Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
kızlar ya bu ara çok oluyor da açıklama gereği duyuyorum; muhabbetin ortasında ben gitmişsem bilin ki yine bir yemeğe veda ediyorum ve ardından da yatıyorumdur. Ani ataklarla saldırıyor bu bulantı illeti bana

kızlar ya bu ara çok oluyor da açıklama gereği duyuyorum; muhabbetin ortasında ben gitmişsem bilin ki yine bir yemeğe veda ediyorum ve ardından da yatıyorumdur. Ani ataklarla saldırıyor bu bulantı illeti bana

tahmin ediyorum canim
bir de isin ilginci o durumdan hemen sonra rahatlama hic olmuyor ve aynen devam bulanti

ohhh cok sevindim gozun aydin canim

yok cnm hava buz gibi gelmemis bugun kadin
alamadim
ciktim 5 dk hava aldim dndum eve
bir de benim icin cinsiyet tahmininde bulunan manav kadin erkek di mi dedi yok kiz dedim bozuldu biraz bilemeyince
bende sevındım canım cok sukur gne fılan gerek yok ve o konuda suphemısde yok cokk suukuurrrrrrr dua edınde kesemısı gorelımınslll cıft de olur canımm ben bakarımmm meleklerıme hehehe

sagoll canımm hos geldınnnnnnnnnnnnnnnnnn

icimden bir ses suzinin iki bebis var diyor
ve keep senin de kizin
bakalim dogru cikacak mi
ınsl bnmde ıcımden oyle gelıyor ve ben ruyamda bır bılezık alıyorummm esımden ızınsız ve param artıyor gırıppp ıkıncı bır bılezıkde alıyorummm hehehe yanı ıkı bebek ınsl..ve kayın annemde ruyasında bana ıkı yuzuk takmıssssssssssssssssss ınslll..dılegımhep oleydı kızlar 4 senden berııı saglıklı hayırlı olsunn bır kız bır oglan olsunbebegımdıee ınsl kabul olmusturrrrrrrrr

yok daha cnmmm carsamba ınsllll dua edın ne olur sag saglım gorelım dıeee bnmde ıcımden hep oglan gecıyorr hemde ıkı tane ama bırı kız olursa cok da ha mutluolurum heheh

Çok şükürr iyiyiz biz teyzesii Büyüdük biz biraz
Siz nasılsınızz var mı yaramazlık

Bakk bizee
Eki Görüntüle 545876
Eki Görüntüle 545877
sız cokk tatlısınız yaaa ınsll bısedenasıpp olurrrrrrrrrrrrrrr o gunlerı groruzz ınsllll cnmmmm tekrardan hos geldınnn ızz
allah sızııı esmmde dıyor nerde yatacakkk aha aramısda yatarr sen en kenara kay fılan dıyo dedım sen kay bebegı ben doyurcamm sen mı sankıı dıe

TE=everythingwillbegreat;27160687]ben de kizimi ekliyim keepcim
siz de gorun

Eki Görüntüle 545878 [/QUOTE]supersınız canımmmm rabbımkucaklarımıza almayıı ve bu duyguyu tummısteynelere yasatsın ınsllll

geri donusumm hos geldınız canımm nasılsınnnnnnnnnnnnnn

Suzancım inşallah keseni göreceksin çarşambaya, ah ne güzel bir andır o. Aman diyim fotoyu iste doktordan. Saklarsın, anı olur

Bende aksi gibi doymak bilmiyorum hele ki bu demir ilacıyla beraber içime fil kaçtı sürekli yemek istiyorum

canım, çok şanslısın, şöyle tiksinmeden birşey yemeyi, kana kana su içmeyi özledim ben.

Şanslı mı olacağım obezite mi olacağım bilmiyorum :26:
3 ayda 1 kilo almışım doktorum çok dedii
İlk 3 ayda aldığın kilo bebeğe hiç bir yararı yokmuşş, has kiloymuşş ve iler ki aylarda çifter çifter alacağın için 3 ay kilo almak yasak :26: Ama bu homidini gırtlak olayı beni akrep nalanlığa götürür :18::26:

ne guzel yaaa yani istahinin olmasi
benim de aciliyor ama oyle surekli yukleyemem hassas hala mide
kiz cocukta cok bulanir derler seni etkilemedi

ben tartılmadım bile ya. uzun zaman oldu tartılmayalı. kaç kiloyum. kaç kilo aldım bilmiorum. ben ekmek yediğim için almışımdır kilo. aslında sürekli aç dolaşıorum ama ekmek yemekten ve dengesiz beslenmekten kilo alıyorum

benim bebek 18 mm miş. kaç mm 1 canım ediodu. şu anda ne kadar yani. pirinç tanesi olduğu zamanlar şimdi mi

Bende aksi gibi doymak bilmiyorum hele ki bu demir ilacıyla beraber içime fil kaçtı sürekli yemek istiyorum

Asıl videoya alın canım
10 haftadan sonraa
Her özlediğinde o bıcır bıcır halini açıp izliyorsun

ben de uye olmustum birkac hafta once
doguma yakin gonderiyorlar sanirim

ben yan komsumu uye etmıstım gusel pakatler geldı bırdebebegımı beklerken dıe kıtap sımdı bana verdı kıtabbı bebegımı oradan okuyorummmınslll dıger kıslarda datar bu duyguyuuu ınslllll rabbım tum ısteyenlere tattırsın ınslllllllllllllllllll

vıdeo ıyı akıl bence esım ısın alamazsa eger heheh ona ızletıyrımm hehhehe

ben komsuy agecıyorummm esım de 6,5 gıbı gelırr sonra belkm goruruzz yoksaa yarınn

benim bebek 18 mm miş. kaç mm 1 canım ediodu. şu anda ne kadar yani. pirinç tanesi olduğu zamanlar şimdi mi

bilmiyorum da 10. haftaya girdiginde ultrasonda bebeginin kollari bacaklari oynarken gorebilirsin
ve 12. haftadaki degisime inanamiyor insan
esim ozellikle 12. hafta anladi benim hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…