Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
gunaydın tazecık annelerrrr

bızbebgımle polıkılınıge gıdıyoruz yarın dr keseyı gormeden kan testı ısterse dıe bugunden verecgız kan tahlılını ve kayıt yaptıracagız ınsll sonuclarım gusel cıkarr.YARABBİ...

bugun kayın annemler gelıyor artık pek sık gıremem gebe sın yat derse kı der!!gunluk bır kere gırer bakar cıkar dualarımı yaparım ınsl..dua edın bana olurmu??? ınsl...bebegım guzel guzel gelısmıstırr annem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cok sevıyorum sızlerıııı sonra gorusmek uzere ınsl..lıste yı de excell ındıremedım yaaaaaaaaaaolmadııı kaynıma dıyım yuklerseınsl.yaparım zevk ile...:))

yada sız e maıl atın bana ben kopy yapsam olmazmıkı kızlarrrr

canım bana da dr.um ilk gittiğimde alma demişti ama ben ilk 3 ayda 1,5 kg.kadar normal diye biliyorum. 1kg. birşey değil, verirsin güzel güzel ne olacak

benim bebek 18 mm miş. kaç mm 1 canım ediodu. şu anda ne kadar yani. pirinç tanesi olduğu zamanlar şimdi mi
yaklaşık 2 cm. olmuş canım Zeytin kadar yani

yaa everycim, senin üstünde çok iş var biliyorum ama şu tablo işine bi el atsan canım, aramızda en deneyimli sensin. Zaten az kişiyiz, kısa sürer tablomuz da

kızlar dün eşimle Walking Dead diye bir zombi dizisi izliyorduk doğum ve sezeryan sahnesi beni epey korkuttu yahu, doğum paniği için daha erken öyle değil miİnşallah hepimizinki güzel ve kolay geçer

Gunaydin Kizlar

kendimden haberler vereyim
sabah uyandim esimin kiyafetlerini verdim o giyinirken bir kosu poset aldim
banyonun kapisina oturdum afedersiniz kusmaya basladim
ama ansizin bastirdi keepin dedigi gibi anlam veremedim
esim geldi yanima 'ne oluyor askim' dedi gulerek, ben de gulerek 'kusuyorum askim 'dedim.
cok sempatik geldi benim o halim ona, gulustuk falan
cok hos bir andi

sonra uyudum simdi mide iflas. dun aksam yemeginde de kotuydum bitrememistim yemegimi zaten, ama 15 tane falan mandalina yemistim midede asit yapti tahminen
ara ara yoklayacak herhalde annem de oyle diyor ama gectigi zaman rahatliyor insan arada olsun sorun degil

keepcim ben tabloyu bilmiyorum ki
oncekini bahar yapmisti ben kopyaladim ustunde oynadim
simdi yapacagimizda bir de baslik birkac tane olacak ama birinden rica ederiz hallederiz

suzancim iyi haberlerle gel canim
ben bugun de evde kalayim hava cumaya kadar muthis soguk cumadan sonra biraz gezer dolasirim
kahvaltiya yazhirlamaya calisayim gorusuuz

ah canım, kıyamam ne güzel anlatmışsın. İnşallah düzelir miden, ne bulantıymış yahu..bu arada bende de güzel bir haber var dün akşam yemeğim ile vedalaşmadım

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]Beklenen doğum tarihi[/TD]
[TD]Bebişin cinsiyeti[/TD]
[TD]En son ne oldu?[/TD]
[TD]Bebiş(ler)[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keepmeinformed[/TD]
[TD]03.09.2012[/TD]
[TD]10.06.2013[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]pıtpıtları duyduk[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]03.05.2013
[TD]kız[/TD]
[TD]cinsiyeti öğrendik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Rusya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ee ben şöyle birşeyler karaladım ama pek rezil birşey oldu. Fikirler varsa güzelleştirelim

Son düzenleme:
biraz daha yaptım ama bunu ilk sayfaya nasıl koyacağımız hakkında hiçbir fikrim yok kızlar

ah canım, kıyamam ne güzel anlatmışsın. İnşallah düzelir miden, ne bulantıymış yahu..bu arada bende de güzel bir haber var dün akşam yemeğim ile vedalaşmadım

ohh ne guzel artik hic olmaz insallah canim

ben de bugun tartildim 1 kg vermisim hayatimin en fit donemlerini yasiyorum kilo sabitledi hamile oldugumdan beri
ama isin sirri tatlidan uzak olmakmis meger yoksa zaten almiyormusum kilo
tabi sonraki aylari bilemem nasil olur

tatlı mıı hiiç içim almıyor benim tatlı, zaten herşeyin tadı garip şekilde tatlı geliyor, suyun bile

ne guzel yaaa yani istahinin olmasi
benim de aciliyor ama oyle surekli yukleyemem hassas hala mide
kiz cocukta cok bulanir derler seni etkilemedi

ben de sadece iştah yok 1 hafta önceye kadar önüme ne koysalar yiyordum şimdi acıkmıyorum bile
bulantım yok şükürler olsun
annem 3 çocuğunda da bulantı kusma olmamış 2 si kız 1 oğlan

kızlar dün eşimle Walking Dead diye bir zombi dizisi izliyorduk doğum ve sezeryan sahnesi beni epey korkuttu yahu, doğum paniği için daha erken öyle değil miİnşallah hepimizinki güzel ve kolay geçer

ayy o diziyi eşimde izliyor ben korkarım öyle zombilerden felan izleyemiyorum
hatta dün dexter izleyecekmiş
dedim ki dexter et kesiyor orada ben etten tiksiniyorum yok ben sonra izlerim dedim
inşallah çocuğum benim gibi korkak olmaz

çok güzel olmuş benim bilgiler:
sat 7 eylül
doğum tarihi 20 haziran
yaş 29 şehir istanbul

tatlı mıı hiiç içim almıyor benim tatlı, zaten herşeyin tadı garip şekilde tatlı geliyor, suyun bile

bu genel bir durum galiba tatlı istenmiyorum ben de

Günaydınn güzell annelerrr
Bulantısız, kusmadan, çooookk güzel bir gün diliyorum sizleree
Benide bu demir hapı mahvetti Bugün elim kolum kalkmıyor yamuldum resmen

o halsizlik bende cok oluyo pekbicici
bir sure sonra enerjik olursunuz diyordu nette hep ama ben hala uykulu halsiz hallerdeyim
kan seviyem iyi ama halsizlik full devam
bazi gunler ellerim kollarim benim de kalkmiyor

o halsizlik bende cok oluyo pekbicici
bir sure sonra enerjik olursunuz diyordu nette hep ama ben hala uykulu halsiz hallerdeyim
kan seviyem iyi ama halsizlik full devam
bazi gunler ellerim kollarim benim de kalkmiyor

Demek kızlar böyle yapıyorr
Anneyi cok yorma diye konuştum bebeğimle
bakalım söz dinlicek mii minika

Ayrıca dün iyi yaptın gelmedin diyince bugün merak ettim ateş topiğini okudum bende
Şok oldum neler olmuşşş
Ben üstüme alınmak pek istemesemde yinede bana da dokunduu
Hatta sevdiğim bir arkadaşın msjıyla ogun o topikte selam verme ihtiyacı duydum
Zaten bakıp bakıp çıkıyordum
hamileliğinden de cok bahseden biri değildim diye düşünüyorum iyiyiz çok şükür diye geçiştirdim
Ama shnayın pcyi parçalayacak cümleyi acaba ben mi kullandım demekten kendimi alamadım
Yanii bende çok üzüldüm az gelsemde bi patavatsızlık yapmış olabilirim diye

Son düzenleme:

yok sen gayet iyi yaptin
aslinda hamile kalinca orda devam etmeliydim ama daha nadir girerek cok goz onunda olmayarak, koca 3 ay bitmisti ben her animi anlattim durdum.uyarilmak cok iyi oldu, orasi yeri dgeil ben dk dk anlattim ne hissediyorsam ama Allah kalbimi biliyor o yuzden dunden beri cok uzuluyodum simdi cok iyiyim, kalbim temiz kotu niyet yoktu, ozurumu diledim hakkinizi helal edin dedim, baska yapabilecegim birsye yok. simdi bircok hamilenin yaptigi gibi arada bir selam verip hal hatir sorar cikarim diyorum. bu sayi genelde hamilelerde haftada bir oluyor, selam verip cikiyorlar ve asilce davranmis oluyorlar. benim de oyle olur.yeni gelenlere sorusu olanlara yardim etmek isterim ama bir de ben baska topiclerde gezerken soyle bir cumleye rastladim. 'ufff hep hamilelik takvimi kocaman, cok rahatsiz oluyorum gordukce' hamile olmayan birinin cumlesiydi bu, beynime yer etti. ayni sekilde bizim topice hatice diye biri gelip 'burasi hamile kayniyor kafayi yiycem' demisti. bunlari dusundukce ve o koca hamilelik takvimimle de surekli yorum yaparak gozler onunde olmamaya karar verdim. zaten beni sevenlerle, dostlarimla baglantim her sekilde devam edecektir

o cumleyi ben kurmusumdur siz rahat olun
alismisim aylardir en kucuk ayrintima kadar anlatmaya ates topicinde
onu rahatsiz edecek cumleyi de yazmisimdir dogrudur
ama kalbimi biliyorum ve daha fazla dusunup uzulmek istemiyorum, onemli olan farkinda olmadan yapmis olmam.

merhabalarr sekerlerrr

bız geldıkkk aksam ıcın yemegımızı koydukkk ve 2 st uyuduk ve burdayız sze bakıp namaza gıdecegızınslll
nasılsınız bakalımmm ben koku hassasıyetım yogunlastı yemegı koydum ocaga aama ıcıme oturmus gıbı koku yaa ama mıdem bulanmıyor kızlar kasık ve gobek delıgıme dogru ara ara sancı lar var ve belım halen ara ara cok acıyorrr normalmııı hep soruyorum ama korkuyorumm ve sarımsı akıntımıza devmm her wc ye gıtmemde bakıyorumm ve cok sukur dıyorumm bebegımm sıkı sıkı tutun anneye dıyorummm ama bılıyorumm rabbım 4 senden sonra vermesıı onun ıcın cok degerlı olmasııı onu hep zaten sıkı sıkı korudugunuda bılıyorummm cok sukurrrrrrrrr

kan sonucumuzzz 4,5 da cıkacak telle ogrenırım yarın araba ıledr gıderken alırım dr dannn sbh gıderken halsızdım zor yurudumm zatennn

ınsl..canımmm doguma yakın bol ınsıkak surelerını okuyalım lutfen dogumu kolaylastırıyor ınsl...

bu arada tablon cok guzell ıstersennn benım sıfrayı mesaj aayım sana degıstır olmazmııı yanı tabloyu ekleeee mesaj duzeltme sıkkı olmalı dıye hatırlıyorumdaaaa yoksa mesala everyyy her seferınde ates topıgınde nasıl degıstırsın dımı???

ayy cok tatalısınız ya bu anları yasamak bıle mucıze esıme dıyorummm sıkayet etmeyecegım ınsl..babasııı dun esım aramıs ee ne yapıyorsunuz?**

bende temızlık yapıyordum kızdı tabıı sonra eeyaramazlık yapmaıyor dımı??dedıı guldu bende yok ara ara yerlestıgını gosteryor dedım :):):) aksam 9 da uykum geldı 10 kdr ancak dayanabıldım ark.aramıs tebrık ıcın bızım bu arada 1 haftadır ogrendıgımızden berı tel.susmuyorrrrrrrrrrr cok sukur cok sevenımız varmıs:)

biraz daha yaptım ama bunu ilk sayfaya nasıl koyacağımız hakkında hiçbir fikrim yok kızlar
mesaj duzeltme panelı bnm sıfreyı vereyımm sen koyp yap oraya olmazmı yada bana e maıl at oradan ben bır deneyım cnm

aynenn acı ve tuzlu ancak yıyorum tatlı ve ekşi ye hayır!!!!!!!!!!!

Günaydınn güzell annelerrr
Bulantısız, kusmadan, çooookk güzel bir gün diliyorum sizleree
Benide bu demir hapı mahvetti Bugün elim kolum kalkmıyor yamuldum resmen
ayy cnmm kansızlıkm var sızdee kıyamam hamıslıgın halsızlıgıde var tabıııı olsun bebegımız saglıklı olsunda bız tek kusarız ben 4 sendır o anları yasamanın hayalını kurdummm

everyy cnmmmm öle dusunme senın orada o nları yazman bana ates olcerekde hamıs kalacagımı ve anne olacagımı n umudlerını verdı bnm ıcın ı yı dı yanıı sakın ole deme herkesın hassas noktası farklı tabııı kapatın o konuları hepımız o yollardan gectıkkk rabbım onlarada tattırsın ınsl o duygularıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…