Tüp Bebek Merkezleri ataşehir memorial da tüp bebek yaptıranlar

gulumse-hayata

umuduna darılma
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
1.176
1.493
83
merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlayacağınız üzere sizlere danışmak istiyorum.

-ataşehir memorial hastanesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlar hangi doktorda muayene oldular? takibi hangi doktor gerçekleştirdi?
-olumlu sonuç alındı mı memnun kaldınız mı?
-ve ücret hakkında biraz bilgi verirmisiniz?

Ben atasehır memorıal gıdıyorum . Dr cem demirel..
Ben beylikdüzünden gidiyorum cok cok arastırdım. Amerıkan hast. Memorial şişli bahcecı fulya.
Cem demırel tercıh ettım; tum makale ve calışmaları okudum hastaları ıle konustum ekıbı ıle gorustum ve cem bey o kadar içime sindiki baslayabılırız dedım.
Öncelikle ben doktordan ılgı, işinde tıtızlık , bilgilendırmede hassasıyet beklıyordum. Bunların hepsının karsılıgı olumlu oldu. Ekıp cok ıyı negatıf bır hava olsaydı sahsen cok rahatsz olacaktım. Tedavıde bu önemli. Karsılama hemsıre ve bılgılendırmede hatıce hanım guleryuzlu ılgılı ınsanlar..
İlk tedavımdı sürec cok yorucu degıl ıgneler sadece hoş olmuyor:) onlarda acı falan yok. Opu işlemı anestezili odalar mevcut temız ve guzel.. transferde acısız bır işlem 20-25 dk dınlenıyorsun ..
fiyat konusunda ekstra ucret cıkarmıyorlar hepsı 6.200+ilaç oda 1000 dıyebılırız.
Benım ilk tedavım pozıtıf fakat 7+5 de kürtaj olmak zorunda kaldım gelişimi durdugu için..
kürtaj materyalini genetıge gonderdık ve kromozom fazlalıgı çıktı. Genelde ılk dusukte bunu kımse yapmıyor. Bu önemli bır ayrıntı cunku ben 5.gun kalıteli 5embrıyom vardı . Hıc arastırmadan onlar transfer edılebılurdı genel tutum bu. Yıne sonuc husran olurdu.
Suan genetık sonucumuzu beklıyorum..
sürec psıkolojık olarak zor bırde cevresel faktörler zorlastırırsa hıc altından kalkılamıyor. Bu anlamda kafam rahattı benım .. tavsıye edıyorum beklentılerımız aynı duzeyde ise..
buarada ben her daım gunun erken saatlerınde gıttım o yuzden hıc beklemedım .. bu konuda cok şikayet duymadım..
Aynı yoldan aylar once gectıgım için detaylıca yazdım umarım işinize yarar
Sizin kacıncı tedavı sorun neydı??

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum..
ben 2,5 senelik evliyim iki defa hamile kaldım ama hüsranla sonlandı malesef ilki kimyasal ikinci ise dış gebelik oldu memorial da dr. bilgi gökcan takibindeydim ameliyatla dış gebelik sonlandırıldı hsg falan çekildim tüpler açık çıktı şükür ama olmazsa gel tüp bebek yapalım dediler..
dış gebelik sürecinde cem beyede muayene oldum sanırım bilgi hanım cem bey ekip çalışıyorlar ama tüp bebek konusunda kararsız kaldım açıkcası.. hsg den snra 3 ay içinde kalmazsan gel tüp bebek yapalım demeleri kafamı karıştırdı. yoksa hastane ve doktordan aslında çok memnundum , eşimde cem beyin methhini çok duyunca cem beye devam et dedi ama nasıl olcak bilmiyorum biraz daha mı beklesem bilemedim tüp bebeğe karar verirsem aslında ataşehir memorialda devam etmek istiyorum.
sizin konuşmalarınızda gayet olumlu şimdi cem beye mi devam etmeliyim sizce yoksa ekip oldukları için bilgi hanıma gitsem cem beyde beni takibe alıcak mı? tüp bebek süreci denildiği gibi bir ay içinde olup biten birşeymi? peki siz nezaman tedavi olmuştunuz , sizde sıkıntı neydi? çok soru sordum kusura bakmayın:) bu arada sizede çok geçmiş olsun en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş..

Rica ederım bende cem beyın dıger hastalarına bırsuru soru soruyordum sızı cok ıyı anlıyorum.
Benım ve esımın bır sorunu yoktu. Yasımız 29.. doğal yolla olmadıgı için ben 2yıl bekledım ve dırek tup bebek yaptırdım..
eylül ayında tedavı olmuştum.. 1ayı tamamen kapsamıyor ;adetın2yada 3 gunu gıdıyorsunuz uygunsa durumunuz kontrollerınız yapılıyor ilaclar kullanıyorsunuz yumurta oluşturup buyuten.. sonra yumurtalarınız kontrol edılıyor yumurta toplama işlemı oluyor .. 1-2 hafta içindede transfer bu kadar
Ben tum dr ları ınceledm yanı bu herzaman ıyı degıl ama neyse:)
Doktorun ılgı alanı önemli makalelerı calısmaları avrupadakı gelişmiş tedavılerdekı hakımıyetı vs vs ..
yerınızde olsam tup bebek için cem beyle bır gorusup fıkır alırdım. Basarısız gebelikler olmus.. genetık alt yapısına baktırın mutlaka..
Önemli bır noktada doktorun içinize sınmesı en ufak tereddutunuz varsa gıtmeyın.
Yasınız kac ?? Bahsettiğiniz durumda nıye beklensın ki zaten gebelikler bır sebeple sonlanıyor.erken donemde sonlanan gebelikler kromozomal sorunlardan oldgu ıcın önce genetık test yaptırın derim

Kesinlikle haklısınız benimde kafamı kurcalayan hiç bir tedavi yöntemine gidilmeden tüp bebek demeleriydi zaten ne bana ne de eşime herhangi bir test dahi yapılmadı önce sağlıksız gebelikler neden oluşuyor ona bakılmalı sanırım sizin de tavsiyelerinizle en kısa sürede Cem beye randevu alıp uzun uzun konuştuktan sonra kararımı vericem sanırım çok saolun ikinci denemeye başlıcakmısınız peki cem beyde bide bu genetik testi Benin istememle yapar mı ki doktor bide maliyeti ne kadar

Acıkcası durumumuz özelde yaptırmaya uygun olsada ben devlette yaptırdım. Hıc ucret ödemıyorsunuz.
Tıbbı genetık bolumunden randevu alıp gıdıyorsunuz.
Bende konu acmış arastırmıştım elimde kagıt yok bırsry yok dıye. Ama genetık doktoru benı bır guzel azarladı. 2yıl cocugunuz olmamış tedavı olmadan önce genetık test neden yaptırmadınuz dıye. İlka düşük mü yasamanız gerekıyordu dedı. Ama doktorların bakış acısı 2dusuk sonrası arastırılması. 2dusuk nede kolay dımı oysa ne kadar agır bır psikolojı..
Tavsıyem dr gıtmeden bır genetık bolumune gıdın ıkı düşük olmuş ilkınde bunu yapmalıydınız. Hsg spermıyogram hormon testleri cs bunlarla gıdın .. bunlarıda devlette yaptırın bence.. ben ıkıncı tedavı ıcın bunları en bastan yaptırıp gıdıcem

çok haklısınız inanın doktordan alamadığım bilgiyi şuan sizden aldım tavsiyeleriniz için tekrardan çok teşekkür ederim. Rabbim hakkımızda hayırlsını ihsan eylesin

çok haklısınız inanın doktordan alamadığım bilgiyi şuan sizden aldım tavsiyeleriniz için tekrardan çok teşekkür ederim. Rabbim hakkımızda hayırlsını ihsan eylesin
Amin canım
Bıraz olsun faydam olduysa ne mutlu..
buarada b12 ve folik asıt degerlerıne baktırmayı ıhmal etme . Destek sart .. tedavıye baslarsan mutlaka yaz

Amin canım
Bıraz olsun faydam olduysa ne mutlu..
buarada b12 ve folik asıt degerlerıne baktırmayı ıhmal etme . Destek sart .. tedavıye baslarsan mutlaka yaz

kesinlikle gittiğimde tüm kan testlerini yaptırcam ki içim rahatlasın..
takibe aldım zaten seni:) haber veririm mutlaka , tavsiyelerin ve desteğin için çok saol görüşmek üzere

G gulumse-hayata merhaba :)
Ben de Cem Bey'in hastasıyım. 38 yaşindayım. 2yıldan fazladır evliyiz denemelerimiz oldu. Sonuç alamayınca başka bir hastanede düzenli kontrollere gitmeye başladık. Eşim ve bana her türlü test yapıldı. Tüm değerlerimizin gayet iyi olmasına rağmen maalesef normal yollardan hiç hamile kalamadım. 2 kez iğnelerle yumurta takibi 1 kez de aşılama yaptık. Gebelik testim yine negatif çıktı. Tüp bebek düşünmeye başlayınca cok fazla araştırdım. Cem Bey'de karar kıldık ve geçen ay sonunda tedavimize başladık. Bugün transfer işlemini gerçekleştirdi. Ekip gerçekten çok iyi, psikolojiden anlayıp guler yüzle destek olmaya calisiyorlar. Bugün transfer yapılırken başımda duran hemşire ellerimi tutup benim icin (hiç tanimadığı biri için) dualar etti. Şimdi merakla test yapacağımız günü bekliyoruz..
Süreç kesinlikle korkulacak bir süreç değil. Sadece hormon iğneleri biraz duygusallığı arttırıyor. Saçma sapan şeylerde ağlamaklı oluyorum :)) imkanınız varsa hiç zaman kaybetmeyin derim. Ha bugün ha yarın başlarım derken zaman geçip gidiyor. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.. Sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve seve.. ozelden de yazabilirsiniz.
Sevgiler..

Hayırlı olsun tedavınz bende cok memnunum cem bydn

Merhaba, bizde önümüzdeki ay cem beyle tedaviye başlayacağız, sizin ne zaman görüştünüz mü cem beyle...

ben cem beye dış gebelik aşamasında muayene olmuştum çok sempatik biri geldi bana ameliyatıma da bilgi hanımla beraber girmişlerdi yukarıda anlatmıştım zaten cem beye gidicektim fakat son anda karar değiştirip tekrardan bilgi hanıma muayene oldum aslında bilgi hanım doktorum ..öncemi daha iyi bildiği için ona gitmek istedim bilgi hanımda birkaç tahlil istedi benden spremiyogram, genetik testler ve hemogram gibi sonuçlar çıksın ya aşılama ya tüp bebek olucak..

cem bey, bilgi hanım,ve birkaç doktor sanırım ekip olarak çalışıyor..hakkınızda hayırlısı olsun inş. sizde sıkıntı neydi neden tüp bebek yaptırma kararı aldınız?

merhabalar öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum..ne güzel zorlu süreci bitirmişsiniz şuanda bekleme aşamasındasınnız inş. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun.. ben son anda karar değiştirip yine bilgi hanıma gittim :)) tahiller istedi onlardan sonra ya aşılama ya tüp bebek olcak .. sormak istediğim bir kaç soru varsa size mümkünse cevaplarsanız sevinirim..
tüp bebek sürecinde hep cem bey mi ilgilendi sizle yumurta toplama , transfer aşamasında fln
ekip olarak çalıştıkları içim bilgi hanımda sizin işlerimlerinizi gerçekleştirdi mi yani ben bilgi hanıma gitsem hiç cem bey benle ilgilenicek mi onu merak ettim.

merhabalar sizin süreç ne aşamada tedaviye başladınız mı??
Merhaba ben dondurulmuşlar ile bu adetle baslayacagım. Genetık vs sorun cıkmayınca kromozom tarama testı uygulanmayacak bu kez bakalım..
sen ne yaptın canım

Cem bey o durumda senınle ılgılnmeyecek cnm cem beyın ekıbınden denk glırse bırı blki ılgılenır ama cem bey sanmm

Cem bey o durumda senınle ılgılnmeyecek cnm cem beyın ekıbınden denk glırse bırı blki ılgılenır ama cem bey sanmm

anladım canım çok saol ben tekrardan bilgi hanıma gittim onun takibindeyim diye bu sefer yine ona gideyim dedim zaten bişey de yapılmadı tahlil istedi.. sonuçlar çıkınca eşimin spremigoram testi iyi gelirse ilk bi aşılama yapalım tüplerinde ameliyatla açıldı zaten dedi ..tüp bebek öncesi bi kere aşılama yapabilirim çok umutlu olmasam da
bu arada muayene günü yumurtam 15.5 mm miş iki gün sonra yine çağırdı büyümüş olsaydı çatlatma iğnesi vurdukcaktım ama büyümemişti malesef bunun üzerine bende bi sıkıntı mı var acaba dedğimde yok yumurta rezervin iyi dedi bir ona sevindim işte hakkımızda hayırlısı olsun..ben birşey daha sormak istiorum size tüp bebek ücretini öğrendim 6800+ilaçlar ancak şunu sormayı unuttum yapılan testler muayene ücreti o fiyatın içindemi oluyor acaba yoksa her gidişte muayene ücreti veriyormuyuz?
sizde inş. sıkıntısız bir süreç geçirip bebeğinize kavuşursunuz

Hayır cnm muayene ucretı vermıyorsunuz ilk muayne ucretınıde tedavı ücretınden dusuyorlar.
Buarada dr la konuş cnm kac yıldır olmuyordu bılemıyorum ama asılama doğal yolla gebelikten cok farklı degıl keske tup bebege geciş yapsaydın yada baska bır dr fıkri alsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…