Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

ya nasıl oldu anlamadım normalde hersabah hafif bulantım olur kraker yiyorum ama işe gelince yiyince geçiyordu bir iki yedim bu sabah baktım krakeri de yiyemiyorum anladım bi terslik olduğunu benim olduğum odada toplantı vardı hemen dışarı attım kendimi öğürtü gelmeden zor yetiştim lavaboya ve aklıma ilk yemek istediğim çantamda duran gofret geldi şimdi onu da yedim daha bi rahatladım ama arpa şehriye çorbası çekti canım şimdi iyimi eve gidince iyi olursam hemen yapiim bari.bide hiç ayarım yok canım bi tatlı çekiyo bi tuzlu ama 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum malesef

inşallah hafif atlatırsın canım
benim bulantılarda dönem dönem içimin aldığı bazı şeyleri yazayım, belki içlerinden yiyebildiğin çıkar
domatesli yağsız makarna
şehriye çorbası-limonlu
teflonda yağsız yapılan gözleme
yoğurtlu erişte, makarna
ıspanaklı börek (çok az yağ ile)
şehriyeli bulgur pilavı (soğan vs. yok, ve çok az yağ ile)
yayla çorbası
tarhana çorbası
ayva
epeyce çilek
hoşaf (mideye de çok iyi geliyor)

off ya eşim bilgisayarımı halletmiş nasıl yapmışsa chrome gitmiş, explorer kullanıyorum ve nedense hiç bir smiley kullandırtmıyor bu da :/ böyle kuru kuru yazınca duygularımı ifade edemiyoruuum :))))

every, hamilelik takvimine bakıyorum arada (maaşallah) bebiş karnının içinde gösteriliyor artık :)))

keepppppp sımdı senınkıne baktım 20.hafta olmussun

buyumussunuz iyice cok guzel
benim de 1 ay var arada sadece seninle
su 30lar baslasin diye bekliyorum ben de sonra daha hizli gecer belki

esımle dun awm ye gııtık--domınoda besık baktıkk sıyah beyaz(yimpaş yozgat spor esım kesın alalım dedı )
nettede aynısını buldum daha vatı var ama olsunnn:))

lcw dan heppp ıcımden gecen hamıs badısı aldım hemen foto cektım ark.hamıs pantolanu vardı onu gıydımmm(cok rahatmıss)(eşim pantolanda neymıs dedı ama magazada ustune badı ıle gıyınce ne kaa yakısmıss yaa dedii agzınn suyu aktı heheheh ama bız fırsat vermedıkk)

ftomuzzz

dünki halımızgbısımız nasılda belli dimii

günaydın güzel anneler ben hepinize maşallah demek istiyorum hepiniz o kocaman haftalara ulaştınız darısı başımıza bu bulantılar beni mahfediyo hiç birşey yiyemiyorum böyle olursa arayıp doktorumu randevumu öne almak isteyebilirim 9 şubat çünkü daha bi dünya gün var bide dün gece kabuslar Allah korusun bebeğimi hepimizin bebeişlerini ama korktum içime bi korku düştü ne bileyim

Son düzenleme:
kimse varmıııı tecrübeli hamişler bişey danışmak istiyorum da doktorum geçen randevuda 7+1 yada 7+4 olabailir demişti bebek için yani 7+1 olsa bile şimdikiyle 4 -5 gün farkediyor sizce hamilelik takvimimde değişiklik yapayım mı yoksa bidahaki randevuyumu bekliim bu hesaba göre 10.haftanın içinde olmuş oluyorum ve takvimde bebeği daha büyük görmek daha mutlu ediyor beni hergün gebelik takvimini açıp iki kez bakıyorum bi şimdikine göre bide doktorun söylediği hesaba göree

sen bilirisn canim nasil kendini iyi hissedeceksen oyle yap
ben takvimimde degisiklik yapmadim 3 mayis dogum gorunuyor ama doktor en son en gec 25 nisanda dogar gibi gorunuyor dedi
ilerleyen zamanlarda da degisiklikler olabiliyor ama yine de istersen degistir

bulanti iyidir canim su acidan dusun bebegin saglikla gelisiyor, riskli donemin ustesinden geldin kabuslar ilk zaman cok oluyor canim bol hareketli ruyalar cok gordum :) simdi ise bebegimin dogumu ve endiselerimi goruyorum ruyalarimda

ayy everycim çok çok teşekkür ederim ilerleyen zamanlarda değiştiririm o zaman çünkü dediğin gb kimi bebiş önden gidiyo kimisi geç gidiyor

riskli dönemin üstesinden gelebildim mi bilemiyorum dün gece rüyamda kanamam oluyodu yıkıldım resmen uyandığımda bebeğimi hissetmek için bi işaret aradım durdum neyseki sabah yine hafif bulantı oldu çok şükür dedim kendi kendime

ben ruyamda cok adet oldum simdiye kadar :) hep geriliyordum ben de
bulanti bir sabah uyandiginda tamamen yok olabilir de o zaman korkma herkeste uzun zaman surmuyor

nasılsınız kızlar sanırım dun gece ıtıbarı ıle oglusumun ılk tekmesini yedimm hehe gece soluma yattımmm dalmısım kı solumda bır heraketlılık (tekme gıbı)sıcrattı benı uykummdannn o an bebegım geldı aklıma vee ahanda tekme yedım dedım ve sevınerekden uyumusumm heheheh ne dersınız olabılırmııı 16haftaya gırdık de teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

değiştirme canım, o zaman içinde çok değişiyor. Bizimki 5 gün kadar gerideydi bi ara, şimdi 3 gün ileride Kalsın olduğu gibi, ileriki haftalarda kapatır onu bebişin

kızlar bugün öğrendim yine toplam 20 saatlik bir yolculuk yapmam gerekiyor gitmezsem de alacağım bir terfi bir sene hatta belki daha fazla gecikecek...nedir bu bebişimin benim kariyerimden çektiği...doktora sordum gidebilirsin dedi ama eşimin içi hiç rahat değil, ben de kararsız kaldım. Bakalım ne yapacağım.

canim ara ara dinleniyorsun sanirim yolculuk sirasinda
oyle 20 saat uzun yolculuk yapmiyorsun
bol bol bacaklarni hareket ettirip dinlendikce problem olmaz herhalde
en iyisini doktorun bilir
sen icini ferah tut iyi yolculuklar simdiden eger gidersen

canım bır anda yapmıcaksın sanırım oyusden dınlendıgın surece no problem ınsl öle olsa dr demesdı gıt dıee dua ıle ınsll baskada caremıs yok cunkummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar ic camasirimda kurumus olan, ceviz buyuklugunde bir leke gordum. İc camasirim aksi gibi koyu krem rengi. Rengi tam olarak algilayamadim ama sulu kan gelmis gibi. Yogun bir kan gibi degil. İc camasirin tersine de gecmis. Ayni renk arkada da var.

onemsizdir umarim canim
acile gitme sansin var mi? takip ettin mi akintin nasil simdi?
belki yanilmissindir islakliktir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…