canım bana da dr.um ilk gittiğimde alma demişti ama ben ilk 3 ayda 1,5 kg.kadar normal diye biliyorum. 1kg. birşey değil, verirsin güzel güzel ne olacakŞanslı mı olacağım obezite mi olacağım bilmiyorum :26:
3 ayda 1 kilo almışım doktorum çok dedii
İlk 3 ayda aldığın kilo bebeğe hiç bir yararı yokmuşş, has kiloymuşş ve iler ki aylarda çifter çifter alacağın için 3 ay kilo almak yasak :26: Ama bu homidini gırtlak olayı beni akrep nalanlığa götürür :18::26:
yaklaşık 2 cm. olmuş canımbenim bebek 18 mm miş. kaç mm 1 canım ediodu. şu anda ne kadar yani. pirinç tanesi olduğu zamanlar şimdi mi
ah canım, kıyamam ne güzel anlatmışsın. İnşallah düzelir miden, ne bulantıymış yahu..bu arada bende de güzel bir haber var dün akşam yemeğim ile vedalaşmadımGunaydin Kizlar
kendimden haberler vereyim
sabah uyandim esimin kiyafetlerini verdim o giyinirken bir kosu poset aldim
banyonun kapisina oturdum afedersiniz kusmaya basladim
ama ansizin bastirdi keepin dedigi gibi anlam veremedim
esim geldi yanima 'ne oluyor askim' dedi gulerek, ben de gulerek 'kusuyorum askim 'dedim.
cok sempatik geldi benim o halim ona, gulustuk falan
cok hos bir andi
sonra uyudum simdi mide iflas. dun aksam yemeginde de kotuydum bitrememistim yemegimi zaten, ama 15 tane falan mandalina yemistimmidede asit yapti tahminen
ara ara yoklayacak herhalde annem de oyle diyor ama gectigi zaman rahatliyor insan arada olsun sorun degil
biraz daha yaptım ama bunu ilk sayfaya nasıl koyacağımız hakkında hiçbir fikrim yok kızlar[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]Beklenen doğum tarihi[/TD]
[TD]Bebişin cinsiyeti[/TD]
[TD]En son ne oldu?[/TD]
[TD]Bebiş(ler)[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keepmeinformed[/TD]
[TD]03.09.2012[/TD]
[TD]10.06.2013[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]pıtpıtları duyduk[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]03.05.2013[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]cinsiyeti öğrendik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Rusya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geridönüşümkutusu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pekbicici[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suzan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rezene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ee ben şöyle birşeyler karaladım ama pek rezil birşey oldu. Fikirler varsa güzelleştirelim
ah canım, kıyamam ne güzel anlatmışsın. İnşallah düzelir miden, ne bulantıymış yahu..bu arada bende de güzel bir haber var dün akşam yemeğim ile vedalaşmadım
tatlı mıı hiiç içim almıyor benim tatlı, zaten herşeyin tadı garip şekilde tatlı geliyor, suyun bileohh ne guzel artik hic olmaz insallah canim
ben de bugun tartildim 1 kg vermisim hayatimin en fit donemlerini yasiyorum kilo sabitledi hamile oldugumdan beri
ama isin sirri tatlidan uzak olmakmis meger yoksa zaten almiyormusum kilo
tabi sonraki aylari bilemem nasil olur
ne guzel yaaayani istahinin olmasi
benim de aciliyor ama oyle surekli yukleyemem hassas hala mide
kiz cocukta cok bulanir derler seni etkilemedi
kızlar dün eşimle Walking Dead diye bir zombi dizisi izliyorduk doğum ve sezeryan sahnesi beni epey korkuttu yahu, doğum paniği için daha erken öyle değil miİnşallah hepimizinki güzel ve kolay geçer
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]Beklenen doğum tarihi[/TD]
[TD]Bebişin cinsiyeti[/TD]
[TD]En son ne oldu?[/TD]
[TD]Bebiş(ler)[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keepmeinformed[/TD]
[TD]03.09.2012[/TD]
[TD]10.06.2013[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Rusya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ee ben şöyle birşeyler karaladım ama pek rezil birşey oldu. Fikirler varsa güzelleştirelim
tatlı mıı hiiç içim almıyor benim tatlı, zaten herşeyin tadı garip şekilde tatlı geliyor, suyun bile
o halsizlik bende cok oluyo pekbicici
bir sure sonra enerjik olursunuz diyordu nette hep ama ben hala uykulu halsiz hallerdeyim
kan seviyem iyi ama halsizlik full devam
bazi gunler ellerim kollarim benim de kalkmiyor
Demek kızlar böyle yapıyorr
Anneyi cok yorma diye konuştum bebeğimle
bakalım söz dinlicek mii minika
Ayrıca dün iyi yaptın gelmedin diyince bugün merak ettim ateş topiğini okudum bende
Şok oldum neler olmuşşş
Ben üstüme alınmak pek istemesemde yinede bana da dokunduu
Hatta sevdiğim bir arkadaşın msjıyla ogun o topikte selam verme ihtiyacı duydum
Zaten bakıp bakıp çıkıyordum
hamileliğinden de cok bahseden biri değildim diye düşünüyorum iyiyiz çok şükür diye geçiştirdim
Ama shnayın pcyi parçalayacak cümleyi acaba ben mi kullandım demekten kendimi alamadım
Yanii bende çok üzüldüm az gelsemde bi patavatsızlık yapmış olabilir diye
ınsl..canımmm doguma yakın bol ınsıkak surelerını okuyalım lutfen dogumu kolaylastırıyor ınsl...kızlar dün eşimle Walking Dead diye bir zombi dizisi izliyorduk doğum ve sezeryan sahnesi beni epey korkuttu yahu, doğum paniği için daha erken öyle değil miİnşallah hepimizinki güzel ve kolay geçer
ayy cok tatalısınız ya bu anları yasamak bıle mucıze esıme dıyorummm sıkayet etmeyecegım ınsl..babasııı dun esım aramıs ee ne yapıyorsunuz?**Gunaydin Kizlar
kendimden haberler vereyim
sabah uyandim esimin kiyafetlerini verdim o giyinirken bir kosu poset aldim
banyonun kapisina oturdum afedersiniz kusmaya basladim
ama ansizin bastirdi keepin dedigi gibi anlam veremedim
esim geldi yanima 'ne oluyor askim' dedi gulerek, ben de gulerek 'kusuyorum askim 'dedim.
cok sempatik geldi benim o halim ona, gulustuk falan
cok hos bir andi
sonra uyudum simdi mide iflas. dun aksam yemeginde de kotuydum bitrememistim yemegimi zaten, ama 15 tane falan mandalina yemistimmidede asit yapti tahminen
ara ara yoklayacak herhalde annem de oyle diyor ama gectigi zaman rahatliyor insan arada olsun sorun degil
mesaj duzeltme panelı bnm sıfreyı vereyımm sen koyp yap oraya olmazmı yada bana e maıl at oradan ben bır deneyım cnmbiraz daha yaptım ama bunu ilk sayfaya nasıl koyacağımız hakkında hiçbir fikrim yok kızlar
aynenn acı ve tuzlu ancak yıyorum tatlı ve ekşi ye hayır!!!!!!!!!!!tatlı mıı hiiç içim almıyor benim tatlı, zaten herşeyin tadı garip şekilde tatlı geliyor, suyun bile
ayy cnmm kansızlıkm var sızdee kıyamam hamıslıgın halsızlıgıde var tabıııı olsun bebegımız saglıklı olsunda bız tek kusarız ben 4 sendır o anları yasamanın hayalını kurdummmGünaydınn güzell annelerrr
Bulantısız, kusmadan, çooookk güzel bir gün diliyorum sizleree
Benide bu demir hapı mahvettiBugün elim kolum kalkmıyor yamuldum resmen
everyy cnmmmm öle dusunme senın orada o nları yazman bana ates olcerekde hamıs kalacagımı ve anne olacagımı n umudlerını verdı bnm ıcın ı yı dı yanıı sakın ole deme herkesın hassas noktası farklı tabııı kapatın o konuları hepımız o yollardan gectıkkk rabbım onlarada tattırsın ınsl o duygularııııo cumleyi ben kurmusumdur siz rahat olun
alismisim aylardir en kucuk ayrintima kadar anlatmaya ates topicinde
onu rahatsiz edecek cumleyi de yazmisimdir dogrudur
ama kalbimi biliyorum ve daha fazla dusunup uzulmek istemiyorum, onemli olan farkinda olmadan yapmis olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?