Kizlar ameliyatimdan sonra 3 hafta gecti. Belki benim gibi ayni sorunlari yasayip burayi okuyan olur diye yaziyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin Suan inanilmaz mutluyum. Burnunuza alismaniz lazim cunku senelerdir baska bir buruna alistiniz birden yuzunuz degisiyor bide burun sis oluyor tuhaf gorunuyo. O sislikler iniyor daha zamanla burun duzeliyor. Uzulmeyin biraz sabredin alisacaksiniz begeneceksiniz insallah. Ben cok tuhaf bir psikoloji icindeydim ama suan cok sukur burnuma alistim ve begeniyorum
Kendisi eriyo canım doktor sadece ucundakileri alıyor bi de eğer yanda daraltma varsa kanatlardaki dikişleri alıyor kısacası görünen mavi dikişleri alıyor. İçerdekiler kendiliğinden eriyen şeffaf yada ten rengi dikişlerdir onlar alınmıyorBurun içi dikişler kendiliğindenmi düşücek yoksa doktor mu alıyor bilen varmı doktor alıyorsa acıyomu
Kendisi eriyo canım doktor sadece ucundakileri alıyor bi de eğer yanda daraltma varsa kanatlardaki dikişleri alıyor kısacası görünen mavi dikişleri alıyor. İçerdekiler kendiliğinden eriyen şeffaf yada ten rengi dikişlerdir onlar alınmıyor
Maalesef 6 ay büyük bir yalan gibi geliyor banada . 2.5 ay oldu ilk gördüğümde nasılsa hala öyle hatta şişler indikçe daha kötü geliyor gözüme Of offf insan pişman oluyor bazen yaptırdığına.
Kizlar ameliyatimdan sonra 3 hafta gecti. Belki benim gibi ayni sorunlari yasayip burayi okuyan olur diye yaziyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin Suan inanilmaz mutluyum. Burnunuza alismaniz lazim cunku senelerdir baska bir buruna alistiniz birden yuzunuz degisiyor bide burun sis oluyor tuhaf gorunuyo. O sislikler iniyor daha zamanla burun duzeliyor. Uzulmeyin biraz sabredin alisacaksiniz begeneceksiniz insallah. Ben cok tuhaf bir psikoloji icindeydim ama suan cok sukur burnuma alistim ve begeniyorum
Ilk haftalalarda nasıl gorunuyorsa öyle devam ediyor 6. Ay falan hikaye bende ayni durumdayım 15. Gunde burnumu tam olarak gördüm o an nasildiysa şimdide ayni hatta daha kötü şişlikler geçtikçe kusur varsa daha çok belli oluyor
İntihar mı edeceksin! Yok artıksen ciddi misin, intihar edeceğim ya burnum şu an bildiğin domuz gibi görünüyor, 2. günüm daha ama aynaya baktığımda şişlikler hiç rahatsız etmiyor sadece burnumun domuz gibi olması beni mahvediyor bu düzelmez mi şimdi ne yapacağım ben kalkık burnun revizyonu yapılır mı ki
C coil 6ay falan yalan diyen arkadasın ki bence istisna bi durum olmuş. Çünkü inanılmaz değişiyo. Bırakın 6.aya kadar gelmeyi benim 15.günle 3.ay arasında bile epey fark vardı. Bi kere kalkıklık kesinlikle iniyor. Hatta ilk şikayet ederken sonra üzülüyorsun keşke azıcık daha kalkık kalsaydı diye. Deliklerde eşitleniyor. Benim ilk 1 ay çok farklıydı burun deliklerim. 1.5aydan sonra düzelmeye başladı. 3.ayımda tam oturdu deliklerim şuan milim fark yok. Sabret canım yani daha çoook erken.
İntihar mı edeceksin! Yok artık
Daha ameliyatının 2.günü ya, biraz rahatlarmısın. At elinden o aynayı
Burnunun neye benzediğini şuan göremezsin bile, en az 3 ay sonra.
Hergün burnunun bitarafında ödem fazla toplanacak diğer taraf çökmüş gibi görünecek vs önünde böyle bir süreç var
Burun deliklerinin eşitlenmesi en son toparlanacak nerdeyse 1 yıl
Alttan burnuna bakma yani, olumsuz yorumlara da kulak asma sadece bekle
Canım bu kalkıklık normal em ol düzelcek bikaç ay sabretŞu burun nasıl düzelir, resmen içe göçmüş durumda domuzdan farksızım şu an 2 profil bir de önden fotoğraf koydum ne yapmalıyım yardım edin lütfen!!!
Bak o 6 ay çokta fark ediyor gerçekten ....sen ciddi misin, intihar edeceğim ya burnum şu an bildiğin domuz gibi görünüyor, 2. günüm daha ama aynaya baktığımda şişlikler hiç rahatsız etmiyor sadece burnumun domuz gibi olması beni mahvediyor bu düzelmez mi şimdi ne yapacağım ben kalkık burnun revizyonu yapılır mı ki
Bak o 6 ay çokta fark ediyor gerçekten ....
hiç canını sıkma ben geçen hafta yaptırdım seninki gibiydi çok korktum bugün atelim alındı ve o domuz burunu görüntüsü gitti hala kalkık bana göre o bile inecek ama böyle bile sevdim. burun ucuna müdahele varsa hele o sargılar tampon falan çok yukarda gösteriyor. içini ferah tut atel gidince böyle görünmeyecek canımumarım normale döner şu an çok büyük pişmanlık yaşıyorum eski burnum çirkin değildi bile sadece ucu birazcık kalın diye rahatsız oluyordum domuza döneceğimi bilsem yaptırır mıydım verdiğim para umrumda bile değil şu an burnumun eski haline dönmesi için o verdiğim paranın 3 katını bile verirdim
hiç canını sıkma ben geçen hafta yaptırdım seninki gibiydi çok korktum bugün atelim alındı ve o domuz burunu görüntüsü gitti hala kalkık bana göre o bile inecek ama böyle bile sevdim. burun ucuna müdahele varsa hele o sargılar tampon falan çok yukarda gösteriyor. içini ferah tut atel gidince böyle görünmeyecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?