canım benim ben de seni bekliyordum, iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. sana kocaman bir teşekkür borçluyum, çok stresli olduğum bir dönemde söylediğin dualar sayesinde gönlüme bir rahatlık ve umut doğdu. Bana güç verdi. Dediklerini harfiyen hatta fazlası ile yaptım. Hala da yapmaya devam ediyorum... Allah senden razı olsun, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
cem bey ilişki yasağının devam ettiğini ve jele devam etmem gerektiğini söyledi. 18 inde de kese ve kalp atışı görmek için çağırdı. Allah umarım o günleri de hayırlısı ile görmeyi nasip eder...
Hepimiz için dua ediyorum. Allah kabul etsin inşallah...
ay ne güzel

bana da bu yönden manevi şekilde destek olan arkadaşımda 3 aylık hamile bende ona dua ediyorum ve kesinlikle ben bu duaların gücüne sonsuz inanaıyorum

demekki seninle durumlarımız farklı bana ilişki yasağı veya herhangi bir jel filan vermedi ben artık günde birtane elevit içiyorum
hatta dedimya yumoşlar çok güzel gelişip çatlayınca aşılamanın ertesi gün sonraki gün kendinizde deneyin demişti belki onlarda hamiş kaldım artık orasını Allah biliyor ve olduya o kısmı önemli değil

iyi dileklerin için tekrar bebeğimle sana ve meleğine teşekkür ederiz

ikimizde taze hamişler olarak arkadaşlara dua etmeye devam edelim ve arkadaşlar hepiniz yapın bu duaları mutlaka
bakın bugün cuma hala başlamamaış olanlar el evvel e mutlaka başlasın
güzel abdest alın oturun 1000 kere el evvel diyin sonra açın ellerinizi duanızı edin 4 cuma üstüste inşallah hepimizin olacak bebişleri onları da alıp buluşcaz bugünlerden bahsedip gülüp eğlenicez inaşallahhhhh

sonnbahar