heraslescim canım ikinci testi geçen perşembe yapmıştık katlandı çooook şükür. tabii daha kese ve kalp atışlarını görebilecekmiyim endişesi var... heyecanla bekliyorum. sen de içindeki sesi dinle işe başlayacaktın bu durumda gelmen zor olacak gibi sanki
(
ankaracım sanada hayırlı olsun. arzu hanım cem beye destek oluyor o olmadığında kontrol ve görüşmeleri o yapıyor. benim de ilk kontrolümü ve toplama işlemimi yapmıştı sonrasında seni cem bey takip edecektir zaten transfer ve takibi o yapıyor. hadi bakalım dualarımız seninle...
sonbaharcım nekadar heyecanlı olduğunu anlayabiliyorum, neyseki az kalmış, benim haftaya cuma
( dün 2 gibi uyandım sonrası kabus oldu endişeler geldi sardı beynimi sabahı sabah ettim neyse şimdi iyiyim :)) sakin ol hayırlısı ile görüceksin minişini, annesine güp güp yapıcak, hiiiç korkma o senin mucizen böyle bebekler annelerine daha da sıkı tutunur :)))
esmeraldacım nasılsın canım özledim valla gene bi toplansak ya :))

ankaracım sanada hayırlı olsun. arzu hanım cem beye destek oluyor o olmadığında kontrol ve görüşmeleri o yapıyor. benim de ilk kontrolümü ve toplama işlemimi yapmıştı sonrasında seni cem bey takip edecektir zaten transfer ve takibi o yapıyor. hadi bakalım dualarımız seninle...
sonbaharcım nekadar heyecanlı olduğunu anlayabiliyorum, neyseki az kalmış, benim haftaya cuma

esmeraldacım nasılsın canım özledim valla gene bi toplansak ya :))
Son düzenleme: