söylüyorum. Özel ders imkanı çok. Yerel halkın ekonomik durumu iyi ve özel ders aldırıyorlar çocuklarına. Antebe 3 saat Mardine 1 saat. Acaip cosmopolit bir şehir. Ben aşıktım Diyarbakıra. Ahhh ahhh canım şehir Her imkanı var. Hastahanelerinden tut, tarihi, lüks mekanları hemde çok ucuz evleri saray gibi. Cigeri ve kebabını katmıyorum bile.

Son düzenleme:
Gaziantep de baya pahalı bir şehir ama ya. Atanan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kira fiyatları İstanbul'u pek aratmıyormuş.

İstanbul da iki yıl yaşadım . Günlerim yollarda geçti .İşe gitmek de gezmeye gitmek de ayrı işkence .Her yerde sıra bekleme ,kuyruklar ,o toplu taşıma araçlarının rezilliği ,pahalılık ,orada yaşayan insanlar da kurt olmuş .Herkes birbirini maddi olarak yolma pesinde .O ev sahipleri .Ne çektim .Sonra Urfa nin hiç gelişmemiş bir ilçesine atandım ve yeniden doğdum .Orada bile daha mutluydum .Ama Antep de pahalı bildiğime göre .Eşim orada kalmıştı 6 ay .Suriyeliler geldikten sonra fiyatlar ucmustu .Başka seçeneğiniz var ise onu degerlendirin .Yazdığınız iki şehir de gezmek için mükemmel ama yasamak için kaçın kaçın derim .

Gaziantep de baya pahalı bir şehir ama ya. Atanan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kira fiyatları İstanbul'u pek aratmıyormuş.
Bilmiyorum ben sadece İstanbul da kira durumlarını biliyorum ama eger öyle Bi durum varsa arada büyük fark yoksa İstanbul u tercih etmesi daha iyi gelişme imkanı daha çok şu ekonomik durumda herkesin işi zor

Doğu hizmetimi Van'da yaptım kiralar çok pahalı orayı yazacağınıza İstanbulu yazın daha iyi.Ben 2004 te gittim şu an şartlar değişmişmidir bilemiyorum.Doğuya giderseniz ilk önceliğiniz hava alanı olan şehirler olsun.Diyarbakır gayet büyük güzel bir şehir ekonomik şartlarını bilmiyorum ama.Nokta tayin avantaj kötü yerleri yazmazsınız.
Bir de Düzce Cumayeri köyleri doğu hizmetinden sayılıyor gayet uygun bir şehir aklınızda olsun açılırsa size çok rahat edersiniz her açıdan.

Van, Diyarbakır, Hatay da seçenekler arasında ama katmadım kusuruma bakmayın

Diyarbakır diyorum. Van kışın çok soğuk, Hatay için mülteci istilası var diyorlar. Mülteci belası olmasaydı Hatay derdim yemekleri ve insanları şahane

++
Ben antepte de yaşadım urfada da. Gercekten urfada kafa dinledim. Hiçbir yerde kuyruk olduğunu, sıra beklediğimi hatırlamıyorum. Nereye gitmek istesem 10 dk mesafede. Antep çok karışık, daha pahalı (İstanbul kadar değil). Ve gerçekten çooook fazla Suriyeli var. Hiç unutmam bir gün otobüse bindim, camı açar mısınız dedim kimse beni anlamadı. Meğer hepsi suriyeliymiş. Yol soruyorum suriyeli çıkıyor. Ama yine antebi tercih ederdim. Bir çok şey icin urfadan antebe giderdik. Hastane, alışveriş, ulaşım vs gibi konularda daha iyi.

konu sahibi buralıymışsınız bende gaziantepliyim , gezmek için yer yok diyorsunuz da sürekli turlar var servisle haftasonu gezintisi düzenliyorlar birçok şehiri gezdiriyorlar ? buranın insanı gezeyim tozayım yiyip içeyim derdinde zaten başka derdimiz yok :)

insanlar yurt dışından antebe gezmeye geliyor ,siz buralı olduğunuz için müzeye ve ortama doyduğunuzdan gezecek yer yok sanıyorsunuz türkiyede en çok müze sahiplerinden biri de antep mezopotamya bölgesi ,ilk şehirler,ilk büyüme yerleri buralar dev bir tarihimiz var tramvaylarımız bile halının üstünde gidiyor ulaşımı rahat aç kalmazsınız daha ne olsun ... siz yine bu bölgelerden çok ayrılmayın para olduktan sonra istediğiniz heryere gidersiniz sonuçta

gezmenize çok karışan bir aile varsa nereye gitseniz karışır hatta başka sehirde gelir aylarca sizde kalırlar diyarbakır,hatay falan da olur...

Son düzenleme:
Diyarbakir da stüdyo daire ya da 2+1 olayi yok bi kere.Hatta 3+1 daire bile cok yok ,genelde 4+1 ona gore de aidat ve yakıt masrafi var.Su an kiralar 2500 bandindan başlıyor, çünkü her muhitte oturamazsınız.Siteler tam site konsepti ,güvenlik, havuz tarzi ve ona gore de yüklü aidatlar var.Ama diğer açılardan gelişmiş güzel bir şehir, ancak hele dışarıdan gelenler mayis ve kasım basina kadar klimasız imkansiz yaşayamaz o da extra bir maliyet .Maddi durumunuz iyi değilse daha küçük şehirleri yazın yok elime geceni harcarım sorun degil diyorsanız merkezi yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…