Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

canim eziyet etme kendine de bebisine de
hersey yolunda
16.hafta civari pitpitlarin baslayabilir ve 18.haftada da tekmelerin gelebilir az kaldi

İnşallah yine aranıza katılabilirim belki ikiz annesi olarak :)

canim eziyet etme kendine de bebisine de
hersey yolunda
16.hafta civari pitpitlarin baslayabilir ve 18.haftada da tekmelerin gelebilir az kaldi

inşallah everycim inşallah o günler iple çekiyorum çok dua ediyorum bir an önce o günlere kavuşmak için bu ara görğüs hassasiyetim yok bulantım zaten öle çok olmamıştı bu arada hiç yok gb birazda onadan tedirgin oluyorum sanırım ama 9 şubat çabuk gelsin istiyorum

3 ay doldu goguslerin ilk 3 ay gibi hic agrimiycak zaten
simdi bile ara ara sizliyor o kadar ama ilk 3 ay tabi ustune yatirmiyordu

bgn ılk cıcımızı aldık sırf onun cıcn pazra gıttım cok kalıtelı bır abla var cıcılerı cok da gusel ordan aldım beyaz ustune mavı puanlı takımm uy annesı yesın onuuuu

e sız nasılsınız kızlar???
bakalımm

bu arada bızım dıger topık yanı temmuz annelerı topıgı kapanmıs cok laf dalası fılan cıkmıss amnn topıksız kaldık sımdıkkk

merhaba kızlarrrr

benimde minik erkekim geliyorrrr :)

doktor %90 erkek dedii :)

oyyyy tebrik ederim bir pasa daha
gozunuz aydin canim

yok biz bu topicin adini erkek analari diye degistirelim

ates topicinden hep erkek cikti yahu

oyyyy tebrik ederim bir pasa daha
gozunuz aydin canim

yok biz bu topicin adini erkek analari diye degistirelim

ates topicinden hep erkek cikti yahu

evet maşallah gerçekten her yer erkek doldu :)

erkek anaları topiği bencede uygun herkesin paşası oluyor maşallah :)

bu sene erkek senesi heralde kime sorsam erkek diyor

ayyyy bir erkek daha roma roma tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah hakikaten erkek anaları topiğine çevirdiniz burayı sayenizde bende meraktan çatlıyorum acaba benimki 12+5 te göstertirmi teyzeleri ya ne diyosunuz ??????????????????????

sağol canımmmm teşekkür ederimmmm Amin inşallah :)

erkekse gösterme ihtimali olabilir canım erkekler daha erkek gösteriyorlar kendilerini:)

bakalım hakkında hyaırlısı olsun inşallah

beni 12.haftaya kadar spordan uzak tutmuştu dr. Belki 12.haftayı beklesen daha iyi olur canım

saop canim. cok tesekkur ederim. iyi misin sen simdi? hersey yolundadir insallah.
herşey yolunda çok şükür 4 ay kaldı, bekliyoruz

canım benim, bak 12.haftaya geldin. Artık korkacak pek de birşey kalmadı, ihtimaller çook azaldı. Batmalar gayet normal. Bebişini özlemişsin sen, görünce geçer sıkıntın. Git gör çok özlediysen.

yxliz​, canım çok üzüldüm. Senin için dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda, sağlıkla bebeğine kavuşursun

Roma roma, oğluşun olacakmış tebrikler canıııım,sağlıkla büyüt. Mutlu, huzurlu olsun inşallah bu arada ateş topikinden bi futbol takımı kuracağız neredeyse

Son düzenleme:
Roma roma, oğluşun olacakmış tebrikler canıııım,sağlıkla büyüt. Mutlu, huzurlu olsun inşallah bu arada ateş topikinden bi futbol takımı kuracağız neredeyse

teşekkür ederimmmmm evet ateşli hatunların minik erkekleri oluyor hep

kızlar 2.baygınlığımı yaşadım çok mu zayıf düşüyor bünyem anlamıyorum ki bu durum üzüyor beni bebeğime iyi bakamıyomuyum ki ben_?

kızlar 2.baygınlığımı yaşadım çok mu zayıf düşüyor bünyem anlamıyorum ki bu durum üzüyor beni bebeğime iyi bakamıyomuyum ki ben_?

vucudunda dolasan kan miktari, ani kan basinci, ani tansiyon degisiklikleri hep etkiliyordur canim ya
bebegin guzelce besleniyordur merak etme sen kendine iyi bak yeter
uzme kendini

masallah sizeee. tesekkur ederum canim. o zaman dinlene dinlene 10-15 dk yuruyum en fazla. evde hep yatmak sıkıcı oluyorda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…