kız dun kı kıpırdaması ondanmıydııııııııııııııııııııııısüt iç canım inan 2 dk ya kıpraşıyo süper bişi o oynasın die günde 1 lt sütü içiorum valla normalde pek sevmembnm ilk kez bgn babasına tepik attı seninde yakındır sabret
kendi nikah şekerimden baka baka yapacağım, öyle göründüğü kadar zor değil ben de deneyince anladımkeep.......... nasıl yapacaksın kızz bizede öğret gerçi benimde kuzenim çok marifetli bunun üstüne bir de mutfak sanatları akademisinde okuyor ondan çok umutluyum yoksa dediğin gb dünya masraf bunlar
kızlar nasılsın ben bikaç gündür pek iyi değilim her gören sararmışsın diyor bir de iki üç gündür çok ağrım vardı ağrı da demiim ama abdest almıştım ve çorabımı giymek istedim ayaktayken zorlandım ve battığını hissettim sonra üç gün devam etti sürekli olarak değil ara ara ama çok şiddetli olarak batmalara oldu progestanı üçe çıkardım bugün çok fazla olmadı ama bi ara yine oldu
inşallah bebeğim iyidir az kaldı çok özedim bebişimi ben gün sayıyorum artık 9 şubata az kaldı Allahın izniyle bi görsem bi duysam sağlıklı olduğunu
kendi nikah şekerimden baka baka yapacağım, öyle göründüğü kadar zor değil ben de deneyince anladımbatmalar arada olur canım da çok artarsa doktora danış istersen. Geçmiş olsun.
Cuteheart ve gvn1907, hoşgeldiniz kızlar
suzancım, boşver kv.yi, çok istiyorsa kendi ciflesin yahuubebiş eşyalarını alınca paylaş olur mu
kizlar. diger topikten dun aksam sularinda buraya transfer oldum :)
hadi bakalım gittikçee topiğimiz kalabalıklaşıyor hoşgeldin aramıza kolasy bi hamilelik geçirmen dileğiyle umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur
amin canim. tesekkur ederim.
canım ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. O korku geçmiyor bir türlü. Ben ilk 4 ayımda her hafta ultrasona girdim içim rahatlasın diye. Lillum da söylemiş, elinden geldiğince yat dinlen. Bak bir de yasak liste var, bu yiyeceklere de dikkat etmeli. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın bu sefer.gunaydin hepinize. ben ilk bebegimi kaybettim. bu bebis ikinci. digerinden daha farkli etkileri. cok yeni biliyorsunuz. kasik ve rahim bolgem agriyor baya. yurumekte de zorluyor beni. bi de hep uyuyorum cok komik. normal mi bunlar?
tatlım çalışmıyorsan yat uyu bol bol dinlen işte ne güzel ilk haftalarda kasık ağrıları oluyordu adet sancısı gb sancılar da normal kendini yorma dikkat et ben hala ev işi yapmıyorum desem yeri var yani geçenlerde süpüreyim dedim baktım olmuyor belim ağırmaya başlıyor bırakıyorum bu defa inşallah bebeğini kucağında görmek nasip olur moral de çok önemli stres yapma hiçbişeyi eğer ilk bebeğini neden kaybettiğini biliyorsan bunun için tedbirini al bu yeterli tabi bide doktoruna git geçmeden gittinmi hiç
canım ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. O korku geçmiyor bir türlü. Ben ilk 4 ayımda her hafta ultrasona girdim içim rahatlasın diye. Lillum da söylemiş, elinden geldiğince yat dinlen. Bak bir de yasak liste var, bu yiyeceklere de dikkat etmeli. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın bu sefer.
Yasak Liste
- NANE
- MAYDANOZ
- FESLEĞEN
- KİMYON
- ÇEMEN
- TARÇIN
- SAFRAN
- KEKİK
- ADAÇAYI
- KETEN TOHUMU
- AHUDUDU
- SİNAMEKİ
- BİBERİYE
- KEREVİZ
- ANASON
- PAPATYA
- LAVANTA
- REZENE
- YABAN MERSİNİ
- SARI KANTARON
- MELİSA
- KEDİ OTU
- OĞUL OTU
- ALOE VERA
- GİNSENG
- KARAHİNDİBA
- MERCAN KÖŞK
- KARANFİL
- YEŞİL ÇAY
- YER ELMASI
- MARMELATLAR
- KAKAO
- TATLI VE ŞEKERLEMELER
- GAZLI,KAFEİNLİ İÇECEKLER
- HAFTADA İKİDEN FAZLA TON BALIĞI
- ET EZMELERİ
- ÇİĞ ET ÜRÜNLERİ VE CİĞER
ınsl bunu rabbım bagıslar cnmmm bazı gebelıkler uykuy a verırmıs ben daha hıc uyumadım mısall:13: agrılarında gayet normall hamıs takvımını yapsana kıs kullanıcı prfılındennnngunaydin hepinize. ben ilk bebegimi kaybettim. bu bebis ikinci. digerinden daha farkli etkileri. cok yeni biliyorsunuz. kasik ve rahim bolgem agriyor baya. yurumekte de zorluyor beni. bi de hep uyuyorum cok komik. normal mi bunlar?
kepp ben yer elmasını severım ve esımın ıs yerı dr gebelıklerde cok onemlı bol vıtamınlı dediiiii sekerımm bende carsıya cıkınca alayım yada koyden annemlerden ısteyım dıyordummmm kakao yuda sute karısıtırıp ıcıyorum cunkum sut u bos ıcmemıyorum yenı yenı basladım yaaa kokuyo öggggggggggggcanım ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. O korku geçmiyor bir türlü. Ben ilk 4 ayımda her hafta ultrasona girdim içim rahatlasın diye. Lillum da söylemiş, elinden geldiğince yat dinlen. Bak bir de yasak liste var, bu yiyeceklere de dikkat etmeli. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın bu sefer.
Yasak Liste
- NANE
- MAYDANOZ
- FESLEĞEN
- KİMYON
- ÇEMEN
- TARÇIN
- SAFRAN
- KEKİK
- ADAÇAYI
- KETEN TOHUMU
- AHUDUDU
- SİNAMEKİ
- BİBERİYE
- KEREVİZ
- ANASON
- PAPATYA
- LAVANTA
- REZENE
- YABAN MERSİNİ
- SARI KANTARON
- MELİSA
- KEDİ OTU
- OĞUL OTU
- ALOE VERA
- GİNSENG
- KARAHİNDİBA
- MERCAN KÖŞK
- KARANFİL
- YEŞİL ÇAY
- YER ELMASI
- MARMELATLAR
- KAKAO
- TATLI VE ŞEKERLEMELER
- GAZLI,KAFEİNLİ İÇECEKLER
- HAFTADA İKİDEN FAZLA TON BALIĞI
- ET EZMELERİ
- ÇİĞ ET ÜRÜNLERİ VE CİĞER
ınsl bunu rabbım bagıslar cnmmm bazı gebelıkler uykuy a verırmıs ben daha hıc uyumadım mısall:13: agrılarında gayet normall hamıs takvımını yapsana kıs kullanıcı prfılındennnn
kepp ben yer elmasını severım ve esımın ıs yerı dr gebelıklerde cok onemlı bol vıtamınlı dediiiii sekerımm bende carsıya cıkınca alayım yada koyden annemlerden ısteyım dıyordummmm kakao yuda sute karısıtırıp ıcıyorum cunkum sut u bos ıcmemıyorum yenı yenı basladım yaaa kokuyo ögggggggggggg
gunaydin hepinize. ben ilk bebegimi kaybettim. bu bebis ikinci. digerinden daha farkli etkileri. cok yeni biliyorsunuz. kasik ve rahim bolgem agriyor baya. yurumekte de zorluyor beni. bi de hep uyuyorum cok komik. normal mi bunlar?
selam cnm nasılsın görüşmeyeli
saol canim. simdi hemen tablo yapayim. sonra bir yere ekleyecek miyiz tabloyu?
canim ben de ilk bebegimi kaybettim
keep de kaybetmisti
ama cok sukur ikinci hamileliklerimiz sorunsuz gidiyor
bu baska bir hamilelik o yuzden hic aklina getirme ilkindeki kotu tecrubelerini rahat ol, ben hep oyle baktim bu duruma
adet sancisina benzer sancilar ilk 8 hafta cok oluyor, vucut adet olamadikca olacakmis gibi tepkiler verebiliyor ama sonra rahim alisiyor agrilar geciyor. ilk 3 ay ben de hep uyudum :) ama sonra inanilmaz enerji geldi ve her gun gezmeye basladim
yok yok benım takvımın asagıda mısall sende kendı sayfanın solustundekı kullanıcı profılını tıkla acılan sayfada sag altta profıl degıstır tıkla oradan bebegınızın tahmını dogum tarıhı bolumu var oraya tahmını dogum yaz ve onay la ıste bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr orda gungun bebegınnn ne durumda oldgu yazıyorr ve cok mutlu oluyor ınsannnnnnnnncok sukur
Bebişi kaybettik dün, tutunamadı yawrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?