SUYASEM merheba:79: nasılsın inşallah herşey yolundadır.Eskilerden bir sen yazıyorsun.Kendine iyi bak
10.gün ve idrar testi yine negatif...artık kesinlikle eminim
bebekdls nasılsınnn bakalımmm:44:
hiç iyi değilim 4.denemem de negatifle sonuçlandı
off yaa ne diyim canım yaa 1 yılda üst üste bukadar negatif elbette canının sıkılması çook normal. Cem bey nediyor bu işe
evet çok ama çok zor çünkü yapacak fazla bişeyimiz yok cem bey daha aramadı beni bekliyorum aramasını
canım çokkkk üzüldüm ya...ne diyelim TAKDİRİ İLAHİ inşlh yine denersin de pozitif sonuç alırsın acanım...üzülme diyemiycem çünkü içinden geldiği gibi ağla ağla rahatla çünkü ben de defalarca negatif ve iptl olunan tedavi lerle yaşadım çoooooookzor ama ne yapalım elimizden bişiy gelmz...RABBİM gönlümüzden geçeni elimize versin canım.....üzülme üzülmehiç iyi değilim 4.denemem de negatifle sonuçlandı
canım iyiym, herşey şimdilik yolunda çok şükür...sen nasılsın gerçe buradan herkesi elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum arladaşların çoğunun iş yerinde bu site de dahil çoğu siteler yasaklanmış, bu yüzden çoğu artık yazamıyor, esmeraldanın 20 temmuzda bir kızı olacak inşallah diğerleri de iyiler bebeklerini bekliyorlar, buradaki herkes kah umutsuzluklarla, kah karamsrlıkla boğuştuk,çoğumuz yıllarca beklemek zorunda kaldık, zarp deniz 11. denemesinde hamile kaldı kızına ama Allah biliyor zamanını ve yaşanacakları ve sonunda eğer hayırlı ise veriyor mutlaka lütfen olumsuzluğa düşülmesin (bunları yeni negatif sonuç alan arkadaşlar için söylüyorum) kaçtane arkadaşımız tüp bebekte negatif sonuç alıp sonradan kendiliğinden de hamile kaldılar önemli olan inancımızı yitirmemek ruhen kendimizi güçlü tutmaya çalışmak biliyorum çooook zor ve yıpratıcı insanın tüm hayatına yansıyor ama pozitif olmalıyız ki iyi şeyleri çekelim... herkesi çok öpüyorum
bende inşallah bu hafta içerisinde başlayacağım tedaviye ,zeynep kamil hastanesinde rapor almak üzereyken ,gereksiz ,uzun prosedürleri bizi çok daha fazla yıpratacagı için yarıda bırakmak zorunda kaldık , bakalım hayırlısı ...
çok teşekkür ederim canım ,cok sağol ,tedavi süreci beni korkutmasa da tedirgin ediyor ,hormon baskılayıcı ilaç kullanmak nedense tüm tedaviden daha tedirgin edici benim için ,biz cem bey ile hiç görüşmedik ,konuşmadık,direkt Dr.Arzu hanım ile görüştük,son derece açıklayıcı ve dogru yönlendirmeler le anlattı,süperdi görüşmemiz,benim merak ettiğim ;zaten çok yogunlar birde yaz tatili döneminde tatile gidecekleri için bi sıkıntı olurmu ?
canım bişlerini sağlıkla kucağına al inşlh....ne güzeel şeyler yazmışsın çok pozitif bir yaklaşım bende çok inanıyorum güveniyorum gerçekten yazını okuyanlar hiç tereddütsüz cem bey diyeceklerdir.....dr inanmak çok önemli..teşekkürler ...................merhaba,
daha önce de yazmıştım ama tekrar edeyim yeni üyeler için ;biz Cem Beyle 2010 ağustosta tanıştık ,1negatif aşılama ,1negatif tüp bebek tras.ardından 1 negatif dondurulmuş trans.ancak tüm bu negatif sonuçlara rağmen kendisine olan inancımızdan vazgeçmeyip 2.tüp bebek trans.de mutlu sona ulaştık şuanda 2,5aylık ikizlerime gebeyim
etrafta bir sürü tüp bebek merkezi var kimin ne kadar iyi olduğu tartışılır ama biz Cem bey'in ve ekibinin sakin ,kendinden emin ,açıksözlü ,gereksiz testlerle vs..kafa yormayan net hallerine çok inandık ve tedaviye başlamamızın 9.ayında bize hayatımızın hediyesini verdiler.
negatif sonuçlarımda beni şahsen arayan ve teselli eden hep Cem bey'in kendisi oldu ancak pozitif sonuç aldığım gün aramasını beklemeden ben aradım ,kendisi operasyonlarım çok yoğun olduğundan henüz test sonuçlarını bana iletemediler dedi herkesin aynı ilgiye ve alakaya ihtiyacı olduğunu düşünürseniz yoğun olması hatta yoğunluktan ilgisiz gibi görünmesi aslında çok normal
ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar ,onlar için bayram tatili,haftasonu ,yaz tatili vs..gibi engeller yok ,eğer onlar sana yaz tatiline gidecek misin diye sorarlarsa hiç şaşırma çünkü Cem bey bize bayramda ben çalışıyorum siz burda mısınız diye sormuştu :)
hastanede O'nun ve ekibinin şöhretini duyup Van'dan ,Fransa'dan ,İran'dan gelen çiftlerin olması ; Cem Bey'in başarısının tesadüf olmadığının en büyük göstergesidir bence!
evet canım benim aşılama zamanım bayram tatiline denk geliyordu bana da aynı soruyu sormuştu çoook şaşırmıştım, hastane kapalı iken onlar tüm kadro çalışıyorlardı hatta bana eğer tatil programınız varsa ona göre program yapalım demişti, kendini tamamen bu işe adamış bir hekim, dolayısı ile yoğun olması da çok normal. Ama 2 yıldır takip ettiğim kadarı ile başarı oranı oldukça yüksekmerhaba,
daha önce de yazmıştım ama tekrar edeyim yeni üyeler için ;biz Cem Beyle 2010 ağustosta tanıştık ,1negatif aşılama ,1negatif tüp bebek tras.ardından 1 negatif dondurulmuş trans.ancak tüm bu negatif sonuçlara rağmen kendisine olan inancımızdan vazgeçmeyip 2.tüp bebek trans.de mutlu sona ulaştık şuanda 2,5aylık ikizlerime gebeyim
etrafta bir sürü tüp bebek merkezi var kimin ne kadar iyi olduğu tartışılır ama biz Cem bey'in ve ekibinin sakin ,kendinden emin ,açıksözlü ,gereksiz testlerle vs..kafa yormayan net hallerine çok inandık ve tedaviye başlamamızın 9.ayında bize hayatımızın hediyesini verdiler.
negatif sonuçlarımda beni şahsen arayan ve teselli eden hep Cem bey'in kendisi oldu ancak pozitif sonuç aldığım gün aramasını beklemeden ben aradım ,kendisi operasyonlarım çok yoğun olduğundan henüz test sonuçlarını bana iletemediler dedi herkesin aynı ilgiye ve alakaya ihtiyacı olduğunu düşünürseniz yoğun olması hatta yoğunluktan ilgisiz gibi görünmesi aslında çok normal
ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar ,onlar için bayram tatili,haftasonu ,yaz tatili vs..gibi engeller yok ,eğer onlar sana yaz tatiline gidecek misin diye sorarlarsa hiç şaşırma çünkü Cem bey bize bayramda ben çalışıyorum siz burda mısınız diye sormuştu :)
hastanede O'nun ve ekibinin şöhretini duyup Van'dan ,Fransa'dan ,İran'dan gelen çiftlerin olması ; Cem Bey'in başarısının tesadüf olmadığının en büyük göstergesidir bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?