Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
ohh bizzgelene kadar kaynatmıssınız dort dunuzde heee cok sukurr sonuclarım temızz çıktı prtılasma yokmussskromozon analızı ıcınde subat gun vermıslerdı dr uygun gorruse yaparız yoksaa bosver.........
canım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına, hadi gözün aydın

canıııım hem kızın için tebrikler hem de çook sevindim seni de gördüğüme, sana mesaj atmaya çalışıyordum ben de haber vermek için, özlemiştim ayy
bu arada hepimizin kızı mı olacak ne, ben hep erkek isterdim amma ben de kız hissediyorum benimki için bakalım ne çıkacak sürpriz yumurtam

icimden bir ses suzinin iki bebis var diyor
ve keep senin de kizin
bakalim dogru cikacak mi
ee suzan keseyi görmedi mi ki daha:44: ben sanki gördü diye hatırlıyorum niyeyse..benimki herkesin içinden kız diye geçiyor ki kız çocukları da gözüme daha bir sevimli görünmeye başladılar Ayy kız yetiştirmeyi hep zor bulmuşumdur (kendimi bildiğimden mi ki acaba) amma şimdi hayallerini kurmaya kafamda planlamaya başladım bile.

Ama erkekcilerin galiba genelde kızı oluyor
Kızcıların erkek oluyor
Rabbim sağlıkla versin bebişlerimizii
Bende çok özledim sizlerii ama ateş tablosundan hiç anlamadığım için o muhabbete hiç dalmıyorumm
Arada bakıyorum öylee

ben de kiz cocuk yetistirmek cok zor diye hep erkek istemisimdir zaten
ama simdi dsunuyorum da cok guzel bir sey kiz annesi olmak
ben de kizlara isinmaya basladim
bizim olduktan sonra cidden onemi yok

cok iyi yapiyormussun canim ya, en guzeli hamile kalinca arada selam vermeye geldin
ben her gun hamileligimden bahsettim durdum, yeri degildi cidden, uyarilinca anladim
bu topici actik sonra

eh burdan devam ederiz artık sen de mi erkekciydin yoksaa geçenlerde eşim de kız hissediyorum ben de dedi, o zmandan beri kızın hayati kararları üzerine pazarlıktayızdoğmamış çocuğa neler biçiyoruz neler, misal lisedeyken güzellik yarışmasına katılacağım dese izin verir miyiz şu reklamlardaki çocuklar hani meslek tanıtıyorlar ya orada hangi mesleği seçse olur hangisini seçse "bak evladım " diye başlayan bir konuşma yaparız, kostümlü doğum günü partisi olsa ne kostümü alırız....

Çok şükürr iyiyiz biz teyzesii Büyüdük biz biraz
Siz nasılsınızz var mı yaramazlık

Bakk bizee
Eki Görüntüle 545876
Eki Görüntüle 545877
biraz mııı herşeyi belli ya bunu yavrunuuuun, fotojenik de keratabizimki daha virgül gibi duruyor bakalım yatıcaz da büyüycez bulantı belası beni benden aldı, onun dışında mutluyum huzurluyum kalp atışlarını dinliyorum haftada bir, çok şükür

cok iyi yapiyormussun canim ya, en guzeli hamile kalinca arada selam vermeye geldin
ben her gun hamileligimden bahsettim durdum, yeri degildi cidden, uyarilinca anladim
bu topici actik sonra

Evet çektim kendimi çünkü çekindimm birazdaa
Hamile kalmayı bekleyen ümit eden arkadaşlar vardıı
Kendi sevincimi veya kaygılarımı anlatmak çok doğru gelmedi
zaten hamileliğimden cok konu acmadım
Sadece iyiyiz demekle yetindim çünkü herkes aslındaa ateş tablosu hakkında yorum bekliyordu
Bende arada azcık motive işlemini yapmak istedimm
Ama senin orda olman, yorum yapman bile yetiyordu ordaki arkadaşlara
Hem bilgin hemde yaşamışlıkların hemde herbirini artık cok iyi tanıman arkadaşlar için daha iyi
Ben hiç ama hiç anlamıyorum tablodan oyüzden yanaşmıyorum

Oooo bizde şimdiden baba kızım olursaa oturur benle içer
Öyle disco bar yok
Akşam eve 6dan sonra giremez diyor :18:
Ciddi olmaması konusunda dua ediyorum şuan sadece

Oyyy yerim ben onun totosunuuuu
Valla hamile kaldım kalacağım derken baksana 13. hafta olduk
Testlerimizi yapmaya çalışıyoruz şimdii
Bide bii popocu kii bu kereta sormaa
Popoyu döndü müü daha da yüz vermiyor Maşallah subhanAllah
Senin bulantılı mı geçiyor,
çok şükür ben hafif atlattım zorlanmadım hiç :26:
Biraz daha dayan canım az kalmışş inşAllah bi sabah kalkacaksın ve hiç bir bulantı kalmamışş
Ve dilerim ki en tez vakitte bitsin bulantıların

bu bebeklerin anne karnındaki alışkanlıkları sonraları da devam ediyormuş, seninki dönüp poposunu yatacak demek ki bizim arkadaşın kızı oldu yeni, ultrasonda hep yüzünü kapatıyormuş, doğdu yine elleri hep yüzünde kapatmaya çalışıyor garibim paparazzilerden kaçmaya çalışıyor sanki ah canım o bulantıların hayırlısıyla geçeceği sabahı nasıl bekliyorum bir bilsen, su içmeyi özledim valla

bizim baba da oyle
bundan yillar once esim bana baski yapmisti hadi babana soyle ogrensin artik iliskimizi diye
babam hic beklemedigi anda universite mezuniyetim sirasinda ogrendi kabullenemedi cok parladi tanismak istemedi falan filan..
ben iki arada kalmistim ve esim de cok baski yapmisti bana..
simdi o gunu hatirlatip diyorum eee kizin da sana sevgilisini tanistirir artik di mi diye
ne sevgili beee diyor hemen

hoşbuldum bende :)
hosgeldin canim

benim bebis ayni babasi
doktor salladi salladi karnima vurdu zor uyandi
uyanirken eli yuzunde surekli
babasi gibi uykucu ve uyandirilmaktan hoslanmiyor gibi geldi

aman değişir herhalde, bizimki de diyor arada öyle şeyler inceden işlemeye başladım bile sonuçta biz yetiştireceğiz eğriyi doğruyu seçmeyi öğretiriz kendisi seçer diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…