akşama doğru 10u tamamladı tembel sıpabazen pozisyon degisikliginde hissetmede azalmalar oluyor canim
sirtini dondugunde icten tekmeler oluyor ve cok hafif hafif hissedilebiliyor
oyledir belki
benimki de bugun cok asagida vuruslarda rahim kasiliyor giib oluyor cok korkuyorum
doktor kontrolündesin nasılsa canım, şu ilaçları bir kullan hele, gör bak birkaç güne normale döner...hoş bir durum değil o ayrı, zaten her şeyden nem kapıyoruz hormonlar bünyemizde parti veriyor..Önemli olan bebişin, o iyi ya, çok şükürprogestan hap şeklinde alıyorum. iki gün fitil kullandım belki onun etkisidir
kanama yok canım şükür. ben de öyle düşündüm ama bugün yine sarı akıntıya çevirmiş. hiç hoşuma gitmiyor bu durum
AYNEN cnm dr dedı cokk cok nadır bole goruntu dedı sızın bebek gayet keyfıı yerınde dedıoy masallah Alperen'erahati yerinde annesi keyif yapiyor karninda eller ensede
pek tatlı maşallah, insan bu ultrason resimlerini çıkarıp çıkarıp bakmaktan kendini alamıyor değil miEki Görüntüle 616817 Eki Görüntüle 616818 soldakınde mahremımız cektı dr ablamıss sagdada ellerı ensede yatıyor askımınnn askısııı yawrummmmmmmmmmmmm
aynen bır not defterı yaptım fotounu yapıstırdım bakıppp duruyoruzz gunluk tutuyorum ılerde oglusuma verecegımınslllpek tatlı maşallah, insan bu ultrason resimlerini çıkarıp çıkarıp bakmaktan kendini alamıyor değil midolap sileceğim derken Alperen'i de fazla yorma annesi
canım ben temizlik malzemelerine hiç yanaşmıyorum öyle cif mif, doktor önermişti. Cifsiz sil camları ya, ne olacak..Evde çoğunlukla jel ya da sıvı arap sabunu kullanıyoruz biz, hem sağlıklı hem gayet güzel işini yapıyor. Tavsiye ederim.aynen bır not defterı yaptım fotounu yapıstırdım bakıppp duruyoruzz gunluk tutuyorum ılerde oglusuma verecegımınslll
dun mutak dolabını ve camını cıfleyıp sıldımm evet yorulmusummm ya aksam esım kollarımada kramp gırınce ovaladıda ovaladı yaaa:18:kızması an meselesı suandada solan ve oturma odasının camını cıfleyıp sılecegım hava sabah gok delınıyor gıbıydı sımdı ıse gunluk guneslık hayırlısı bakalımmm sen nasılsın oglusunla bakalımmm
kizlar. diger topikten dun aksam sularinda buraya transfer oldum :)
cok sevındım tebrık ederım
hosgeldınnnnnnn
saol canim.hosbuldum :))))) diger topikte guzel guzel yorumlar yapmistin bana :))
ne bılımm kv cıf ıı dıyor ole sıl dedı bende sıldım ellerımde hemen kabardı ztenn amann bosver keeppp gonlusu olsunda onunncanım ben temizlik malzemelerine hiç yanaşmıyorum öyle cif mif, doktor önermişti. Cifsiz sil camları ya, ne olacak..Evde çoğunlukla jel ya da sıvı arap sabunu kullanıyoruz biz, hem sağlıklı hem gayet güzel işini yapıyor. Tavsiye ederim.
hos geldınn gosunuz aydınn canım haydı bakalım hayırlı haberlerını duyarız ınsallahhhhhhhh hos geldınız canım benımmmkizlar. diger topikten dun aksam sularinda buraya transfer oldum :)
ayyy cok gusel bır duygu bızımkıde yogunlasıyorr yaa cok sukur dun hıc durmadı bgnde yemek yedıkce durmuor yerınde gece yatıncada cosuor esıme dıyor m aha uyandıı esım elnı koyyyor kulagını kyuyor ma yokk bebegım babasına yuz vermıyor heheehebnde hem ovü hem ateş yöntemiyle hamiş kalanlardanım ayyy iyice sabırsızlandım artık doğsa şu sıpam bi an öncebgn babamız çok mtlu oldu ilk kez elini koyduğunda 4 kez tepikledi yavrum
sen yeniydin ates topicinde
cok guzel cok beklemeden buraya geldin
gozununz aydin yeniden
atesinden mi anladin test yaptin nasil oldu
ne bılımm kv cıf ıı dıyor ole sıl dedı bende sıldım ellerımde hemen kabardı ztenn amann bosver keeppp gonlusu olsunda onunnya bende alısverıs yamak ıstıyorummm hanı esım amelıyat olmustuya benım hamıs kaldıgım ayy taaa sgk parasını eksık yatırmıstı rapos ıcın sımdı kalanını yatıracak cuma bır kac bısey alıcaktık ama yatmamısss nasıl sınır oldukıkımısdee bos bos gerı donduk yaa k kartıda kullanmıyoruzkıı cok sukur
hos geldınn gosunuz aydınn canım haydı bakalım hayırlı haberlerını duyarız ınsallahhhhhhhh hos geldınız canım benımmm
ayyy cok gusel bır duygu bızımkıde yogunlasıyorr yaa cok sukur dun hıc durmadı bgnde yemek yedıkce durmuor yerınde gece yatıncada cosuor esıme dıyor m aha uyandıı esım elnı koyyyor kulagını kyuyor ma yokk bebegım babasına yuz vermıyor heheehe
ayyy cok gusel bır duygu bızımkıde yogunlasıyorr yaa cok sukur dun hıc durmadı bgnde yemek yedıkce durmuor yerınde gece yatıncada cosuor esıme dıyor m aha uyandıı esım elnı koyyyor kulagını kyuyor ma yokk bebegım babasına yuz vermıyor heheehe
süt iç canım inan 2 dk ya kıpraşıyo süper bişi o oynasın die günde 1 lt sütü içiorum valla normalde pek sevmembnm ilk kez bgn babasına tepik attı seninde yakındır sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?