kizlar ben geldimm♥♥saat dortdeki transferim saat yedide oldu.beklemek bi dert. valla beklemegi birakin sikismak cok sorun oldu dort kez tuvalete gittim birde tam iyilesemedigim icin dahada baski oldu.neyse cem bey serkan beyle odama geldi. cok guzel 6 embiryo oldugunu geriye kalanlardan 4 tane de ikinci kalitenoldugunu oburlerininde kaliteli oldugunu soyledi ve 6 embiryodan 2 tanesini transfer etcegini geriye kalan 4tanesinide donduralim dedi.evet sonucda yine o masadaydim allahim dua ettim sen buyuksun dedim sen ol derse olur dedim benim kucagimi hayirlisiysa doldur dedim tum isteyenlerinde kucaklarini bos birakma dedim duam bitti cem beyle serkan bey geldi baya bir zor oldu baskidan dolayi cem bey ikiznolabilir dedi) bende insndedim iki bebisimi icime koydu diger dort bebisimide dondurduk.suan uzaniyorum anansimi yedim bana bol bol dinlen dedi.o uuzden devamli yaticam .27 mayisda sonucu alacagim inaniyorum olacagina sonra yazarim yine optum.he bu arada on dk yattim sonra wcye gittim on dk daha uzandim sonra kalktim ayaga.
hayırlı olsun canım. çok sevindim. gayet iyi embriyoların olmuş. transferine cem beyle serkan bey birlikte mi girdiler? bir de çok geç olmuş transferin 3 saat bekletmişler seni. sıkışık beklemek zor gerçekten.çok mu kalabalıktı merkez? sanırım artık tüm transferlere serkan bey de giriyor. sen sonucunu aldığın günlerde benim de tedavim başlamış olacak. haftaya başlarım diye düşünüyorum benim adet beni şaşırtmazsa. haydi hayırlısı bakalım. umarım bu sefer hepimiz için güzel ve mutlu sonuç olur.yine yaz senden haber almak beni mutlu ediyor sevgiler