- 31 Temmuz 2021
- 26
- 30
- 3
- 27
- Konu Sahibi MinikSophie
-
Çok şükür atanmışsınız ne güzel hayırlı olsun . İlk ayrılıklar çok zor oluyor ama geleceğiniz için bunlara katlanmanız gerek . Aklınıza atanmadan çektiğiniz sıkıntılar gelsin ne zorluklardan geçmişsinizdir bını siz daha iyi bilirsiniz .Bende eşimden ayrı 1 yıl üniversite okudum . Beni unutur mu diyerek eşinize de haksızlık ediyorsunuz bence. Bazen ayrılıklar daha çok insanı insana bağlıyor . İyi şeyler düşünün kötü şeyleri kafanızdan atınHanımlar merhaba
Ben ve eşim çok çok şükür nihayet bu sene atandık. Fakat birimiz Türkiye'nin bir ucunda diğerimiz diğer ucunda. Bir yolunu bulup birleşinceye kadar böyle maalesef. Ve ben buna o kadar üzülüyorum ki günlerdir ağlıyorum.Eşim ya gittiği yerde beni unutursa? Ya bensizlige alışırsa? Ya bı daha eskisi gibi olamazsak?, Birlikte yaptığımız şeyleri düşünüyorum ve ağlayasim geliyor. Yine birlikte yaşamaya başlayınca eskisi gibi olur muyuz yoksa eşim değişir mi
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Doğum yakın sanırım. En azından uzun bir süre daha bir arada olacaksınız gibi. Doğum izni vs derken en azından o düşünceye alisiksiniz. Hem burast Türkiye o zamana kadar kim bilir neler degisirHanımlar merhaba
Ben ve eşim çok çok şükür nihayet bu sene atandık. Fakat birimiz Türkiye'nin bir ucunda diğerimiz diğer ucunda. Bir yolunu bulup birleşinceye kadar böyle maalesef. Ve ben buna o kadar üzülüyorum ki günlerdir ağlıyorum.Eşim ya gittiği yerde beni unutursa? Ya bensizlige alışırsa? Ya bı daha eskisi gibi olamazsak?, Birlikte yaptığımız şeyleri düşünüyorum ve ağlayasim geliyor. Yine birlikte yaşamaya başlayınca eskisi gibi olur muyuz yoksa eşim değişir mi
Tebrikler.Hanımlar merhaba
Hayırlı olsun atamanız. Sanırım öğretmensiniz. Çünkü yeni öğretmen ataması yapıldı. Oradan tahmin ettim.Hanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?