Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

heraslescim canım ikinci testi geçen perşembe yapmıştık katlandı çooook şükür. tabii daha kese ve kalp atışlarını görebilecekmiyim endişesi var... heyecanla bekliyorum. sen de içindeki sesi dinle işe başlayacaktın bu durumda gelmen zor olacak gibi sanki :((
ankaracım sanada hayırlı olsun. arzu hanım cem beye destek oluyor o olmadığında kontrol ve görüşmeleri o yapıyor. benim de ilk kontrolümü ve toplama işlemimi yapmıştı sonrasında seni cem bey takip edecektir zaten transfer ve takibi o yapıyor. hadi bakalım dualarımız seninle...
sonbaharcım nekadar heyecanlı olduğunu anlayabiliyorum, neyseki az kalmış, benim haftaya cuma :(( dün 2 gibi uyandım sonrası kabus oldu endişeler geldi sardı beynimi sabahı sabah ettim neyse şimdi iyiyim :)) sakin ol hayırlısı ile görüceksin minişini, annesine güp güp yapıcak, hiiiç korkma o senin mucizen böyle bebekler annelerine daha da sıkı tutunur :)))
esmeraldacım nasılsın canım özledim valla gene bi toplansak ya :))

Son düzenleme:
yorumun cok güzel suyasemcim saolasın
ama senin kan testinden sonra ne kadar zaman geçmiş oluyor ilk randevun için bana göre erken gitmiş oluyosun sanki ben ocak ın 20 sinde kan testimi yaptırdım 3 hafta sonra gel dediği için cem bey eşimde gelebilsin diye cumartesiye denk getirip 12 şubatı ayarladım
senin de 3 hafta geçmiş oluyomu

yorumun cok güzel suyasemcim saolasın
ama senin kan testinden sonra ne kadar zaman geçmiş oluyor ilk randevun için bana göre erken gitmiş oluyosun sanki ben ocak ın 20 sinde kan testimi yaptırdım 3 hafta sonra gel dediği için cem bey eşimde gelebilsin diye cumartesiye denk getirip 12 şubatı ayarladım
senin de 3 hafta geçmiş oluyomu

evet canım sana tarihi biraz geç vermiş gerçekten aslında kalp tışları için tam 6 haftanı bitirmiş oluyorsun herhalde... benim test günüm ayın ikisiydi iki buçuk hafta gibi birşey oluyor. genelde okuduğum tüp bebekte test tarihinden 2 hafta sonra muayeneye çağırıyorlar. bunları hiç takma kafana hayırlı zamanda görmek nasip olsun, Allah hayırlısı ile sağlıkla göstersin önemli olan bu... sabretmek düşüyor bize :)) benim muayenemde 5.5 haftalık olmuş olacak inşallah :nazar::nazar:(ayy bunu yazarken bile içim bi tuhaf oluyor) kalp atışı dediler ama görmek için sanki biraz erken gibi geliyor..

selam kızlar cem beye rezerv azlığı nedeni ile giden var mı?

canım sonbahar arkadaşımız doğuştan gelen yumurtalık gelişimi ile ilgili problemi nedeniyle cem beye gitmişti geçen ay, bak şimdi hamile :64::64: Bu tip şeyler ilaçlarla kolayca tedavi ediliyor, yeterki inan ve pozitif düşün.

Arkadaşlar selam,

Ben ara ara gelip okuyorum yazdıklarınızı ama yazacak vakit bulamıyorum..Çok ama çoook yoğunum...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

Yeni anneler kendinize dikkat edin öpüldünüz...:16:

Tabikiii, anne adaylarımızı da tek tek kucaklıyor onları da kocaman öpüyorum...:16:

heraslescim canım ikinci testi geçen perşembe yapmıştık katlandı çooook şükür. tabii daha kese ve kalp atışlarını görebilecekmiyim endişesi var... heyecanla bekliyorum. sen de içindeki sesi dinle işe başlayacaktın bu durumda gelmen zor olacak gibi sanki :((
ankaracım sanada hayırlı olsun. arzu hanım cem beye destek oluyor o olmadığında kontrol ve görüşmeleri o yapıyor. benim de ilk kontrolümü ve toplama işlemimi yapmıştı sonrasında seni cem bey takip edecektir zaten transfer ve takibi o yapıyor. hadi bakalım dualarımız seninle...
sonbaharcım nekadar heyecanlı olduğunu anlayabiliyorum, neyseki az kalmış, benim haftaya cuma :(( dün 2 gibi uyandım sonrası kabus oldu endişeler geldi sardı beynimi sabahı sabah ettim neyse şimdi iyiyim :)) sakin ol hayırlısı ile görüceksin minişini, annesine güp güp yapıcak, hiiiç korkma o senin mucizen böyle bebekler annelerine daha da sıkı tutunur :)))
esmeraldacım nasılsın canım özledim valla gene bi toplansak ya :))

Heycanlı bekleyiş oluyor ama inşallah herşey yolunda gidecek..
Herkesi çok özledim.. Görüşelim bencede en kısa zamanda

Arkadaşlar selam,

Ben ara ara gelip okuyorum yazdıklarınızı ama yazacak vakit bulamıyorum..Çok ama çoook yoğunum...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

Yeni anneler kendinize dikkat edin öpüldünüz...:16:

Tabikiii, anne adaylarımızı da tek tek kucaklıyor onları da kocaman öpüyorum...:16:

canımmm ben de seni çoook öpüyorum:16:

arkadaşlarrr
cumartesi gelmiyo zaman geçmiyor derken dün sabah uyanınca kahverengi bi akıntı olduğunu görmemle dün soluğu cem beyin yanında aldım
evet ikizlerim oluyorrr
ikisinide gördüm kalp atışlarını duydum
Allahıma binlerce kez şükür
çok mutluyum çok
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın bir an önce
Cem beye annemlerin bi sarılışı vardı görülmeye değerdi gerçekten
Cem bey benim bu yoldaki vesilem Allah ne muradı varsa versin :)

hepinizi çok öpüyorum

sonnbahar

arkadaşlarrr
cumartesi gelmiyo zaman geçmiyor derken dün sabah uyanınca kahverengi bi akıntı olduğunu görmemle dün soluğu cem beyin yanında aldım
evet ikizlerim oluyorrr
çok mutluyum çok

hepinizi çok öpüyorum

sonnbahar
aman Allahım bu nekadar da güzel bir haber böyle:48::48::48::48:, aslında ihtimal de veriyordum ama sen de bahsetmeyince birşey demek istememiştim, sonuçta hamileliğin bile mucize şeklinde geliverdi hele de ikiz haberin muhteşem oldu :nazar::nazar::nazar: inan okurken gözlerim doldu hem bebişlerini görmüş, kalp atışlarını duymuş için rahatlamış, hem de ikiz olacağı müjdesini almışsın 3 te bayram oldu bu şimdi :64::64::64: seni ve bütün aileni iki kere tebrik ederim canımmmmmm :16:

Son düzenleme:
sonbaharcım hamile haberini aldıktan sonta okuduğun özel bir dua var mı bu el evvel e devam ediyormuyuz?

suyasem canım cok saol
sende duy su minicik kalp atışını hayırlıdıyla inşallah

sürekli "rabbi hebli minessalihin" diyorum rabbim bana hayılrı salih bir evlat ver gibi bir anlamı var
yine namaz kılıp arada sırada dualarımı ediyorum
el evvel gibi özel yaptığım başka bişi yok
duların gücü çok büyük arkadaşlar sakın ihmal etmeyin
benim de böle tavsiyelerde size faydam dokunuyorsa ne mutlu bana bi hayır duanızı almak ne güzel

sağol canım, ben dua kitabında hamile kadınların okuması gereken bir dua buldum, ayetel kürsi ve elem neşrah leke okuduktan sonra onu okuyorsun. bir de dua ettikten sonra 100 kere Ya Müdbi diyormuşsun senin dediğini de gün içinde aklıma geldikçe söylerim artık. canım benim anneme bile anlattım seni o da çok sevindi :40:. Allah inşallah bize de bu sevinci yaşatır sağlıklı olduğunu öğreniriz hayırlısı ile :66::66:.

canım sonbahar arkadaşımız doğuştan gelen yumurtalık gelişimi ile ilgili problemi nedeniyle cem beye gitmişti geçen ay, bak şimdi hamile :64::64: Bu tip şeyler ilaçlarla kolayca tedavi ediliyor, yeterki inan ve pozitif düşün.

İnşallah Allahın izni ile olacak.Hepimiz mutlu haberleri inşallah alırız.

arkadaşlarrr
evet ikizlerim oluyorrr
çok mutluyum çok

hepinizi çok öpüyorum

sonnbahar

Sonbahar canım hayırlı olsun Allahın izni ile inşallah Yüce Rrabbim kucağına alıp anasıyla,babasıyla büyütmek nasip etsin.Bendede rezerv azlığı var.Siz cem Beye giderken rezerv sorunu mu vardı?Nasıl bir protokol uyguladılar?Teşekkürler.

Sonbahar canım hayırlı olsun Allahın izni ile inşallah Yüce Rrabbim kucağına alıp anasıyla,babasıyla büyütmek nasip etsin.Bendede rezerv azlığı var.Siz cem Beye giderken rezerv sorunu mu vardı?Nasıl bir protokol uyguladılar?Teşekkürler

canim benim daha önce gittigim doktorlardan yumurtam yumurtalıgımın hiç olmadıgını söyleyenler bile olmuştu ama cem bey bana 25 gün içinde bana çift çizgiyi görmemi sagladı. 10 gün menegon vuruldum aşılamam oldu ve 14. gün hamis oldugumu ögrendim şimdide ikizim olacagını cok şükür. Cem beye sonsuz güvebilirsin Allah yardımcın olsun.

arkadaşlarrr
evet ikizlerim oluyorrr
çok mutluyum çok

hepinizi çok öpüyorum

sonnbahar

merhaba sonbahar canım şuanda sevinçten ağlıyorum ne süper bi haber bu yaa allahım hepimize tattırsın bu duygu ve sevinci benim de dr um cem bey bu ay sonunda 2.denememizi de onda yapacaz inş ben de çok güveniyorum kendisine inşaallah doğum haberini de alırız öptüm senii:9:

merhaba sonbahar canım şuanda sevinçten ağlıyorum ne süper bi haber bu yaa allahım hepimize tattırsın bu duygu ve sevinci benim de dr um cem bey bu ay sonunda 2.denememizi de onda yapacaz inş ben de çok güveniyorum kendisine inşaallah doğum haberini de alırız öptüm senii:9:

sevincimi benimle paylaşan herkese çook teşekkür ederim ben hiç olmaıcak diye korkarken Allahım 2 tane birden verdi bir mucizeye imza attım :1:
Dilimde dua devamlı Allah isteyen herkese versin çocuk isteği hasreti çeken herkese nasip etsin o duyguyu çok iyi bilirim
Cem bey dünyaya gelmiş geçmiş en iyi en bilinçli doktordur diyebilirim Allah ondan binlerce kez razı olsun
Allahın izni Cem beyin aracılığı ile ve eşimin sonuçlarının da süper olması sayesinde bebeklerim bana göz kırptı sevincimi hangi kelimelerle nasıl anlatayım daha başka bilmiyorumki :52:
hepinizi cok seviyorum ama ennn çok ikizcancanlarımı :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

:49: sonnbahar
.

sevincimi benimle paylaşan herkese çook teşekkür ederim ben hiç olmaıcak diye korkarken Allahım 2 tane birden verdi bir mucizeye imza attım :1:
Dilimde dua devamlı Allah isteyen herkese versin çocuk isteği hasreti çeken herkese nasip etsin o duyguyu çok iyi bilirim
Cem bey dünyaya gelmiş geçmiş en iyi en bilinçli doktordur diyebilirim Allah ondan binlerce kez razı olsun
Allahın izni Cem beyin aracılığı ile ve eşimin sonuçlarının da süper olması sayesinde bebeklerim bana göz kırptı sevincimi hangi kelimelerle nasıl anlatayım daha başka bilmiyorumki :52:
hepinizi cok seviyorum ama ennn çok ikizcancanlarımı :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

:49: sonnbahar
.

Ben biraaz geç gördüm sanırım..Çok ama çooook sevindim...Ne güzel hemde ikizlerin olucak süper süper süper....Tebrik ederim canım...Bende 2 hafta sonra 5 ayıma giricem..Zaman su gibi akıp geçiyor...

Back
X