Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Canim InsAllah sende kelebek gibi
olumlu sonuc alirsin.

Kelebekcigim kendine iyi bak ve olumlu dusun hep. Ben kabizlik icinsolgarin bir hapini kullaniyorum ama hamileyken kullanilirmi bilemem doktora sor belki onerir am ben yonlendirme olmasin diye isim vermek istemiyorum.

valla onu solemedı surup krem fıtıl verdı ıste ama pek ıse yaramıo ve korkuyorum hepp yaaaaaa:18:

kelebekcim fazla da ıkınmamaya çalış bence neolur ne olmaz, çok sıkıntı yaşarsan eczanelerde lavman satılıyor şırıngayı sıkıyorsun sökülüyor... tabii doktora da danışmak lazım..

kelebekcim fazla da ıkınmamaya çalış bence neolur ne olmaz, çok sıkıntı yaşarsan eczanelerde lavman satılıyor şırıngayı sıkıyorsun sökülüyor... tabii doktora da danışmak lazım..

yaa sormayın ıkınıyorum sonra vıcdan azabı cekıorum ama elde olan bıse degılkı dusunuyorum acaba dıorum ben hep bolemı olcam dıye:44:evet olmadı en son care onun ıcın arıcam Dr u

Herkese merhaba

Bebekdls yarın çok rahat ol iyi şeyler düşünmeye çalış pimpirik olma Ayy inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur sana.Senin için şuan kalbimden dua ediyorum.

Kelebekcim sanırım tuvalet problemin var geçmiş olsun Bence sıcak su buharında oturma.Benim bir yakınımı olumsuz etkilemişti.Hamilelere bildiğim kadarıyla su buharı gibi şeyler tavsiye edilmiyor Benim duyduğum böyle Bence doktoruna danışmadan bir şey yapma Bana birkeresinde cem bey sorun yaşadığım için transferden önce şurup vermişti Ama hamilelere zarar veren bir şurup mu bilmiyorum Doğal besinlerle problemini gidermeye çalış kayısı incir yedikten sonra ılk su içme gibi Kendine çoook iyi bak
Sevgilerrrr

teşekkür ederim:)) Transferden sonra hastanede yarım saat yatıp tuvalete öğle çıktım .Eve gittiğimde de 2 gün hiç bir iş yapmadım istirahat ettim.gün aşırıda duş alıyorum.bugün 7.gün ve hala suya sabuna dokunmuyorum ya ayaklarımı uzatır vaziyette oturuyorum yada yatar vaziyette tv izliyorum.2kez dışarı çıktım arabayla dolaştım az bişeyde yürüdüm .şimdilik olumsuz hiç bir şikayetim yok .ayın 11 inde test günüm inşallah bukez yüzümüz gülecek diye ümit ediyorum.Yaşadıklarımı ayrıntılı biçimde anlattım :)))

tamam canım zaten ben bu sefer çok ama çok rahatım nerdeyse unutuyorum yarınıallah razı olsun canım benim

bebedleks canım transfer olmuş galiba ...ben biraz yoğunum pek giremedim....umarım RABBİM BEBŞİNİ BU SEFER KUCAĞINA VERİR....

Herkese merhaba:79::79:
Bugün start verdim Cem beyle görüştüm ilacıma başladım
Bebekdls inşallah herşey güzel geçmiştir Kendine iyi bak Bugün hastanede etrafa bakındım transfer olup hastaneden ayrılan varmı diye.
Herkes iyidir inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

tebrikler !!! bu sitede pozitif sonuçların ,kalp atışlarının paylaşılması kesinlikle çok önemli ve hatta negatif sonuç alanlar için çok ta gerekli diye düşünüyorum.
çünkü bu güzel paylaşımları okudukça insanın solan ümitleri tekrar yeşeriyor bence...

kelebekgs senin için pozitif sonuç sonrası 3hafta beklemek çok zor olacaktır mutlaka tahmin edebiliyorum ,ben bu 21gün nasıl geçer diye diye bi baktım ki o büyük buluşma günü gelmiş
henüz kontrole gitmeden sabah bulantıların ve erkenden uyuma başlayabilir aslında bunlar bi anlamda seni sevindirmeli çünkü bebeğinin ya da bebişlerinin içerde yoğun bi şekilde çalıştığının göstergesi :)))

en azından bende öyle oldu ,9.haftamızı bitiriyoruz ikiz olması sebebiyle günler zor geçiyor ama öyle tarifsiz bir mutlulukmuş ki her sabah kussam da ,çok yorgun hissetsem de ,yemek yiyemesem de hergün yeniden şükrediyorum Allahıma olmayanlara da versin diye ....

canım...............ne güzel anlattın inan gözlerim doldu ....hamiş olduğuna senin gözünden bakana hiç rastlamadım...RABBİM kucağına almanı ve bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsinnnnnnn..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…