eheh bısımkı 5.ayında ve her alt acmada halende ortalıgı yusunu ustunu fılan suluyooosarılığa yakalanmadan atlattık canım çok şükür, şimdi emerken tıkanmaları var kuzumun, ömrümden ömür gidiyor o tıkanınca...
yutmayı tam bir öğrense kuzum, çok rahatlayacağız
kocacım da bu sabah teslim oldu, taaa Erzincanlarda... Allah yardımcısı olsun.. benim açımdan Allahtan oğlum var
yarın da 2. ayımıza giriyoruz hepatit aşısının 2. dozu var
hemencecik büyüyoruz, zaman su gibi geçiyor kızlar vallahi
inşallah eşimin tezkeresi de su gibi gelir...
gerçekten geceleri emzirmek yotucu.. hele ki alt değiştirirken ortalığa tekrar kaka yapma, tazyiğiyle annenin ayağına sıçratma, ortalığı fıskiye gibi sulama işi uykusuzken zor oluyor
yumurtlama yok bence henüz.. ölçmeye çalışmaya devammm
amin canım inşallaheheh bısımkı 5.ayında ve her alt acmada halende ortalıgı yusunu ustunu fılan suluyoooALLAH HEPISINEDE HAYIRLI OMURLER VERSIN INSALLAHHHHHHHHHHH
burdayımm cnmmm arada bır bakınıyorum...merhaba
every
keep
suzan
romaroma
lillum
neredesiniz kızlar
özledim sizler
hayirArkadaslar selamlar gerci forma bayagdir giren olmamis ama ben bu ay ates olcme yontemi kullandim..
bircok yerde dil altindan diyor ama ben vajinadan olcerek takip ettim.. suanda beklemedeyim..
acaba vajinadan ates olcme yontemini deneyen var mi aranizda ???? :26:
merhaba kizlar
cok zaman oldu gelemedim
ama unutuldunuz sanmayin sizler can dostlarimsiniz en zor gunlerimde paylastiklarim var sizlerle
ve asla unutamam sizleri
umairm herkes cok iyidir
biz oglumla cok iyiyiz
selamlar :) bende bu yöntemi ilk defa bu ay kullanıyorum bebiş için bu 2. ayım ve tablomda şöyle
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06.-- 36.0
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inş. çok geçmeden hamiş kalırsın bende bu yöntemi uygulayarak hamile kalanlardanımAteş ölçe yöntemi ve Ateşli canlar la başbaşa topiğine bakarsan kızlar çok yardımcı olacaktır sana tablon yeni daha yumurta yok bunu daha iyi anlaman açısından tablo oluşturur kızlar sana ve ve yardımcı olur yolun açık olsun
maşallah size eski günlere gidiyorum bu topiclere girince nerden nereyebenim kızımda büyüyo çok şükür Allah acılarını göstermesin
6 aylik olmus bile masallah bebisine saglikli kolay bir dogum olsun
every canm doğum yapalı 6 ay oldu Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hepimize
Allahim zaman naisl cabuk geciyor :)))
daha dun nelerden bahsederdik simdi bebisler kocaman oldular bile
saglikla buyusun yavrun :) hala hamile sandim ya cidden yaslandik artik benim de bebegim 13 aylik oluyor yakinda
pesinde kosturuyorum oglumun :)
aynn öle çok şükürayaklanınca daha zor oluyo diolar
onun da olumlu yonleri kolayliklari var, elinden tutup gezdirmek de cok keyifli.pesinde kosmak da :) evee girince hemen ayakkabisini cikarip salabiliyorum ve ben isimi halledebiliyorum elimi yuzumu yikama vs. yurumezken daha zor oluyor bu bence. her anlari cok guzel ve bence cok cok cok cabuk buyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?