bilmez miyim o hissi(
benim bir yolculuk gunum var aman Allahim hatirlamak istemiyorum :))) insanin bogazindan bir yuduj corba gecmez mi oyle olmustum
ama yavas yavas verdikce geciyor
sabah uyaninca hemen agzina birsye at bekleyince cok kotulesiyor insan
basucunda mutlaka kraker elma falan olsun
biz her sabah gune elmayla basliyoruz sonra kahvaltiya kadar findik yiyouz biraz da
vardir yiyebildigin birseyler limonlu arpa sehriye corbasi dene mesela
inşallah hafif atlatırsın canımkızlar an itibariyle bulantılarım hatta çıkartmalarım başlamıştır gerçekten zor bi durummuş bir de çalışıyorum Allahı yardımcım olsun ve bu durumu yaşayan herkesin doktorun hesabına göre 9 hafta bitiyo bugün yarın 10.haftanın içinde olmcam bugüne kkadar yoktu
every, hamilelik takvimine bakıyorum arada (maaşallah) bebiş karnının içinde gösteriliyor artık :)))
kimse varmıııı tecrübeli hamişler bişey danışmak istiyorum da doktorum geçen randevuda 7+1 yada 7+4 olabailir demişti bebek için yani 7+1 olsa bile şimdikiyle 4 -5 gün farkediyor sizce hamilelik takvimimde değişiklik yapayım mı yoksa bidahaki randevuyumu bekliim bu hesaba göre 10.haftanın içinde olmuş oluyorum ve takvimde bebeği daha büyük görmek daha mutlu ediyor beni hergün gebelik takvimini açıp iki kez bakıyorum bi şimdikine göre bide doktorun söylediği hesaba göree
sen bilirisn canim nasil kendini iyi hissedeceksen oyle yap
ben takvimimde degisiklik yapmadim 3 mayis dogum gorunuyor ama doktor en son en gec 25 nisanda dogar gibi gorunuyor dedi
ilerleyen zamanlarda da degisiklikler olabiliyor ama yine de istersen degistir
bulanti iyidir canim su acidan dusun bebegin saglikla gelisiyor, riskli donemin ustesinden geldinkabuslar ilk zaman cok oluyor canim bol hareketli ruyalar cok gordum :) simdi ise bebegimin dogumu ve endiselerimi goruyorum ruyalarimda
ayy everycim çok çok teşekkür ederim ilerleyen zamanlarda değiştiririm o zaman çünkü dediğin gb kimi bebiş önden gidiyo kimisi geç gidiyor
riskli dönemin üstesinden gelebildim mi bilemiyorum dün gece rüyamda kanamam oluyodu yıkıldım resmen uyandığımda bebeğimi hissetmek için bi işaret aradım durdum neyseki sabah yine hafif bulantı oldu çok şükür dedim kendi kendime
değiştirme canım, o zaman içinde çok değişiyor. Bizimki 5 gün kadar gerideydi bi ara, şimdi 3 gün ileridekimse varmıııı tecrübeli hamişler bişey danışmak istiyorum da doktorum geçen randevuda 7+1 yada 7+4 olabailir demişti bebek için yani 7+1 olsa bile şimdikiyle 4 -5 gün farkediyor sizce hamilelik takvimimde değişiklik yapayım mı yoksa bidahaki randevuyumu bekliim bu hesaba göre 10.haftanın içinde olmuş oluyorum ve takvimde bebeği daha büyük görmek daha mutlu ediyor beni hergün gebelik takvimini açıp iki kez bakıyorum bi şimdikine göre bide doktorun söylediği hesaba göree
kızlar bugün öğrendim yine toplam 20 saatlik bir yolculuk yapmam gerekiyorgitmezsem de alacağım bir terfi bir sene hatta belki daha fazla gecikecek...nedir bu bebişimin benim kariyerimden çektiği...doktora sordum gidebilirsin dedi ama eşimin içi hiç rahat değil, ben de kararsız kaldım. Bakalım ne yapacağım.
kızlar bugün öğrendim yine toplam 20 saatlik bir yolculuk yapmam gerekiyorgitmezsem de alacağım bir terfi bir sene hatta belki daha fazla gecikecek...nedir bu bebişimin benim kariyerimden çektiği...doktora sordum gidebilirsin dedi ama eşimin içi hiç rahat değil, ben de kararsız kaldım. Bakalım ne yapacağım.
Kizlar ic camasirimda kurumus olan, ceviz buyuklugunde bir leke gordum. İc camasirim aksi gibi koyu krem rengi. Rengi tam olarak algilayamadim ama sulu kan gelmis gibi. Yogun bir kan gibi degil. İc camasirin tersine de gecmis. Ayni renk arkada da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?