- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Amin Allah razi olsunYazini okuyunca çok etkilendim. Basın sağolsun. Allah sabırlar versin.
Isyan etmiyorum sabirlar diliyorumSizin de imtihaniniz buymus isyan etmeyin alan da o veren de yine nasip eder insallah abla
Ben aldım elime yavrumun birini ayaklari kimildiyodu eli kolu yüzü tüm herşeyi tamdı sonra diğer yavrumuda gördüm hiç gitmiyolar gözümün önundenAllah sabır versin evladın büyüğü küçüğü olmaz... Kalpleri atıyordu onların... Kimyasal geçirdiğimde bile olmayan şeyin yasını üzüntüsünü yaşamıştım hele ki siz... Rabbim kolaylık versin
Benim bide dogumdan sonra enfeksiyon kapmisim onunla uğraşıyorum crp 77 doktor hemen göndermişti ertesi gün sonra f enalastim ben yine aldirmak istememiştim hayati tehlikem varmis karşı koyamadimAllahim sabir versin.yakin arkadasimin basinada geldi.oda cok uzuldu.ama masallah hemen toparlandi.benim imtihanim buydu diyor oda gormus bebegini cook kucuktu diyor.bidaha istiyor..insallah Rabbim saglicakla nasib eder anneligini kuzum benim uzuldum ya bu saatte..
insaALLAH rabbim herkesin acisini dindirsincennet annesi oldun rabbim sabir versin baska evlatlarda nasip etsin...ne diyeyimki ben kendi acimi geciremiyorum ki rabbim yardim eysin
insaALLAH rabbim herkesin acisini dindirsin
Ben de size Rabbimden gonunuze sabırlar yagdirmasini diliyorum. Başınız sağolsun iki şefaatçi annesi.Isyan etmiyorum sabirlar diliyorum
Allah razi olsun iyi ki varsinizBen de size Rabbimden gonunuze sabırlar yagdirmasini diliyorum. Başınız sağolsun iki şefaatçi annesi.
Acinizi dindiremeyiz ancak dua ederek azaltabiliriz belki bir nebze de olsa.
arkadasimida bikac doktor ikna anca etti bobrekleri yokmus bebegin.dogsada yasamaz demislerdi.uzulme insallah saglikli evlatlarin olur insallah..Benim bide dogumdan sonra enfeksiyon kapmisim onunla uğraşıyorum crp 77 doktor hemen göndermişti ertesi gün sonra f enalastim ben yine aldirmak istememiştim hayati tehlikem varmis karşı koyamadim
InsaAllah çok acı sabirlar diliyorum yaşayan bilirsenı o kadar ıyı anlıyorumkı benım tam 4 kaybım var bırının cınsıyetı bellı bıle ıdı ama vermeye gucu yeten rabbım almayada yetıyor sabır sen dayanabılıyormusun dersen ben benlıkten cıktım artık o sekılde evet ama sılkelenıp ayaga kalmaktann baska care yok ınsallah bırgun bızımde kucaklarımız dolar yere dusen yuzum kalkar
Çoook canım yanıyo ikiz g ebeydim.ilk hamile olduğumu duyduğumda sevincimi anlatamam 5.hafta da bide ikiz olduğunu duydum dünyalar benim oldu sanki ama riskli hamilelik geciriyodum hep kanamalar yatmalar 17.haftamiza kadar geldik yavrumun birinin kiz olduğunu ögrendik havalara uctum taki diğer hafta hem kontrole hem diğer yavrumun cinsiyetini öğrenmeye gidene kadar bi heycanla u ltrasyon masasına yattim doktor tüh vah suları bitmiş almamız lazım dünya başına yıkıldı mintoslarim diye severdim.mintoslari alcaklarini öğrendim enfeksiyon varmış bu gece daha bekleyelim almayın hemen dedim bu mucize bekledim ama olmadi ertesi gün suni sanci 12 saat cektim yavrularimi zorla çıkardılar ilk çıkan yavrumun aldım elime ayaklari kipirdiyodu hiç gitmiyo gözümün önünden evladin büyüğü küçüğü olmaz ki bazıları napalim ölelim mi diyolar aman siz ölmeyin ben hergün ölüyorum anne olmak ne baskaymis Anne olunca anlarsın derdi annem oldum da Anladım annem annelik ne demekmiş çook iyi anladım 1 hafta oldu acim gecmiyo bazılarına basit geliyo kuş ölmüş gibi yorum yapiuolar ateş düştüğü yeri yakiyomus Allah kimseye evlat açısı yasatmasin 5.ayimizda yavrularim gitti çok tatlilardi
Okurken yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu,Çoook canım yanıyo ikiz g ebeydim.ilk hamile olduğumu duyduğumda sevincimi anlatamam 5.hafta da bide ikiz olduğunu duydum dünyalar benim oldu sanki ama riskli hamilelik geciriyodum hep kanamalar yatmalar 17.haftamiza kadar geldik yavrumun birinin kiz olduğunu ögrendik havalara uctum taki diğer hafta hem kontrole hem diğer yavrumun cinsiyetini öğrenmeye gidene kadar bi heycanla u ltrasyon masasına yattim doktor tüh vah suları bitmiş almamız lazım dünya başına yıkıldı mintoslarim diye severdim.mintoslari alcaklarini öğrendim enfeksiyon varmış bu gece daha bekleyelim almayın hemen dedim bu mucize bekledim ama olmadi ertesi gün suni sanci 12 saat cektim yavrularimi zorla çıkardılar ilk çıkan yavrumun aldım elime ayaklari kipirdiyodu hiç gitmiyo gözümün önünden evladin büyüğü küçüğü olmaz ki bazıları napalim ölelim mi diyolar aman siz ölmeyin ben hergün ölüyorum anne olmak ne baskaymis Anne olunca anlarsın derdi annem oldum da Anladım annem annelik ne demekmiş çook iyi anladım 1 hafta oldu acim gecmiyo bazılarına basit geliyo kuş ölmüş gibi yorum yapiuolar ateş düştüğü yeri yakiyomus Allah kimseye evlat açısı yasatmasin 5.ayimizda yavrularim gitti çok tatlilardi
Annelik çok güzel bu duygu ben hemen yine olsun diye dua ediyorum ama aynı acıları yasatmasin rabbim bugunde gittim mezarlarına konuştum mintoslarimla ahirette bekleyen iki yavrum olacak böyle teselli etmeye çalışıyorum ev batiyo bana dayanmaya çalışıyorum çok zorrOkurken yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu,
Hiçbir zaman çocuk istemedim,isteyeceğimi de sanmıyorum.
Amaa Allah'ım böyle bir durumla beni sınarsa sanırım sizden daha beter olurum.
İnşallah tez zamanda unutmanıza vesile olacak güzel haberler duyarsınız,
Belki böylesi daha hayırlı idi,bu şekilde teselli edin kendinizi,
Napalim ölelim mi diyorlar la canım daha çok aciyo normal doğum yaptırdılar ama kendileri çıkmadı Y avrularimin elleriyle müdahale ettiler söküp aldılar abartmıyorum yemin ederim çok acılar yaşattılar çokAllah sabir versin o konusanlarida dinlemeyin vicdansiz ruhsuz cahil kisiler, kolaymis 5 ay icinde tasi , ultrasonda gor dinle kalp atislarini, sonra sancisini cek dogumunu yap kucukte olsa bebekleriniz onlar sizi.
Basiniz sagolsun
Napalim ölelim mi diyorlar la canım daha çok aciyo normal doğum yaptırdılar ama kendileri çıkmadı Y avrularimin elleriyle müdahale ettiler söküp aldılar abartmıyorum yemin ederim çok acılar yaşattılar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?