Ateş düştüğü yeri yakiyo

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insaAllah evlat acisi çok zormuş
Rabbim sana inşallah hayırlı sağlık sıhatli evlatlar verir. Her evladın yeri ayrıdır tabi ama. Rabbim sabırlar versin.

Canim. Allah sana sabir guc kuvvet versin insallah. Derdine derman olsun en hayirli zamanda anne olursun yine insallah. Bende hamilelikte su bitmesini sonuna kadar yasadim bu yuzden erken dogum yaptim. Sen saglikli ol. Rabbim gonlune gore verir insallah..

Allah hepinizden razi olsun

Allah sabır versin.. ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Bir daha evladınız olur inşallah. .

Basın saolsun öncelikle. Yaşamayan bilemez.bende ilk gebeliğimde yaşadım. Eltim biraz abartmiyomusun demişti. Çok üzüldüm bu lafına. Bu yıl aynısını yaşadı. Hatta 2 defa üstüste kürtaj olmak zorunda kaldı. Rabbim çok büyük. Kimsenin acısını hafife almamak lazım. Acının yerden canın açık sonra.sabret.cok sağlıklı bebeklerin olur inş. Benim şimdi bir oğlum var 3 yaşında.

Canım benim kiyamam. Bende 5 sene önce ikizlerimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum. Üzülme demek kolay tabiki ama ne olur kendini çok yipratma. Rabbim kucagini en kisa zamanda doldursun inşallah.

Allah sabır versin insallah tez zamanda tekrar evlat sahibi olursun

Allah uzun ömürler versin yavrulariniza kimisi acini anlamadan yorum yapiyo ışte

Canım benim kiyamam. Bende 5 sene önce ikizlerimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum. Üzülme demek kolay tabiki ama ne olur kendini çok yipratma. Rabbim kucagini en kisa zamanda doldursun inşallah.
Amin Allah razi olsun yaşayan bilir

Yazini okuyunca çok etkilendim. Basın sağolsun. Allah sabırlar versin.

Sizin de imtihaniniz buymus isyan etmeyin alan da o veren de yine nasip eder insallah abla

Allah sabir versin canim..
Peygamber sabri versin

Çok üzüldüm , Allah kimseyi evladi ile sinamasin.

Allah sabır versin evladın büyüğü küçüğü olmaz... Kalpleri atıyordu onların... Kimyasal geçirdiğimde bile olmayan şeyin yasını üzüntüsünü yaşamıştım hele ki siz... Rabbim kolaylık versin

Allah sabir versin baska ne denirki.. durumunuzu anlmayan sizi üzen insanlardanda uzak durun kendinizi saha fazla üzüp yipratmayin.. InsaAllah rabbim size hayirli saglikli evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…