Ateş düştüğü yeri yakiyo

Allahim sabir versin.yakin arkadasimin basinada geldi.oda cok uzuldu.ama masallah hemen toparlandi.benim imtihanim buydu diyor oda gormus bebegini cook kucuktu diyor.bidaha istiyor..insallah Rabbim saglicakla nasib eder anneligini kuzum benim uzuldum ya bu saatte..

cennet annesi oldun rabbim sabir versin baska evlatlarda nasip etsin...ne diyeyimki ben kendi acimi geciremiyorum ki rabbim yardim eysin

Başınız sağolsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin, sağlıklı vakitli kucağına aldırsın inşallah

Ben aldım elime yavrumun birini ayaklari kimildiyodu eli kolu yüzü tüm herşeyi tamdı sonra diğer yavrumuda gördüm hiç gitmiyolar gözümün önunden

Benim bide dogumdan sonra enfeksiyon kapmisim onunla uğraşıyorum crp 77 doktor hemen göndermişti ertesi gün sonra f enalastim ben yine aldirmak istememiştim hayati tehlikem varmis karşı koyamadim

insaALLAH rabbim herkesin acisini dindirsin

Amin dinecek bi aci degil evlat acisi.... bin evladin olsada yerine gecmicek ama rabbimin imtihani elden bisey gelmiyo malesef... allah yardimcimiz olsun

Isyan etmiyorum sabirlar diliyorum
Ben de size Rabbimden gonunuze sabırlar yagdirmasini diliyorum. Başınız sağolsun iki şefaatçi annesi.
Acinizi dindiremeyiz ancak dua ederek azaltabiliriz belki bir nebze de olsa.

Ben de size Rabbimden gonunuze sabırlar yagdirmasini diliyorum. Başınız sağolsun iki şefaatçi annesi.
Acinizi dindiremeyiz ancak dua ederek azaltabiliriz belki bir nebze de olsa.
Allah razi olsun iyi ki varsiniz

Benim bide dogumdan sonra enfeksiyon kapmisim onunla uğraşıyorum crp 77 doktor hemen göndermişti ertesi gün sonra f enalastim ben yine aldirmak istememiştim hayati tehlikem varmis karşı koyamadim
arkadasimida bikac doktor ikna anca etti bobrekleri yokmus bebegin.dogsada yasamaz demislerdi.uzulme insallah saglikli evlatlarin olur insallah..

Allah
Tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah.
Acınız büyük, imtihan dünyası.. Ama daha kötüsü de olabilirdi deyip teselli edin kendinizi, Allah sabır versin, ferahlık versin kalbinize

senı o kadar ıyı anlıyorumkı benım tam 4 kaybım var bırının cınsıyetı bellı bıle ıdı ama vermeye gucu yeten rabbım almayada yetıyor sabır sen dayanabılıyormusun dersen ben benlıkten cıktım artık o sekılde evet ama sılkelenıp ayaga kalmaktann baska care yok ınsallah bırgun bızımde kucaklarımız dolar yere dusen yuzum kalkar

InsaAllah çok acı sabirlar diliyorum yaşayan bilir

Allah sabir versin o konusanlarida dinlemeyin vicdansiz ruhsuz cahil kisiler, kolaymis 5 ay icinde tasi , ultrasonda gor dinle kalp atislarini, sonra sancisini cek dogumunu yap kucukte olsa bebekleriniz onlar sizi.
Basiniz sagolsun

Okurken yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu,
Hiçbir zaman çocuk istemedim,isteyeceğimi de sanmıyorum.
Amaa Allah'ım böyle bir durumla beni sınarsa sanırım sizden daha beter olurum.
İnşallah tez zamanda unutmanıza vesile olacak güzel haberler duyarsınız,
Belki böylesi daha hayırlı idi,bu şekilde teselli edin kendinizi,

Annelik çok güzel bu duygu ben hemen yine olsun diye dua ediyorum ama aynı acıları yasatmasin rabbim bugunde gittim mezarlarına konuştum mintoslarimla ahirette bekleyen iki yavrum olacak böyle teselli etmeye çalışıyorum ev batiyo bana dayanmaya çalışıyorum çok zorr

Allah sabir versin o konusanlarida dinlemeyin vicdansiz ruhsuz cahil kisiler, kolaymis 5 ay icinde tasi , ultrasonda gor dinle kalp atislarini, sonra sancisini cek dogumunu yap kucukte olsa bebekleriniz onlar sizi.
Basiniz sagolsun
Napalim ölelim mi diyorlar la canım daha çok aciyo normal doğum yaptırdılar ama kendileri çıkmadı Y avrularimin elleriyle müdahale ettiler söküp aldılar abartmıyorum yemin ederim çok acılar yaşattılar çok

Dusunmeyin artik bu acilari dile getirerek yeniden yeniden yasamanin anlami yok sizde konusmayin kimseyide konusturmayin, acinizi yasamak icin kimsenin iznine de ihtiyaciniz yok, saygisiz vicdansiz insanlar iste uzaklasin gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…