kızlar ya niye böyle oldum bugün bilmiyorum çok tedirginim bebeğimi çok merak ediyorum geçen hafta ve bu hafta çok batmalar yaşadım ondanmı bilemiyorum yani aklıma başka hastaneye gidip ultrasona girmek bile geçiyo bebeğimizi hissettiğimiz günler gelse bizimde keşke ufff((((
Bebişi kaybettik dün, tutunamadı yawrucak
İnşallah yine aranıza katılabilirim belki ikiz annesi olarak :)
canim eziyet etme kendine de bebisine de
hersey yolunda
16.hafta civari pitpitlarin baslayabilir ve 18.haftada da tekmelerin gelebilir az kaldi
inşallah everycim inşallah o günler iple çekiyorum çok dua ediyorum bir an önce o günlere kavuşmak için bu ara görğüs hassasiyetim yok bulantım zaten öle çok olmamıştı bu arada hiç yok gb birazda onadan tedirgin oluyorum sanırım ama 9 şubat çabuk gelsin istiyorum
oyyyy tebrik ederim bir pasa daha
gozunuz aydin canim
yok biz bu topicin adini erkek analari diye degistirelim
ates topicinden hep erkek cikti yahu
ayyyy bir erkek daha roma roma tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah hakikaten erkek anaları topiğine çevirdiniz burayı sayenizde bende meraktan çatlıyorum acaba benimki 12+5 te göstertirmi teyzeleri ya ne diyosunuz ??????????????????????
oyyyy tebrik ederim bir pasa daha
gozunuz aydin canim
yok biz bu topicin adini erkek analari diye degistirelim
ates topicinden hep erkek cikti yahu
beni 12.haftaya kadar spordan uzak tutmuştu dr. Belki 12.haftayı beklesen daha iyi olur canımsaol cnm. cok rahatim bu kez. daha gitmeyecegim doktora biraz vakti var. 4 haftalik henuz. diger bebek riskli idi. o nedenle isten ayrilmistim ama olmadi kismet. pataloji sonucu temiz cikti. yani ben de sorun yokmus. ilk bebek olabilir demislerdi.
aslinda yurumeyi cok seviyorum. 1saat yurumek simdi cok mu olur bana?
herşey yolunda çok şükürsaop canim. cok tesekkur ederim. iyi misin sen simdi? hersey yolundadir insallah.
canım benim, bak 12.haftaya geldin. Artık korkacak pek de birşey kalmadı, ihtimaller çook azaldı. Batmalar gayet normal. Bebişini özlemişsin sen, görünce geçer sıkıntın. Git gör çok özlediysen.kızlar ya niye böyle oldum bugün bilmiyorum çok tedirginim bebeğimi çok merak ediyorum geçen hafta ve bu hafta çok batmalar yaşadım ondanmı bilemiyorum yani aklıma başka hastaneye gidip ultrasona girmek bile geçiyo bebeğimizi hissettiğimiz günler gelse bizimde keşke ufff((((
Roma roma, oğluşun olacakmış tebrikler canıııım,sağlıkla büyüt. Mutlu, huzurlu olsun inşallahbu arada ateş topikinden bi futbol takımı kuracağız neredeyse
kızlar 2.baygınlığımı yaşadım çok mu zayıf düşüyor bünyem anlamıyorum ki bu durum üzüyor beni bebeğime iyi bakamıyomuyum ki ben_?
beni 12.haftaya kadar spordan uzak tutmuştu dr. Belki 12.haftayı beklesen daha iyi olur canım
herşey yolunda çok şükür4 ay kaldı, bekliyoruz
canım benim, bak 12.haftaya geldin. Artık korkacak pek de birşey kalmadı, ihtimaller çook azaldı. Batmalar gayet normal. Bebişini özlemişsin sen, görünce geçer sıkıntın. Git gör çok özlediysen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?