Amin InşaAllah olur insaAllahİki yıldır benim olmuyor insallah tez zamanda hepimize nasip eder rabbim
Rabbim sana inşallah hayırlı sağlık sıhatli evlatlar verir. Her evladın yeri ayrıdır tabi ama. Rabbim sabırlar versin.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insaAllah evlat acisi çok zormuş
Amin onların yeri ayrı kalicak dua ediyorum kavusacağim günü bekliyorumsagol canım sende uzme kendını bol bol dua et tez zamanda yerlerını doldursun ınsalalhhh yuce yaradan
Çoook canım yanıyo ikiz g ebeydim.ilk hamile olduğumu duyduğumda sevincimi anlatamam 5.hafta da bide ikiz olduğunu duydum dünyalar benim oldu sanki ama riskli hamilelik geciriyodum hep kanamalar yatmalar 17.haftamiza kadar geldik yavrumun birinin kiz olduğunu ögrendik havalara uctum taki diğer hafta hem kontrole hem diğer yavrumun cinsiyetini öğrenmeye gidene kadar bi heycanla u ltrasyon masasına yattim doktor tüh vah suları bitmiş almamız lazım dünya başına yıkıldı mintoslarim diye severdim.mintoslari alcaklarini öğrendim enfeksiyon varmış bu gece daha bekleyelim almayın hemen dedim bu mucize bekledim ama olmadi ertesi gün suni sanci 12 saat cektim yavrularimi zorla çıkardılar ilk çıkan yavrumun aldım elime ayaklari kipirdiyodu hiç gitmiyo gözümün önünden evladin büyüğü küçüğü olmaz ki bazıları napalim ölelim mi diyolar aman siz ölmeyin ben hergün ölüyorum anne olmak ne baskaymis Anne olunca anlarsın derdi annem oldum da Anladım annem annelik ne demekmiş çook iyi anladım 1 hafta oldu acim gecmiyo bazılarına basit geliyo kuş ölmüş gibi yorum yapiuolar ateş düştüğü yeri
Allah uzun ömürler versin yavrulariniza kimisi acini anlamadan yorum yapiyo ışteBasın saolsun öncelikle. Yaşamayan bilemez.bende ilk gebeliğimde yaşadım. Eltim biraz abartmiyomusun demişti. Çok üzüldüm bu lafına. Bu yıl aynısını yaşadı. Hatta 2 defa üstüste kürtaj olmak zorunda kaldı. Rabbim çok büyük. Kimsenin acısını hafife almamak lazım. Acının yerden canın açık sonra.sabret.cok sağlıklı bebeklerin olur inş. Benim şimdi bir oğlum var 3 yaşında.
Amin Allah razi olsun yaşayan bilirCanım benim kiyamam. Bende 5 sene önce ikizlerimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum. Üzülme demek kolay tabiki ama ne olur kendini çok yipratma. Rabbim kucagini en kisa zamanda doldursun inşallah.
Sizin de imtihaniniz buymus isyan etmeyin alan da o veren de yine nasip eder insallah ablaÇoook canım yanıyo ikiz g ebeydim.ilk hamile olduğumu duyduğumda sevincimi anlatamam 5.hafta da bide ikiz olduğunu duydum dünyalar benim oldu sanki ama riskli hamilelik geciriyodum hep kanamalar yatmalar 17.haftamiza kadar geldik yavrumun birinin kiz olduğunu ögrendik havalara uctum taki diğer hafta hem kontrole hem diğer yavrumun cinsiyetini öğrenmeye gidene kadar bi heycanla u ltrasyon masasına yattim doktor tüh vah suları bitmiş almamız lazım dünya başına yıkıldı mintoslarim diye severdim.mintoslari alcaklarini öğrendim enfeksiyon varmış bu gece daha bekleyelim almayın hemen dedim bu mucize bekledim ama olmadi ertesi gün suni sanci 12 saat cektim yavrularimi zorla çıkardılar ilk çıkan yavrumun aldım elime ayaklari kipirdiyodu hiç gitmiyo gözümün önünden evladin büyüğü küçüğü olmaz ki bazıları napalim ölelim mi diyolar aman siz ölmeyin ben hergün ölüyorum anne olmak ne baskaymis Anne olunca anlarsın derdi annem oldum da Anladım annem annelik ne demekmiş çook iyi anladım 1 hafta oldu acim gecmiyo bazılarına basit geliyo kuş ölmüş gibi yorum yapiuolar ateş düştüğü yeri yakiyomus Allah kimseye evlat açısı yasatmasin 5.ayimizda yavrularim gitti çok tatlilardi
Allah sabir versin canim..Çoook canım yanıyo ikiz g ebeydim.ilk hamile olduğumu duyduğumda sevincimi anlatamam 5.hafta da bide ikiz olduğunu duydum dünyalar benim oldu sanki ama riskli hamilelik geciriyodum hep kanamalar yatmalar 17.haftamiza kadar geldik yavrumun birinin kiz olduğunu ögrendik havalara uctum taki diğer hafta hem kontrole hem diğer yavrumun cinsiyetini öğrenmeye gidene kadar bi heycanla u ltrasyon masasına yattim doktor tüh vah suları bitmiş almamız lazım dünya başına yıkıldı mintoslarim diye severdim.mintoslari alcaklarini öğrendim enfeksiyon varmış bu gece daha bekleyelim almayın hemen dedim bu mucize bekledim ama olmadi ertesi gün suni sanci 12 saat cektim yavrularimi zorla çıkardılar ilk çıkan yavrumun aldım elime ayaklari kipirdiyodu hiç gitmiyo gözümün önünden evladin büyüğü küçüğü olmaz ki bazıları napalim ölelim mi diyolar aman siz ölmeyin ben hergün ölüyorum anne olmak ne baskaymis Anne olunca anlarsın derdi annem oldum da Anladım annem annelik ne demekmiş çook iyi anladım 1 hafta oldu acim gecmiyo bazılarına basit geliyo kuş ölmüş gibi yorum yapiuolar ateş düştüğü yeri yakiyomus Allah kimseye evlat açısı yasatmasin 5.ayimizda yavrularim gitti çok tatlilardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?