Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

bilmiyorum ki canim sen nasil rahat edeceksen
doktor verdiyse icmende sakinca yoktur sanirim

rahatlatici olmasi iyi

canlar 10 da randevum var o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam inş. herşey yolundadır ya ...........gelince yazarım sizede

merhaba kizlar
annem dun gece pimi cekilmis bomba gibi oldugumu soyledi
ben oldukca sakin bir hamileyim ama bunu duymak uzdu
sabah da benu huzursuz eden bir kuzenimi faceden sildim, kafam rahatlar umarim bu durumdan sonra.
gerginlik var ustumde feci halde dun geceden beri

canlar 10 da randevum var o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam inş. herşey yolundadır ya ...........gelince yazarım sizede

gelllddiiikkk teyzeleri oğluşumuz olacakmış çok sağlıklıymış Allah nazarlardan saklasın öyle hareketliydi ki çok şaşırdım ilk defa böyle görüyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun:))

oyyyyy masallah hayirli olsun canim tebrik ederim
ates topici erkek analari topici diye ceviricez adini :)) hep erkek

oyyyyy masallah hayirli olsun canim tebrik ederim
ates topici erkek analari topici diye ceviricez adini :)) hep erkek

pervaneeeeeeeeeeeeeeeeeeekıss bu topıkden hep erkek cıkacak hee lılı de erkek derse hıcc sasmaylım hehehehehehhyırlı omurlu olsunlarda ınsl gerısı boşşşşşşşşşşşş

everyy kusenın ne yaptı bılmıyorum ama hepımısde öleyızz bend durdur yere tırıp atıyorum herkeslere hıhhama olmaz ınsl bırgun patlamazlar helede k.v deheheh:26::18::18:

hakkımızda hayırlısı bakalımm

lillin de erkek olabilir belki
erkek senesi diyorlar hep dogru mu ne :)) kim derse erkek diyor

he bu aradaaaaaaaaaaa bu sabah ıkıncı sol dan tekmemi yedimmmmm puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sbh oturuyordum bır baktımm soldan bırsey gecmıs gıbı bır tepkii ve bebegimmmmmmmmmmmmmmmm cok sukur

oglusumun donnuuuuuu heheh annesı yesın onun dötünü
:118::118::118::118::118::119::119::119:

tebrikler

bol erkekli topik

sorma ben de bugün öyleyim.
şu doğum izni bir türlü çıkmıyor

ayy kızlar bilemiyorum bizimkinin cinsiyeti ne olur benim için sağlıklı olması yeterli ama babasının içinden hep erkek geçiyor öle istiyor hayırlısı bakalım çok dua edin az kaldı zaten benim de 9 şubatta 12+5 olcaz belki o randevumuzda söyler doktor görebilirse

çok şükür canlarım yaaa öyle dadlu oynuyordu ki eller kollar bi aytı oynuyor doktor vuruyor karnıma vurdukça zıplıyor Rabbime binlerce kez şükürler olsun :) isteyen herkese nasip etsin Rabbim

canım hoşgeldin yeni bir süreç başladı başından sonuna herşey güzel olsun inşallah senin için darısı isteyen herkesin başına hayırlı tez vakitlerde inşallah

canım hoşgeldin yeni bir süreç başladı başından sonuna herşey güzel olsun inşallah senin için darısı isteyen herkesin başına hayırlı tez vakitlerde inşallah

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Desteklerin için çok saol cnm...

Kızlar bi kaç merak ettiklerim var.
1. Nescafe ve Türk Kahvesi tüketimi ne durumda olmalı hamileyken?
2. Danone Aktiva yemek ne kadar doğru?
Çok bilgisizim şu yasaklılar konusunda...
Yardımcı olur musunuz?

ben de çok bozuğum iki gündür iş yüzünden, Allah Allah nazar mı var üstümüzde nedir

tebrikler canımmmm, inşallah çok mutlu, sağlıklı huzurlu kavuşursun oğluşuna

Bende geldiiiiim

Yardımcı olur musunuz?
hoşgeldin canım, bende bir yasak listesi var, dur onu yollayayım..Kahve yasak, özellikle ilk zamanlar tüketmemekte fayda var ama gelecek ay aşerme başlarsa günde bir küçük fincan içilebiliyor.

Yasak Liste

• NANE
  • MAYDANOZ
  • FESLEĞEN
  • KİMYON
  • ÇEMEN
  • TARÇIN
  • SAFRAN
  • KEKİK
  • ADAÇAYI
  • KETEN TOHUMU
  • AHUDUDU
  • SİNAMEKİ
  • BİBERİYE
  • KEREVİZ
  • ANASON
  • PAPATYA
  • LAVANTA
  • REZENE
  • YABAN MERSİNİ
  • SARI KANTARON
  • MELİSA
  • KEDİ OTU
  • OĞUL OTU
  • ALOE VERA
  • GİNSENG
  • KARAHİNDİBA
  • MERCAN KÖŞK
  • KARANFİL
  • YEŞİL ÇAY
  • YER ELMASI
  • MARMELATLAR
  • KAKAO
  • TATLI VE ŞEKERLEMELER
  • GAZLI,KAFEİNLİ İÇECEKLER
  • HAFTADA İKİDEN FAZLA TON BALIĞI
  • ET EZMELERİ
  • ÇİĞ ET ÜRÜNLERİ VE CİĞER

Yardımcı olur musunuz?

canim ilk 3 ay kahve tuketimi cok iyi degil kafein fazla miktarda alinmamali
cok cok isterse arada kacamak yap ama bence aklina cok getirmemeye calis
aktivya konusunda emin degilim ama sana soyle birsye diyebilirim, ben ve bircok arkadasim hamileyken activya yogurtla mayaladigimiz yogurtlarimizi tukettik yurt disindayken. biz orda kendi yogurdumuzu kendimiz yapiyorduk ve 3 kasik aktivya ile mayaliyorduk. bizimki mecburi durumdu ama sen istersen nasilsa baska seceneklerin var onlari dene

liste guzel olmus keep
ben de cok dikkat ediyordum bunlara
sadece kimyonu baklagil yemeklerime bir cay kasigi koydum her seferinde gaz yapmasin diye, bir de mercimekli seyler yaptigimda kullandim.
maydonozu cok az mikatrda salatalarda ve corbalarda kullandim
tarcini da iki kere salep yaptim bir de tatlilarin ustunde
naneyi yayla corbasinda bolca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…