Ates basmasi gebelikmi

Seda5565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
355
154
53
37
Yaa bu gun el ve ayaklarimda yanma hissettim basta onem vermedim sonra esim atesin var demesiyle atesimi ölçeyim dedim 36.5 37.1 ve 37.2 seklinde cikti yumurtlamamin uzerinden 9kuzuncu gun gecti sizce olabilirmi test yapamalimiyim bat 11 eylul

Yaa bu gun el ve ayaklarimda yanma hissettim basta onem vermedim sonra esim atesin var demesiyle atesimi ölçeyim dedim 36.5 37.1 ve 37.2 seklinde cikti yumurtlamamin uzerinden 9kuzuncu gun gecti sizce olabilirmi test yapamalimiyim bat 11 eylul
3 gün sonra yapabilirsin erken gebelik testi

Benim de oyle oluyor daha dogrusu ates basiyo cok terliyorum hatta esime bakiyorum bisey yok cok sicak diyorum yok diyo 😁 insallah bebistendir bat 10 eylul 🤲🏻

Valla bir hafta kala ogrenen oldu burda canim 😂😍
Haklısın bünyeye göre değişiklik gösteriyordur 🤗 Bugün 4.gündür kahverengi lekelenme/akıntım devam ediyor. Bi an ateş basıyor sonra bi bakıyorum bi üşüme gelmiş. Adetime 2 gün falan kaldı. Değişkenlik gösterdiğinden emin olamıyorum ortalamaya bakıyorum. Bakalım bizi ne bekliyor 🥰

Haklısın bünyeye göre değişiklik gösteriyordur 🤗 Bugün 4.gündür kahverengi lekelenme/akıntım devam ediyor. Bi an ateş basıyor sonra bi bakıyorum bi üşüme gelmiş. Adetime 2 gün falan kaldı. Değişkenlik gösterdiğinden emin olamıyorum ortalamaya bakıyorum. Bakalım bizi ne bekliyor 🥰
İnsallah kuzum guzel sonuclarin olsun canim haberdar et bizide 😍😍😍

Senınkı gebelık olablır canım benım de yerlesmenın oldugu gun ates basmıstı ve adetıme 5 gun kala ara ara gelen kahverengi kanama yasamıstım . Hakkında hayırlısı ❤️

Bata 5 gün varken normal gebelik testinde silik de olsa 2. çizgiyi görerek kan vermeye gittim. İşinizi garantiye almak isterseniz erken gebelik testi yapabilirsiniz

Back
X