Atelim ciktigindan beri agliyorum aynalara bakamiyorum :(

Rinoplasti öyle yarım yamalak yapılacak bir ameliyat değil. Azcık ucuyla oynandı azcık da törpülendi diye yapılan ameliyatların hepsi uzun dönemde hüsranla sonuçlanıyor.çünkü tam bir iş yapılmıyor ve çatı bozuluyor.. sonuç ya burun düşmesi, ya burın ucu düşmesi veya burun sırtı çökmesi maalesef
O yüzden bukadar çok revizyon ameliyatı yapılıyor

o tarz sorunlar çıkarsa ne zaman ortaya çıkıyor ortalama bir bilgin var mı

atelim ve burun içi tamponlarım çıktı, ilk günküne göre birazcık inmiş gibi ama hala çok kalkık, 9. gün bugün. Şu an burnumun üzerinde bant var ve 4 gün kalacakmış, bu burun ne kadar iner ya hala domuz gibi duruyor

burnum şu an bu halde, 9. gün ve normale döner mi yoksa hep böyle mi kalacak burnum

Eklentiler

• 20170421_145836[1].webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 312
  • 20170421_145919[1].webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 308
  • 20170421_145845[1].webp
    7 KB · Görüntüleme: 299
Biraz iner canım merak etme ama yine de kalkık bi burnun olur yani ama bu kadar değil merak etme

Biraz iner canım merak etme ama yine de kalkık bi burnun olur yani ama bu kadar değil merak etme
kalkık olması sıkıntı değil eski burnum da kalkıktı ucu falan ama bu çok aşırı ya 2 haftaya iner mi burnum kalın derili çok korkuyorum böyle çok kalkık kalacak diye kalın derili burunlar geç iyileşiyormuş

iner biraz korkma ama zaman vermen gerekiyor kendine bi kaç ay

arkadaşlar gerçekten dediğiniz gibi iniyormuş ilk haliyle alakası yok, şu anki kalkıklığı çok güzel şimdi de korkum bu ideal kalkıklığın inmesi, burnumun şişlerine rağmen şekli şu an çok hoşuma gidiyor ya bozulursa, umarım daha fazla inmez, inmemesi için bir şey yapıyor muydunuz siz

Burnunuzu ameliyattan sonra ilk kez gördüğüzde şaşırabilirsiniz, begenmeyebilirsiniz gözünüze tuhaf da gelebilir ama ilk gordugunuz anla aylar sonraki gordugunuz an arasinda ki farki goreceksiniz. O kadar islem goruyor burun kemik torpuleniyor vs ayni gun kusursuz dort dortluk bir sey beklemek sacma olurdu asıl.. Insan biyolojine aykiri zaten. Küçücük bir yaranin iyilesmesi bile gunler aliyor kaldi ki burada ciddi bir ameliyattan bahsediyoruz [: Bende kendimi ilk gördüğümde begenmemistim ve sasirmistim bende de tam tersi kalkikligi cok belli olmuyordu ödemden. Şislikler inince kavisi de ortaya çıktı ve yıllardır cok begeniyorum. Demem o ki bekleyin tahminen 2,3 ay'a degisiklikleri daha iyi goreceksiniz ve 1 seneye sekli tam oturacak. Ödem için ben bir şey yapmamıstim ama yesil cay ya da detox sulari icenler vardi ne kadar ise yaradigi konusunda bir fikrim yok.

Doktorunuz kimdi? Yazmamışsınız.

Canım bende ameliyat olalı 4 ay oldu.. burnum yandan çok güzel dikliği falan tam istediğim gibi ama önden bakınca ( özellikle gülünce ) burun üçüm eğiliyo gibi geliyo. Doktor 1 yıla iyileşir burnun kalın derilisin dedi ama bilmyrm yani kişilikten kıkırdağım falan belli olmadığı için mi bana öyle geliyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…