canım merhabalar,bi kaç gündür rahatsızdım giremedim hafta sonumda yoğun geçti fırsatım olmadı anlıycağın..görüşmeye gittik zaten cuma günü de telefonla aradı cem bey biz sizden çok ümitliydik olacak gözüyle bakıyorduk hem yaşınızın genç olması hem erkek faktörü olması hemde herşey çok güzel ilerledi bi sıkıntı olmadan şansızlık diyelim olmamasına gerçi biz kaderci insanlar değiliz şans kader diyemeyiz herşeyin bi açıklaması var tabi ki ama bunda diyecek başka bişey yok bazen embriyolar vücutla uyum sağlayamayabiliyor dedi ama 1.tedaviyi bitirdik diyemeyiz çünkü elimizde 3 tane çok güzel dondurulmuş embriyolar var onları ne zaman isterseniz gelin transfer edelim dedi bende bize kalırsa hemen dedim zaten cumartesi randevumuz var sizinle dedim (bunları telefonda konuştuk) sonra tamam o zaman yarın bakalım yarın konuşalım dedi cumartesi muayene etti bu ay dinlenelim çünkü hala yumurtalar büyük dedi haziran ayında ki adetin 2. günü gelin bi daha bakalım ona göre tekrar başlayalım tedaviye dedi.telefonda konuştuklarımızdan farklı bişey söylemedi cumartesi olan görüşmede de biz dondurulmuşlardan kaç tane transfer ediceksiniz dedik cem bey 1 taneden yana çoğul gebelik riskli bizi uğraştırıyor sonrasında diyo ilk transferde de o yüzden 1 tane yaptı donrulmuşlarada o zaman gelsin karar veririz dedi..ben dedim tekrar yeni bi tedaviye mi başlamak daha mantıklı dondurulmuşlar mı kesinlikle dondurulmuşlar zaten elimizde var onları kullanmak daha mantıklı dedi peki dondurulmuşlarda tutma oranı düşüyo mu dedik hayır dedi..ama benimle birlikte transferde pozitif sonuç alanları sormadım cem beyde fazla konuşmayan biri olarak söyleceğini sanmıyorum zaten hem herkesin sorunu farklıdır kendmi kimseyle kıyaslamak istemedim ve belki herşey normalken negatif alan biri olarak onları duyunca belki üzülcektim öle bi riske girmedim açıkçası..inş..dediğin gibi ikimiz içinde bu sefer hayırlısı olur ve pozitifi görürüz..