şimdi aslında aklıma geldi ben kendi doktorumun tarzına alışmışım herhalde. çünkü benim doktorum çok net ve rahatlacı olmadan ne varsa söyler.
bu doktor daha sakin ve korkutmaz insanı.işte bu farkı unutmuşum. o nedenle bana hiç birşey yok gibi geldi
canlar 10 da randevum var o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam inş. herşey yolundadır ya ...........gelince yazarım sizede
gelllddiiikkk teyzeleri oğluşumuz olacakmış çok sağlıklıymış Allah nazarlardan saklasın öyle hareketliydi ki çok şaşırdım ilk defa böyle görüyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun:))
oyyyyy masallahhayirli olsun canim tebrik ederim
ates topici erkek analari topici diye ceviricez adini :)) hep erkek
gelllddiiikkk teyzeleri oğluşumuz olacakmış çok sağlıklıymış Allah nazarlardan saklasın öyle hareketliydi ki çok şaşırdım ilk defa böyle görüyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun:))
merhaba kizlar
annem dun gece pimi cekilmis bomba gibi oldugumu soyledi
ben oldukca sakin bir hamileyim ama bunu duymak uzdu
sabah da benu huzursuz eden bir kuzenimi faceden sildim, kafam rahatlar umarim bu durumdan sonra.
gerginlik var ustumde feci halde dun geceden beri
pervaneeeeeeeeeeeeeeeeeee kıss bu topıkden hep erkek cıkacak hee lılı de erkek derse hıcc sasmaylım heheheheheh hyırlı omurlu olsunlarda ınsl gerısı boşşşşşşşşşşşş
everyy kusenın ne yaptı bılmıyorum ama hepımısde öleyızz bend durdur yere tırıp atıyorum herkeslere hıhhama olmaz ınsl bırgun patlamazlar helede k.v deheheh:26::18::18:
hakkımızda hayırlısı bakalımm
merhaba kizlar
sabah da benu huzursuz eden bir kuzenimi faceden sildim, kafam rahatlar umarim bu durumdan sonra.
canım hoşgeldin yeni bir süreç başladı başından sonuna herşey güzel olsun inşallah senin için darısı isteyen herkesin başına hayırlı tez vakitlerde inşallah
ben de çok bozuğum iki gündür iş yüzünden, Allah Allah nazar mı var üstümüzde nedirmerhaba kizlar
tebrikler canımmmm, inşallah çok mutlu, sağlıklı huzurlu kavuşursun oğluşunagelllddiiikkk teyzeleri oğluşumuz olacakmış çok sağlıklıymış Allah nazarlardan saklasın öyle hareketliydi ki çok şaşırdım ilk defa böyle görüyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun:))
Bende geldiiiiim
hoşgeldin canım, bende bir yasak listesi var, dur onu yollayayım..Kahve yasak, özellikle ilk zamanlar tüketmemekte fayda var ama gelecek ay aşerme başlarsa günde bir küçük fincan içilebiliyor.Kızlar bi kaç merak ettiklerim var.
1. Nescafe ve Türk Kahvesi tüketimi ne durumda olmalı hamileyken?
2. Danone Aktiva yemek ne kadar doğru?
Çok bilgisizim şu yasaklılar konusunda...
Yardımcı olur musunuz?
Kızlar bi kaç merak ettiklerim var.
1. Nescafe ve Türk Kahvesi tüketimi ne durumda olmalı hamileyken?
2. Danone Aktiva yemek ne kadar doğru?
Çok bilgisizim şu yasaklılar konusunda...
Yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?