- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi gulumse-hayata
-
Ben atasehır memorıal gıdıyorum . Dr cem demirel..merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlayacağınız üzere sizlere danışmak istiyorum.
-ataşehir memorial hastanesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlar hangi doktorda muayene oldular? takibi hangi doktor gerçekleştirdi?
-olumlu sonuç alındı mı memnun kaldınız mı?
-ve ücret hakkında biraz bilgi verirmisiniz?
Rica ederım bende cem beyın dıger hastalarına bırsuru soru soruyordum sızı cok ıyı anlıyorum.öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum..
ben 2,5 senelik evliyim iki defa hamile kaldım ama hüsranla sonlandı malesef ilki kimyasal ikinci ise dış gebelik oldu memorial da dr. bilgi gökcan takibindeydim ameliyatla dış gebelik sonlandırıldı hsg falan çekildim tüpler açık çıktı şükür ama olmazsa gel tüp bebek yapalım dediler..
dış gebelik sürecinde cem beyede muayene oldum sanırım bilgi hanım cem bey ekip çalışıyorlar ama tüp bebek konusunda kararsız kaldım açıkcası.. hsg den snra 3 ay içinde kalmazsan gel tüp bebek yapalım demeleri kafamı karıştırdı. yoksa hastane ve doktordan aslında çok memnundum , eşimde cem beyin methhini çok duyunca cem beye devam et dedi ama nasıl olcak bilmiyorum biraz daha mı beklesem bilemedim tüp bebeğe karar verirsem aslında ataşehir memorialda devam etmek istiyorum.
sizin konuşmalarınızda gayet olumlu şimdi cem beye mi devam etmeliyim sizce yoksa ekip oldukları için bilgi hanıma gitsem cem beyde beni takibe alıcak mı? tüp bebek süreci denildiği gibi bir ay içinde olup biten birşeymi? peki siz nezaman tedavi olmuştunuz , sizde sıkıntı neydi? çok soru sordum kusura bakmayın:) bu arada sizede çok geçmiş olsun en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş..
Acıkcası durumumuz özelde yaptırmaya uygun olsada ben devlette yaptırdım. Hıc ucret ödemıyorsunuz.Kesinlikle haklısınız benimde kafamı kurcalayan hiç bir tedavi yöntemine gidilmeden tüp bebek demeleriydi zaten ne bana ne de eşime herhangi bir test dahi yapılmadı önce sağlıksız gebelikler neden oluşuyor ona bakılmalı sanırım sizin de tavsiyelerinizle en kısa sürede Cem beye randevu alıp uzun uzun konuştuktan sonra kararımı vericem sanırım çok saolun ikinci denemeye başlıcakmısınız peki cem beyde bide bu genetik testi Benin istememle yapar mı ki doktor bide maliyeti ne kadar
Amin canımçok haklısınız inanın doktordan alamadığım bilgiyi şuan sizden aldım tavsiyeleriniz için tekrardan çok teşekkür ederim. Rabbim hakkımızda hayırlsını ihsan eylesin
Amin canım
Bıraz olsun faydam olduysa ne mutlu..
buarada b12 ve folik asıt degerlerıne baktırmayı ıhmal etme . Destek sart .. tedavıye baslarsan mutlaka yaz
Hayırlı olsun tedavınz bende cok memnunum cem bydnG gulumse-hayata merhaba :)
Ben de Cem Bey'in hastasıyım. 38 yaşindayım. 2yıldan fazladır evliyiz denemelerimiz oldu. Sonuç alamayınca başka bir hastanede düzenli kontrollere gitmeye başladık. Eşim ve bana her türlü test yapıldı. Tüm değerlerimizin gayet iyi olmasına rağmen maalesef normal yollardan hiç hamile kalamadım. 2 kez iğnelerle yumurta takibi 1 kez de aşılama yaptık. Gebelik testim yine negatif çıktı. Tüp bebek düşünmeye başlayınca cok fazla araştırdım. Cem Bey'de karar kıldık ve geçen ay sonunda tedavimize başladık. Bugün transfer işlemini gerçekleştirdi. Ekip gerçekten çok iyi, psikolojiden anlayıp guler yüzle destek olmaya calisiyorlar. Bugün transfer yapılırken başımda duran hemşire ellerimi tutup benim icin (hiç tanimadığı biri için) dualar etti. Şimdi merakla test yapacağımız günü bekliyoruz..
Süreç kesinlikle korkulacak bir süreç değil. Sadece hormon iğneleri biraz duygusallığı arttırıyor. Saçma sapan şeylerde ağlamaklı oluyorum :)) imkanınız varsa hiç zaman kaybetmeyin derim. Ha bugün ha yarın başlarım derken zaman geçip gidiyor. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.. Sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve seve.. ozelden de yazabilirsiniz.
Sevgiler..
Merhaba, bizde önümüzdeki ay cem beyle tedaviye başlayacağız, sizin ne zaman görüştünüz mü cem beyle...
G gulumse-hayata merhaba :)
Ben de Cem Bey'in hastasıyım. 38 yaşindayım. 2yıldan fazladır evliyiz denemelerimiz oldu. Sonuç alamayınca başka bir hastanede düzenli kontrollere gitmeye başladık. Eşim ve bana her türlü test yapıldı. Tüm değerlerimizin gayet iyi olmasına rağmen maalesef normal yollardan hiç hamile kalamadım. 2 kez iğnelerle yumurta takibi 1 kez de aşılama yaptık. Gebelik testim yine negatif çıktı. Tüp bebek düşünmeye başlayınca cok fazla araştırdım. Cem Bey'de karar kıldık ve geçen ay sonunda tedavimize başladık. Bugün transfer işlemini gerçekleştirdi. Ekip gerçekten çok iyi, psikolojiden anlayıp guler yüzle destek olmaya calisiyorlar. Bugün transfer yapılırken başımda duran hemşire ellerimi tutup benim icin (hiç tanimadığı biri için) dualar etti. Şimdi merakla test yapacağımız günü bekliyoruz..
Süreç kesinlikle korkulacak bir süreç değil. Sadece hormon iğneleri biraz duygusallığı arttırıyor. Saçma sapan şeylerde ağlamaklı oluyorum :)) imkanınız varsa hiç zaman kaybetmeyin derim. Ha bugün ha yarın başlarım derken zaman geçip gidiyor. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.. Sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve seve.. ozelden de yazabilirsiniz.
Sevgiler..
merhabalar sizin süreç ne aşamada tedaviye başladınız mı??Hayırlı olsun tedavınz bende cok memnunum cem bydn
Merhaba ben dondurulmuşlar ile bu adetle baslayacagım. Genetık vs sorun cıkmayınca kromozom tarama testı uygulanmayacak bu kez bakalım..merhabalar sizin süreç ne aşamada tedaviye başladınız mı??
Cem bey o durumda senınle ılgılnmeyecek cnm cem beyın ekıbınden denk glırse bırı blki ılgılenır ama cem bey sanmmmerhabalar öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum..ne güzel zorlu süreci bitirmişsiniz şuanda bekleme aşamasındasınnız inş. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun.. ben son anda karar değiştirip yine bilgi hanıma gittim :)) tahiller istedi onlardan sonra ya aşılama ya tüp bebek olcak .. sormak istediğim bir kaç soru varsa size mümkünse cevaplarsanız sevinirim..
tüp bebek sürecinde hep cem bey mi ilgilendi sizle yumurta toplama , transfer aşamasında fln
ekip olarak çalıştıkları içim bilgi hanımda sizin işlerimlerinizi gerçekleştirdi mi yani ben bilgi hanıma gitsem hiç cem bey benle ilgilenicek mi onu merak ettim.
Cem bey o durumda senınle ılgılnmeyecek cnm cem beyın ekıbınden denk glırse bırı blki ılgılenır ama cem bey sanmm
Hayır cnm muayene ucretı vermıyorsunuz ilk muayne ucretınıde tedavı ücretınden dusuyorlar.anladım canım çok saol ben tekrardan bilgi hanıma gittim onun takibindeyim diye bu sefer yine ona gideyim dedim zaten bişey de yapılmadı tahlil istedi.. sonuçlar çıkınca eşimin spremigoram testi iyi gelirse ilk bi aşılama yapalım tüplerinde ameliyatla açıldı zaten dedi ..tüp bebek öncesi bi kere aşılama yapabilirim çok umutlu olmasam da
bu arada muayene günü yumurtam 15.5 mm miş iki gün sonra yine çağırdı büyümüş olsaydı çatlatma iğnesi vurdukcaktım ama büyümemişti malesef bunun üzerine bende bi sıkıntı mı var acaba dedğimde yok yumurta rezervin iyi dedi bir ona sevindim işte hakkımızda hayırlısı olsun..ben birşey daha sormak istiorum size tüp bebek ücretini öğrendim 6800+ilaçlar ancak şunu sormayı unuttum yapılan testler muayene ücreti o fiyatın içindemi oluyor acaba yoksa her gidişte muayene ücreti veriyormuyuz?
sizde inş. sıkıntısız bir süreç geçirip bebeğinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?