Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))
Rabbime şükürler olsun... Rabbim hamişiliğimizi sağlıklı hayırlı bi şeklide tamamlamayı ve yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin inş...
hamiş olmayan arkadaşlarımızıda Rabbim en kısa zamanda sevindirsin inş....
Ben istiyorum ki topikteki güzel dostluklar son bulmasın. inanın topiğimiz diğerlerine benzemiyordu hepimiz kardeş olduk artık... çok sıcak ve içten arkadaşlıklarımız muhabbetimiz..
istiyorum ki hamiş olanlar da ekim kasım vs diye hamiş topiklerine dağılmasın yine birlikte olalım..
hayır canımm yukarda yazdım, ateş ölçme topiğinde sadece ateş tablosunu koyalım ve yorumları. burada muhabbet edelim hep beraber hamiş ve hamiş olmayı bekleyenler olarak
kızlar ateş ölçme topiği amacını aşmıştı artık:)) tablo ve yorum yerine hamiş olan olmayan orada muhabbete dalmıştık:)))kaydirigubbakcemile3
topiğimiz hayırlı olsun inş.. hamiş olanlar ve bekleyenler muhabbette burdayız inş...opuyorumnanaktan
sadece tabloları diğer topiğe koyup yorumlarız inş