geçmiş olsun canımm çatlak varsa çok kaynar olmayan suya otur ayy ben de de vardı bide hemoroitte var bende hatta bazen çok kanardı allahıma şükür 1 1.5 senedir hiç kanamam olmadı 2 tane ilaç kullandım o gün bugün olmuyo p.tesi transferim var benimde 12 de
Zaten doktor biliyordur. Tamamen lif iceren bir ilac.
valla onu solemedı surup krem fıtıl verdı ıste ama pek ıse yaramıo ve korkuyorum hepp yaaaaaa:18:
kelebekcim fazla da ıkınmamaya çalış bence neolur ne olmaz, çok sıkıntı yaşarsan eczanelerde lavman satılıyor şırıngayı sıkıyorsun sökülüyor... tabii doktora da danışmak lazım..
Canim InsAllah sende kelebek gibi
olumlu sonuc alirsin.
Canim umarim sende olumlu sonuc alirsin herkesin hakkinda hayirlisi olsun.
Selmacım hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız.Bu süreci nasıl geçiriyorsun.Sürekli yatıyor musun
Kelebek sormayı unuttum tedavi sürecinde özellikle dikkat ettiğin bir beslenme şekli oldu mu?Bir de taransferden sonra tuvalet için kalkma olayı kafama takılıyor.Ben daha önce hep transferden yarım saat sonra kalktım.Sen sanırım sürgü istemişsin.Cem bey böyle şeylerin olumlu bir etkisi olmadığını düşünüyor fakat insan acaba demekten kendini alıkoyamıyor.
Herkese merhaba
Bebekdls yarın çok rahat ol iyi şeyler düşünmeye çalış pimpirik olma Ayy inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur sana.Senin için şuan kalbimden dua ediyorum.
Kelebekcim sanırım tuvalet problemin var geçmiş olsun Bence sıcak su buharında oturma.Benim bir yakınımı olumsuz etkilemişti.Hamilelere bildiğim kadarıyla su buharı gibi şeyler tavsiye edilmiyor Benim duyduğum böyle Bence doktoruna danışmadan bir şey yapma Bana birkeresinde cem bey sorun yaşadığım için transferden önce şurup vermişti Ama hamilelere zarar veren bir şurup mu bilmiyorum Doğal besinlerle problemini gidermeye çalış kayısı incir yedikten sonra ılk su içme gibi Kendine çoook iyi bak
Sevgilerrrr
keleebeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkk huhuuuuuuuuuuuu:84::84::84::84::84:
pozitif
tebrikler !!! bu sitede pozitif sonuçların ,kalp atışlarının paylaşılması kesinlikle çok önemli ve hatta negatif sonuç alanlar için çok ta gerekli diye düşünüyorum.
çünkü bu güzel paylaşımları okudukça insanın solan ümitleri tekrar yeşeriyor bence...
kelebekgs senin için pozitif sonuç sonrası 3hafta beklemek çok zor olacaktır mutlaka tahmin edebiliyorum ,ben bu 21gün nasıl geçer diye diye bi baktım ki o büyük buluşma günü gelmiş
henüz kontrole gitmeden sabah bulantıların ve erkenden uyuma başlayabilir aslında bunlar bi anlamda seni sevindirmeli çünkü bebeğinin ya da bebişlerinin içerde yoğun bi şekilde çalıştığının göstergesi :)))
en azından bende öyle oldu ,9.haftamızı bitiriyoruz ikiz olması sebebiyle günler zor geçiyor ama öyle tarifsiz bir mutlulukmuş ki her sabah kussam da ,çok yorgun hissetsem de ,yemek yiyemesem de hergün yeniden şükrediyorum Allahıma olmayanlara da versin diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?