kızlar ya bu ara çok oluyor da açıklama gereği duyuyorum; muhabbetin ortasında ben gitmişsem bilin ki yine bir yemeğe veda ediyorumve ardından da yatıyorumdur. Ani ataklarla saldırıyor bu bulantı illeti bana
hem de nasıltahmin ediyorum canim
bir de isin ilginci o durumdan hemen sonra rahatlama hic olmuyor ve aynen devam bulanti
ohhh cok sevindim gozun aydin canim
bende sevındım canım cok sukur gne fılan gerek yok ve o konuda suphemısde yok cokk suukuurrrrrrr dua edınde kesemısı gorelımınslll cıft de olur canımm ben bakarımmm meleklerıme heheheyok cnm hava buz gibi gelmemis bugun kadin
alamadim
ciktim 5 dk hava aldim dndum eve
bir de benim icin cinsiyet tahmininde bulunan manav kadin erkek di mi dedi yok kiz dedim bozuldu biraz bilemeyince
sagoll canımm hos geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnÖncelikle hayırlı uğurlu olsun canlaarr
Dilerim bol bol hamişlerle dolar ateşcilerin topiki
Bizde cumartesi doktorumuza gittik teyzelerr
Kızım oluyor sanırım ama doktor daha yüzdelik vermedii sadece çıkıntıyı görmüyorum dedii
ınsl bnmde ıcımden oyle gelıyor ve ben ruyamda bır bılezık alıyorummm esımden ızınsız ve param artıyor gırıppp ıkıncı bır bılezıkde alıyorummm hehehe yanı ıkı bebek ınsl..ve kayın annemde ruyasında bana ıkı yuzuk takmıssssssssssssssssssicimden bir ses suzinin iki bebis var diyor
ve keep senin de kizin
bakalim dogru cikacak mi
yok daha cnmmm carsamba ınsllll dua edın ne olur sag saglım gorelım dıeee bnmde ıcımden hep oglan gecıyorr hemde ıkı tane ama bırı kız olursa cok da ha mutluolurum hehehee suzan keseyi görmedi mi ki daha:44: ben sanki gördü diye hatırlıyorum niyeyse..benimki herkesin içinden kız diye geçiyor ki kız çocukları da gözüme daha bir sevimli görünmeye başladılarAyy kız yetiştirmeyi hep zor bulmuşumdur (kendimi bildiğimden mi ki acaba ) amma şimdi hayallerini kurmaya kafamda planlamaya başladım bile.
sız cokk tatlısınız yaaa ınsll bısedenasıpp olurrrrrrrrrrrrrrr o gunlerı groruzz ınsllll cnmmmm tekrardan hos geldınnn ızzÇok şükürr iyiyiz biz teyzesiiBüyüdük biz biraz
Siz nasılsınızz var mı yaramazlık
Bakk bizee
Eki Görüntüle 545876
Eki Görüntüle 545877
allah sızııı esmmde dıyor nerde yatacakkk aha aramısda yatarr sen en kenara kay fılan dıyo dedım sen kay bebegı ben doyurcamm sen mı sankıı dıeeh burdan devam ederiz artıksen de mi erkekciydin yoksaa geçenlerde eşim de kız hissediyorum ben de dedi, o zmandan beri kızın hayati kararları üzerine pazarlıktayız doğmamış çocuğa neler biçiyoruz neler, misal lisedeyken güzellik yarışmasına katılacağım dese izin verir miyiz şu reklamlardaki çocuklar hani meslek tanıtıyorlar ya orada hangi mesleği seçse olur hangisini seçse "bak evladım " diye başlayan bir konuşma yaparız, kostümlü doğum günü partisi olsa ne kostümü alırız....
kızlar ya bu ara çok oluyor da açıklama gereği duyuyorum; muhabbetin ortasında ben gitmişsem bilin ki yine bir yemeğe veda ediyorumve ardından da yatıyorumdur. Ani ataklarla saldırıyor bu bulantı illeti bana
Suzancım inşallah keseni göreceksin çarşambaya, ah ne güzel bir andır o. Aman diyim fotoyu iste doktordan. Saklarsın, anı olur
kızlar milupaya üye oldunuz mu, ben oldum bakalım nasılmış setleri
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması
annenin adresini mi verdin ki, yoksa tee rusyada da mı var (ne cahilim)ben de uye olmustum birkac hafta once
doguma yakin gonderiyorlar sanirim
Bende aksi gibi doymak bilmiyorum hele ki bu demir ilacıyla beraber içime fil kaçtı sürekli yemek istiyorum
kızlar milupaya üye oldunuz mu, ben oldum bakalım nasılmış setleri
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması
ben böle bişiye üye oldumda milupa mı bilmiorum. eve bişiler gelcek diye bekledim ama gelmedi bişi :)
ben böle bişiye üye oldumda milupa mı bilmiorum. eve bişiler gelcek diye bekledim ama gelmedi bişi :)
canım, çok şanslısın, şöyle tiksinmeden birşey yemeyi, kana kana su içmeyi özledim ben.
Şanslı mı olacağım obezite mi olacağım bilmiyorum :26:
3 ayda 1 kilo almışım doktorum çok dedii
İlk 3 ayda aldığın kilo bebeğe hiç bir yararı yokmuşş, has kiloymuşş ve iler ki aylarda çifter çifter alacağın için 3 ay kilo almak yasak :26: Ama bu homidini gırtlak olayı beni akrep nalanlığa götürür :18::26:
Bende aksi gibi doymak bilmiyorum hele ki bu demir ilacıyla beraber içime fil kaçtı sürekli yemek istiyorum
Asıl videoya alın canım
10 haftadan sonraa
Her özlediğinde o bıcır bıcır halini açıp izliyorsun
ben de uye olmustum birkac hafta once
doguma yakin gonderiyorlar sanirim
benim bebek 18 mm miş. kaç mm 1 canım ediodu. şu anda ne kadar yani. pirinç tanesi olduğu zamanlar şimdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?