merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlayacağınız üzere sizlere danışmak istiyorum.
-ataşehir memorial hastanesinde tüp bebek yaptıran arkadaşlar hangi doktorda muayene oldular? takibi hangi doktor gerçekleştirdi?
-olumlu sonuç alındı mı memnun kaldınız mı?
-ve ücret hakkında biraz bilgi verirmisiniz?
Ben atasehır memorıal gıdıyorum . Dr cem demirel..
Ben beylikdüzünden gidiyorum cok cok arastırdım. Amerıkan hast. Memorial şişli bahcecı fulya.
Cem demırel tercıh ettım; tum makale ve calışmaları okudum hastaları ıle konustum ekıbı ıle gorustum ve cem bey o kadar içime sindiki baslayabılırız dedım.
Öncelikle ben doktordan ılgı, işinde tıtızlık , bilgilendırmede hassasıyet beklıyordum. Bunların hepsının karsılıgı olumlu oldu. Ekıp cok ıyı negatıf bır hava olsaydı sahsen cok rahatsz olacaktım. Tedavıde bu önemli. Karsılama hemsıre ve bılgılendırmede hatıce hanım guleryuzlu ılgılı ınsanlar..
İlk tedavımdı sürec cok yorucu degıl ıgneler sadece hoş olmuyor:) onlarda acı falan yok. Opu işlemı anestezili odalar mevcut temız ve guzel.. transferde acısız bır işlem 20-25 dk dınlenıyorsun ..
fiyat konusunda ekstra ucret cıkarmıyorlar hepsı 6.200+ilaç oda 1000 dıyebılırız.
Benım ilk tedavım pozıtıf fakat 7+5 de kürtaj olmak zorunda kaldım gelişimi durdugu için..
kürtaj materyalini genetıge gonderdık ve kromozom fazlalıgı çıktı. Genelde ılk dusukte bunu kımse yapmıyor. Bu önemli bır ayrıntı cunku ben 5.gun kalıteli 5embrıyom vardı . Hıc arastırmadan onlar transfer edılebılurdı genel tutum bu. Yıne sonuc husran olurdu.
Suan genetık sonucumuzu beklıyorum..
sürec psıkolojık olarak zor bırde cevresel faktörler zorlastırırsa hıc altından kalkılamıyor. Bu anlamda kafam rahattı benım .. tavsıye edıyorum beklentılerımız aynı duzeyde ise..
buarada ben her daım gunun erken saatlerınde gıttım o yuzden hıc beklemedım .. bu konuda cok şikayet duymadım..
Aynı yoldan aylar once gectıgım için detaylıca yazdım umarım işinize yarar
Sizin kacıncı tedavı sorun neydı??