- 15 Mayıs 2020
- 355
- 154
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün sonra yapabilirsin erken gebelik testiYaa bu gun el ve ayaklarimda yanma hissettim basta onem vermedim sonra esim atesin var demesiyle atesimi ölçeyim dedim 36.5 37.1 ve 37.2 seklinde cikti yumurtlamamin uzerinden 9kuzuncu gun gecti sizce olabilirmi test yapamalimiyim bat 11 eylul
Benim de oyle oluyor daha dogrusu ates basiyo cok terliyorum hatta esime bakiyorum bisey yok cok sicak diyorum yok diyoYaa bu gun el ve ayaklarimda yanma hissettim basta onem vermedim sonra esim atesin var demesiyle atesimi ölçeyim dedim 36.5 37.1 ve 37.2 seklinde cikti yumurtlamamin uzerinden 9kuzuncu gun gecti sizce olabilirmi test yapamalimiyim bat 11 eylul
İnsallah canim insallahBenim de oyle oluyor daha dogrusu ates basiyo cok terliyorum hatta esime bakiyorum bisey yok cok sicak diyorum yok diyoinsallah bebistendir bat 10 eylul
![]()
Tamamdir insallah3 gün sonra yapabilirsin erken gebelik testi
Valla bir hafta kala ogrenen oldu burda canimÇok erken değil mi daha?
Haklısın bünyeye göre değişiklik gösteriyordurValla bir hafta kala ogrenen oldu burda canim![]()
İnsallah kuzum guzel sonuclarin olsun canim haberdar et bizideHaklısın bünyeye göre değişiklik gösteriyordurBugün 4.gündür kahverengi lekelenme/akıntım devam ediyor. Bi an ateş basıyor sonra bi bakıyorum bi üşüme gelmiş. Adetime 2 gün falan kaldı. Değişkenlik gösterdiğinden emin olamıyorum ortalamaya bakıyorum. Bakalım bizi ne bekliyor
![]()
Amiinn hayırlıysa olsun inşallahİnsallah kuzum guzel sonuclarin olsun canim haberdar et bizide![]()
Senınkı gebelık olablır canım benım de yerlesmenın oldugu gun ates basmıstı ve adetıme 5 gun kala ara ara gelen kahverengi kanama yasamıstım . Hakkında hayırlısıHaklısın bünyeye göre değişiklik gösteriyordurBugün 4.gündür kahverengi lekelenme/akıntım devam ediyor. Bi an ateş basıyor sonra bi bakıyorum bi üşüme gelmiş. Adetime 2 gün falan kaldı. Değişkenlik gösterdiğinden emin olamıyorum ortalamaya bakıyorum. Bakalım bizi ne bekliyor
![]()
Ya acaba bi testmi yapsan sanki sende cikacak gibiAmiinn hayırlıysa olsun inşallahHepimizin güzrl habrrleri olsun inşallah
![]()
Amiinn kuzum. Hayırlısıysa olsunSenınkı gebelık olablır canım benım de yerlesmenın oldugu gun ates basmıstı ve adetıme 5 gun kala ara ara gelen kahverengi kanama yasamıstım . Hakkında hayırlısı ❤
Bir tane testim var canım. Onu da adet olmazsam pztye saklıyorumYa acaba bi testmi yapsan sanki sende cikacak gibi![]()
İnsallah yarinida atlatalim bisey kalmadi pazartesiyeBir tane testim var canım. Onu da adet olmazsam pztye saklıyorum![]()
Hayırlısıİnsallah yarinida atlatalim bisey kalmadi pazartesiye![]()
Ya su kasik batmasi nasil bisey oluyor yaa biri bana tarif etse iki gundur oda var boyle arada vurup geciyorHayırlısı![]()
Hah işte o arada vurup geçmesi işte. Sürekli bir ağrı değil de anlık kramp veya sızı gibi..Ya su kasik batmasi nasil bisey oluyor yaa biri bana tarif etse iki gundur oda var boyle arada vurup geciyor![]()
Elimde yok canım. Tek bir normal test var. Harcamamak için bekliyorum pztyi.Bata 5 gün varken normal gebelik testinde silik de olsa 2. çizgiyi görerek kan vermeye gittim. İşinizi garantiye almak isterseniz erken gebelik testi yapabilirsiniz