Atelim ciktigindan beri agliyorum aynalara bakamiyorum :(

Canim bak tam olarak senin aynilarini yasadim. Lütfen kendini üzme sakin ol daha atelin bile cikmamis. Atelim ciktiktan sonra kac gün nasil agladim ama nasil. Amcamda bana latoya jacksona benziyorsun demisti googlea yazip bakip bakip duruyodum sanki kendi burnumu goruyodum. Aynada kendimi gorunce agliyordum durmadan. Cok kalkikti cok korkunctu. Atelin cikincada tuhaf gelebilir sana ama korkma. Sabirli olmalisin. Doktorlar bosuna demiyor burnun oturmasi 6 ay - 1 sene suruyor diye. O kalkiklik kesinlikle inecek!!! Ben cok agliyordum cok kalkik diye ama suan indi ve keske biraz daha kalkik olsaydi burnum bile diyorum. Kac sene bambaska bir burun bambaska bir yuz gordun garipsemen cok normal. Sabredeceksin ve inan bana burnun cok guzel olacak. Benim mesela hala burnumun bi deligi daha buyuk cunku odemler var ve daha cok o tarafima dogru yattigim icin orada odem daha cok oluyor. Sabir sadece sabir :)

Aynen benimkide o kdr kalkıktı ve doktorum öyle kalkık domuz burnu yapan biri değil ondan şaşırmıştım. Başkalarının resimleri farklı olabilir onlara uygulanan işlem farklıdır senin hem açık ameliyat hem burun ucu küçülttürdüm diyosun herkese göre değişiyo canım moralini bozma

birkaç hafta sonra tekrar resimlerimi atıcam inşallah böyle kalmaz iner dediğin gibi, insan içine çıkamam bu şekilde :'(

Şu burun nasıl düzelir, resmen içe göçmüş durumda domuzdan farksızım şu an 2 profil bir de önden fotoğraf koydum ne yapmalıyım yardım edin lütfen!!!
Cnm senin çenen çok geride o yüzden böyle görünüyo
Asıl problem çenede, o çok geride olduğu için burun öyle gözüküyo. Önce şişliklerin insin şuan hiçbişey belli olmaz ama çeneni düzelttirmeden en güzel burın da yapılsa sana hoş durmıycaktır.. dr.unun söylemesi gerekirdi

Dudak burun mesafen de çok uzun, burun biraz yukarı kalkınca o mesafe daha da açılmış

normale dönmez mi burun ben kalkık burun istemiyordum
Senin burun ameliyatı değil çenenin ilerletilmesi gerekiyodu muhtemelen.. önceki halini göremediğim için tahminen söylüyorum
Üst dudağın ince alta göre; dudak lifting ameliyatı ile hem mesafe kısalır hem de üst dudağın kalınlaşır

yani bunları yaptırmadığım sürece insana benzeme ihtimalim yok değil mi önceki durumu hiç göze batmıyordu çenemin bile, burun yüzünden çene de öne çıktı iyice peter pettigrewa benzedim

seninki de benimki kadar kalkık mıydı

burun masajıyla falan düşürülebilir mi ucu, haftaya atelim alınacak bir hafta aynaya bakamayacağım belki ondan sonra da bakamayacağım, bir de doktoru o kadar övmüşlerdi vakalarına baktım çok güzel yapmış benim niye böyle oldu anlamıyorum, internetten bir sürü rinoplasti septoplasti vakalarına baktım, ilk birkaç günlerinin fotolarına, hiçbiri benimki kadar kalkık değil

Merhaba potpie sıkıntını okudum senin için kolaj yaptım her ameliyatta olduğu gibi benim de ilk zamanlar aşırı kalkıktı ,tamponların ve özellikle şişliğin(ödem) etkisi büyük bu konuda. Çenen arkadaşların dediği gibi dolgu yaptırabilirsin çevremde yaptıran biri oldu doğal duruyor. Bunu çok duyacaksın ama şuan gerçekten burnunu dert etme ilk günlerin alışma süreci. Eminim ki ilk 3 ayı bitirdikten sonra burnun gözüne daha hoş gelecek. Çok geçmiş olsun. (Fotoğraf boyut nedeniyle yüklenmedi hemen yükleyeceğim)

Olucak olucak asma yüzünü ilk günler çoğumuz psikolojik olarak kötü oluyoruz o şiş büyük kalkık burunu görünce atel çıktıktan sonraki burnu görmezden gelmelisin her gün farklı bir şekil alacak burnun şuan kendini üzmene değecek bi durum yok iyi düşün iyi olsun her zaman bunu söylerim

Belki herkeste farklı oluyordur bilemem ama 3. Ay oldu ameliyat olali neredeyse şimdi de hiç beğenmiyorum. Sende durum farklı olur inşallah

Dudak burun mesafen de çok uzun, burun biraz yukarı kalkınca o mesafe daha da açılmış
benimde burnumun ucu küçültülünce dudak burun mesaffem fazla gibi duruyo ya her türlü eski burnumdan iyide genede bi garip geliyo. kalkıklığı azcık inince düzelirmi sence

benimde burnumun ucu küçültülünce dudak burun mesaffem fazla gibi duruyo ya her türlü eski burnumdan iyide genede bi garip geliyo. kalkıklığı azcık inince düzelirmi sence
Tatlım çok fazla inmesini bekleme burnunun

ikiside aynı gün sağdaki atel alınmadan soldaki alınınca ki bu daha inecek. ayrıca benim dikiş olan yer içten yara oldu şişti onunda şişikliği var
Çok erken şuan.. Dr.unuzdan ameliyat bitiminde daha burnunuz şişmeden son halinin videosunu istedinizmi?
En son alacağı şekil o..
Dürüst dr.lar bu şekilde iş yapıyo; yaptığı işi güya pjptoshoplu fotoğrafla gösteren dr.lara, ameliyat öncesi hastalarının fotoğraflarını göstermeyen dr.lara güvenmeyin
Videosunu çekmişse hastasının ve öncesi sonrası değişimleri de gösterebiliyosa güvenin

ya var videosuda benim salaklığım unuttum atel çok kaşındırıyodu uyuyamıyodum çıksın diye onun sinirinden işte. hatta atel çıktı aynaya bile bakmadım doktor baksana dedi ben çok bişey yaptırmadım zaten canım sadece ucu azcık küçültüldü bide törpü. benim nefes sorunum çok kötüydü oda düzeltildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…