Offf gercektenmiIlk haftalalarda nasıl gorunuyorsa öyle devam ediyor 6. Ay falan hikaye bende ayni durumdayım 15. Gunde burnumu tam olarak gördüm o an nasildiysa şimdide ayni hatta daha kötü şişlikler geçtikçe kusur varsa daha çok belli oluyor
Canım sen kime ameliyat oldun? :)Peki alisamadinmi yeni burnuna
burnunuzu görmemiz mümkün mü? foto eklerseniz daha somut yorumlar yapabiliriz.Alisilacak gibi degilki doktor kontrolde görünce bu burnun açılması lazim dedi hem benim durumum büyük olmuş kavisli degil yada bunlar gibi normal olan bir sey değil burnumu goren burnunu bozmuşlar diyor
Kizlar bugun atelim cikti. Doktor cikarttigi an corpse bride a benzettim kendimi kendimi orada zor tuttun aglamamak icin. Ucu kalkik ve sivri gibi sanki atelin seklini almis boyle ucu bana ucgen gibi kemikli gorunuyor halbuki benim derim kalin. Acaba ödemden dolayi olabilirmi? Lutfen bana yardim edin okadar pismanki suan. Hüngür hüngür agladim ve aynada kendimi gordugumde aglamak istiyorum yine. Benim yuzum yani yanaklarim falan tontis burnum aynada bana cok kucuk kemikli geliyor ama sadece aynada. Fotograflarda cok begeniyorum ama aynada neden boyle psikolojikmi ? Sizdede boyle oldumu
sizden ricam ilk atel çıktıgı hali ile şimdiki halini atar mısınız yan profil olarak? özelden ya da burdan nasıl isterseniz.merhabalar,
05.09.2015te ameliyat oldum 1 hafta sonra atelim çıktığında bende yadırgadım ama şuan hiçkimse anlamıyor bile öyle oturduki tanımayan ilk gördüğümüzde burnunuz ne kadar güzel diyor foto varmı anlarım ben.
okulakiler bakar ve unuturlar eski galini merrka etme . o halin özdeslesirCanim tesekkur ederim yazdigin icin benim suan tam 1 hafta. En cok korktugum okulda falan cevremde beni gorenlerin tuhaf bakislari veya beni uzecek seyler soylemesi. Insallah istedigim gibi olur duzelir. Bence cok iyi dusun yapip yapmayacagini insan hayal kirikligina ugrayabiliyor
Insallah canimokulakiler bakar ve unuturlar eski galini merrka etme . o halin özdeslesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?