Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, belki ayda yılda bir de olsa ugrayan vardır bu topige....
Hamd olsun 26 Ocak günü sezeryanla yavrusumu dogurdum,ikimizde iyiyiz sükürler olsun, haber vereyim dedim...
öpüyorum sizleri.........
Hamd olsun 26 Ocak günü sezeryanla yavrusumu dogurdum,ikimizde iyiyiz sükürler olsun, haber vereyim dedim...
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün yavrunu :)
allah analı babalı büyütsün canımmmm bbenim
canım hayılrı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt meleğini![]()
Allah analı babalı ve sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin canım...
Zeynepcim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı huzurlu uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah.
bizde iyi olmaya çalışıyoruz oğluşumla gaz bitti 4. ayda dişimiz çıktı 1 hafta sonra 2. diş şimdi 3. dişi çıkarıyoruz uykusuz zor günler ama çok ta güzel artık oyunlar oynuyoruz debeleniyo emeklemeye çalışıyor hepinizi öperiz teyzoşlar
canım hayılrı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt meleğini![]()
tatlım nasılsın? dogurdun galiba öyle mi? Allah saglikla hayırla büyütmeyi nasip etsin.. maşallahsevgiler, minnoşa öpücükler
![]()
pikecimm canım bende doğurdum çok şükür
dünya tatlısı bir kızım oldu
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı
merhaba arkadaslarım
nasılsınız bakalım ilk göz agrısı arkadasalrım
bende bı deiğiklik yok henüz die gelip yazmıorum
ama 1-2 aya yendıen tüp tedavısine başlıyoruz yenıden allahın ıznıyle..
eşim amelıyat olduğundan bu yana 1 yıl geçtı değerlerımız artık normal sınırılarda cok şükür hatta drumuz heran doğal olabılir artık dıor
bahçeciyle ocakta öngörüşme yaptım bi kaç test istemişti mustafa bey
savunma sisitemim çok saldırganmıs hele bir değerim normalın 10 katı cıktı nasıl saldırdılarsa embryolarıma artık
neyse işte onlar düşsün die ilaç kullanıorum düşünce başlıcaz ınsallh
bu arada istenen 2 pıhtılaşma testının ıkısınde de heterozigot mutasyon(pıhtılaşma yani) cıktı
gebelik oluşuursa iğne kullancam
işte böyle kader arkadaslarım..hepınızın doğum habeelrini almak cok sevındırıcı ronyacım pikepolat göremediğim baska varsa
hepınızı yenıden cok cok tebrık ederım
benım ımtıhanım cok daha zorlu cıktı işte umarım bu son denememiz olur ne olur dualrınızı esırgemeyın cok ıhtıyacımız var buna..
hepınızı çok özledim ve çok öperim..bi gün gelip oldu kıslar bu defa oldu ben de hamıleyım demeyı cok ıstıorum ınsallah ..ınsallaah..