Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
Bu kesinlikle koyu bir renk . 7 . Haftada olan krem rengiydi ama bu bariz koyu bir renk. Sulu gelmis ki camasirin tetsine de gecmis. Acile degil de yarin sabah doktora gideyim diyorum ama yine de korkuyorum. Cunku uc gundur yaptigim seyler beni korkutuyor

18 hafta oldun Allah'in izniyle birsey olmaz insallah
sen bilirsin oyleyse uzan dinlen bacaklairni kaldir havaya
sabah da doktoruna hemen gitmeye calis zaten acil diyince randevu olmadan aliyor doktorlar
yaptigin agir seylerle alakali olabilir

progestan kullanan hamişler bişey sormak istiyorum sabahları su gibi akıntım oluyo ve de çok progestandan dolayı mı böyle oluyor herşey yolundadır umarım????

kızlar hala kimse yok ama geliince yazarsınız sanırım az önce çok kötü oldum dedim aha kontağı kapatıyorum tansiyonum düştü gözlerim karardı nası terledim ateşler bastı o an ayakta olsam kesin bayılırdım masaya yattım olmadı kaldırım kafamı olmadı çok korktum bebeğime mi bişey oluyor diye şimdi çok terlediğim için üşüyorum ve rengim sapsarı kesildi hiç halim mecalim kalmadı neden olduki acaba öle sadece düşük tansiyon yaparmı bunları bi ara gerçekten ölüyorum sandım

rezene haber biz bize de nasilsin

lillum ani tansiyon dusmeleri oluyormus bayilma hissi belki oyle birseydi senin de. progestan kullanirken sabahleyin fitilden gelen akinti oluyordu sulu mu hatirlamiyorum ama.

lillum ani tansiyon dusmeleri oluyormus bayilma hissi belki oyle birseydi senin de. progestan kullanirken sabahleyin fitilden gelen akinti oluyordu sulu mu hatirlamiyorum ama.

çok sağoıl canım o hal biraz sürünce doktoru aradım yanındaki hemşire yada sekreter anlayamadım gelmemi söledi işten çıkınca doktora gidicem acilden giriş yapıp

canim ara ara dinleniyorsun sanirim yolculuk sirasinda
oyle 20 saat uzun yolculuk yapmiyorsun
bol bol bacaklarni hareket ettirip dinlendikce problem olmaz herhalde
en iyisini doktorun bilir
sen icini ferah tut iyi yolculuklar simdiden eger gidersen

canım bır anda yapmıcaksın sanırım oyusden dınlendıgın surece no problem ınsl öle olsa dr demesdı gıt dıee dua ıle ınsll baskada caremıs yok cunkummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağolun kızlar, bir anda değil 10 saat gidiş sonra birkaç saat kalıp 10 saat dönüş yapacağım. Suzancım dediğin gibi birşey olsa dr. izin vermezdi doğru diyorsun. Dedi ki 8 aylıkken Amerikaya doğuma gönderdiğim hasta var, birşey olmaz. Ama insan yine de tedirgin oluyor işte

canım Allah korusun da mikrop kapmış da olabilirsin,illa kan olması gerekmez. Gerçi o da güzel değil, en iyisi git doktoruna baksın. Bu arada hamilelerin bir kısmında öyle ara ara oluyormuş, bol yatıp dinlen canım. Dua edeceğim bebiş ve senin için

progestan kullanan hamişler bişey sormak istiyorum sabahları su gibi akıntım oluyo ve de çok progestandan dolayı mı böyle oluyor herşey yolundadır umarım????
akıntılar gayet normal canım, rengi yumurta akı, beyaz vs. olduğu srece hiç sorun yok (pembe,kırmızı, yeşil vs. ise doktora söylemek gerek).Progestan kullanırken de fazlasını dışarı atar vücudun, o da gayet normal. Baş dönmesi ve tansiyon düşmesine gelince, bu hamileliğinin gayet sağlıklı gittiğini gösterir. Biliyorsun filmlerde bile kadınlar hamile kalınca tansiyonları şekerleri vs. düşer ve bayılacak gibi olurlar. Amma normal diye salma sakın, senin şekerin tansiyonun düşünce bebişinki de düşüyor çünkü. Kendini fazla yorma, yavaş yavaş hareket et, ani kalma hareket etme. Fazla aç kalma ve mutlaka sık sık dinlen. Bir de imkan varsa tansiyonunu ölçtür öyle olduğunda, çünkü tansiyon değil şekerden de olabiliyor. Bir kere sağlamca düştüyse onun etkisi akşama kadar sürüyor o yüzden özellikle sabahları dikkat et.

Biz geldik teyzeleri hersey yolunda cok sukur takvimi de doktorun hesabina gore degistirdim minnakim gayet iyiydi hamdolsun annesinin kuzusu o

sağolun canlarım Allah hepimizin bebeğini korusun insanın aklına neler gelmiyor ki
eşim dün gidelim acile dedi ben pimpiriklenmeyi pek sevmiyorum galiba ama yine korkmadım değil
neyse hastaneye gittim 10.30 da kendi doktorum yokmuş bugün.diğer doktora gittim vajinadan baktı akıntım olduğunu aktif bir kanama olmadığını söyledi. rahim ağzı kapalı dedi. karından baktı. bebişin hareketleri iyi dedi rahimde de kanama yok dedi. rahim boyu iyi dedi (o ne demekse aklımda öyle kaldı sanırım rahim ağzı boyu) plesanta aşağıda değil yeri iyi dedi. yani kanamayı gösterecek bir bulgu bulamadı. idrar tahlili yaptırdım. tahlil sonuçları iyi dedi. ama ,ama ve ama bana üç ilaç yazdı her ihtimale karşı. ilk önce progestan 200 (iyi tamam dedim)
ikinci olarak vajinal bir fitil ve tek kullanımlık antibiyotik verdi.
şimdi sorun şu ki madem sorun yok neden bana antibiyotik veriyo yaaaaaaaa
gyno-lomexın c kategorisi bir fitil (içinde iki tane var)
üromisin b kategorisi suda eriyen tek kullanımlık antibiyotik

geçmiş olsun cnm ilaç kullanmayı her zaman kötü algılama akıntın olduğu için vermiştir doktor eminim ki keser akıntını normale çevirir üromisin ise idrar yolu enfeksiyonunda veriliyor tek kullanımlık toz ben 3. ayımda kullandım enfeksiyon vardı idrar yollarımda o da akıntının rengini çeviriyor üromisini gece yatmadan içmelisin son idrarını yap karıştır suya iç sabah atarsın enfeksiyonu bol su tüketmelisin bide geçmiş olsun tkrardan

aaaa sen de mi kullandın
bak deneyimlemiş birini görmek iyi geldi şimdi. o zaman ilaçların üçünü de gece yatmadan alacağım öyle mi. progestan ,fitil, üromisin ve hatta elevit

aaaa sen de mi kullandın
bak deneyimlemiş birini görmek iyi geldi şimdi. o zaman ilaçların üçünü de gece yatmadan alacağım öyle mi. progestan ,fitil, üromisin ve hatta elevit

cnm ben antibiyotik olan üromisini kullandım 1 ay önce zaten doktorlar her zaman ilaç vermiyor gerekli gördükçe veriyorlar progestan kullanan yakınlarım günün herhangi bi saatinde alıyrdu doktorun söylemiştir ama sana fitilde enfeksiyon için bnm orta dereceli idi enfeksiyonum snde brz fazla görmüş olmalı ki ilacı 3 e çıkardı mtlaka kullan pamuklu çamaşırlar giy sık değiştir temizliği önden arkaya yapmalısın.Elevite gelince ben decavit kullanıyorum hatta kullanamıyorum diyebilirim vitamn ilacı içemiyorum kusturuo onuda aldığım zamanlarda öğlen yemek yedikten snra alıyordum kusturuo çnkü aç karnına alınca

aslında enfeksiyon var demedi
zaten sorun o. herşey normal dedi de onun için neden verdi diye tedirgin oldum. gereksiz ilaç kullanmak istemiyorum

aslında enfeksiyon var demedi
zaten sorun o. herşey normal dedi de onun için neden verdi diye tedirgin oldum. gereksiz ilaç kullanmak istemiyorum

çnkü enfeksiyon ultrasonla görülmez ancak tahlille görülür üşenmezsen yaptır bi tahlil bak orda çıkar doktor senin şikayetlerine karşı önlem veya tedavi amaçlı vermiş

Biz geldik teyzeleri hersey yolunda cok sukur takvimi de doktorun hesabina gore degistirdim minnakim gayet iyiydi hamdolsun annesinin kuzusu o
ohhh masallah buyumus annesi kocaman olmusyavrun

korkuttun bizi rezenecim cok sukur iyiymis bebisin ve hersey yolundaymistedbir amacli vermisler, senin sikayetine karsi doktorun oyle onlem almis birsye olmaz oyleyse, en onemlisi bebegin ve yeri iyi

onu istedi yaptırdım normal dedi iyi dedi
gecmıs olsun canım benım dıkat et kendıneeeeeeeeeee

normal cnmm bendede oluyordu canımmmmmmmmmmmmmmm

ohhh masallah buyumus annesi kocaman olmusyavrun

korkuttun bizi rezenecim cok sukur iyiymis bebisin ve hersey yolundaymistedbir amacli vermisler, senin sikayetine karsi doktorun oyle onlem almis birsye olmaz oyleyse, en onemlisi bebegin ve yeri iyi

sağol canım
şimdi içeyim mi kategorisine bakmadan

gecmıs olsun canım benım dıkat et kendıneeeeeeeeeee

normal cnmm bendede oluyordu canımmmmmmmmmmmmmmm

sağol canım

şimdi aslında aklıma geldi ben kendi doktorumun tarzına alışmışım herhalde. çünkü benim doktorum çok net ve rahatlacı olmadan ne varsa söyler.
bu doktor daha sakin ve korkutmaz insanı.işte bu farkı unutmuşum. o nedenle bana hiç birşey yok gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…