Ates basmasi gebelikmi

Yok daha dün gördüm değeri. Salı günü falan giderim herhalde tekrar. Daha çok küçük olduğu için göremiycem nasılsa

Yok daha dün gördüm değeri. Salı günü falan giderim herhalde tekrar. Daha çok küçük olduğu için göremiycem nasılsa
Bat gun ne zman bence tekararlama bat gecsin bir hafta sonra ver kan canim en azindan yukselir sende icin rahat etmis olur

Merhaba arkadaşlar geçen hafta cmt-pzr benim de yumurtlamamdi o gün bugündür acayip yanıyordum eşim sarilamiyor bile çok yanıyorum diye gerckten belirti oluyor mu bu 🤔

Merhaba arkadaşlar geçen hafta cmt-pzr benim de yumurtlamamdi o gün bugündür acayip yanıyordum eşim sarilamiyor bile çok yanıyorum diye gerckten belirti oluyor mu bu 🤔
Bilmiyom ki kuzum insallah ondandir bende belirti aramamak icin zor bekliyom bat i

Benim de oyle oluyor daha dogrusu ates basiyo cok terliyorum hatta esime bakiyorum bisey yok cok sicak diyorum yok diyo 😁 insallah bebistendir bat 10 eylul 🤲🏻
Benimde 2 gundur atesim var cok ve basim asiri agriyor belim, sol kasik hepsi agriyor . Cok usudum biraz once sonra terledim Bat 10 gun sonra ama yinede insan hevesleniyor sizce gebelikmidir yasayan varmi?

Back
X