Ateş ölçme yöntemi ile Ovulasyon (yumurtlama) günü belirleme

Ya ayniyiz bende letu ovitrelle kullandım 5 6 günüm var olmadı gibi hissediyorum 😢
Zamanını bekliyordur canım hayırlısı üzme kendini. Ben normal yollardan umudumu kestim şimdi tüp bebek doktorundan geliyorum ultrason baktı ilk âdette başlayacağım işallah. Yanlış yazmışım bu arada ovitrel kullanmadım fazla yumurta oldu diye. Ateşim de yükseldi çatlayan olmuştur heralde. Bugün kist de yoktu şükür ultrasonda. Ama belki rahim kalınlığından falan şüphelenmedi gebelikten. İşte bakalım mücadeleye devam edeceğiz Allahtan umut kesilmez sonu güzel olsun da 🌸

tüp bebek doktorundan geliyorum ultrason baktı ilk âdette başlayacağım işallah. Yanlış yazmışım bu arada ovitrel kullanmadım fazla yumurta oldu diye. Ateşim de yükseldi çatlayan olmuştur heralde. Bugün kist de yoktu şükür ultrasonda. Ama belki rahim kalınlığından falan şüphelenmedi gebelikten. İşte bakalım mücadeleye devam edeceğiz Allahtan umut kesilmez sonu güzel olsun da 🌸
İğnesiz çoklu yumurta catlamissa Süper bişey iğne ile bile çatlamayan olabiliyor
Benimde çoklu idi kullandım iğne
Saçma çoklu olunca igne vermemesi hepsinin tutma olasılığı cok çok düşük .
Daha şimdiden belli olmazki rahim kalınlığı adete kadar kalinlasabilir
Nasip hayırlısı Allah'tan 🥹

@klementinay göğüs belirtilerin var mı hassasiyet dolgunluk falan ?

İğnesiz çoklu yumurta catlamissa Süper bişey iğne ile bile çatlamayan olabiliyor
Benimde çoklu idi kullandım iğne
Saçma çoklu olunca igne vermemesi hepsinin tutma olasılığı cok çok düşük .
Daha şimdiden belli olmazki rahim kalınlığı adete kadar kalinlasabilir
Nasip hayırlısı Allah'tan 🥹
Bende anlamadım fazla uyarıldı diye heralde. Nasip ama umudum kalmadı çok yoruldum artık 🥹

@klementinay göğüs belirtilerin var mı hassasiyet dolgunluk falan ?
Hiç bir belirtim yok valla. Yumurtlamadan sonra göğüs ucunda hassasiyet oldu artık da gitti. Geçen ay kasıklarımda batma olmuştu bayağı umutlandırmıştı. Bir sürü belirtim olduğu da oldu olmadığı da ama genelde adet oldum hep 🫠🫠

Bende anlamadım fazla uyarıldı diye heralde. Nasip ama umudum kalmadı çok yoruldum artık 🥹
Psikolojik olarak yorgunluk çöküyor zaman geçtikçe
Rabbim daha fazla bekletmeden mucizelerimizi göndersin 🤲🏻
Hiç bir belirtim yok valla. Yumurtlamadan sonra göğüs ucunda hassasiyet oldu artık da gitti. Geçen ay kasıklarımda batma olmuştu bayağı umutlandırmıştı. Bir sürü belirtim olduğu da oldu olmadığı da ama genelde adet oldum hep 🫠🫠
Aynen benimde 🥲

nasış gidiyor canım ölçüyor musun ateş 🫠 @Dil-i bitab
Bugün adet günüm diye düşünüyodum dpo 12 de olduğum için ateş daha düşmemiş sabah test yaptım negatif 😢 galiba bu ay yine 14 e uzadı ilaç kullandığım için .
Sen ne yaptın kaçıncı günün?

Bugün adet günüm diye düşünüyodum dpo 12 de olduğum için ateş daha düşmemiş sabah test yaptım negatif 😢 galiba bu ay yine 14 e uzadı ilaç kullandığım için .
Sen ne yaptın kaçıncı günün?
Bende bugün dpo13 ama 15/16 da oluyorum bir belirtim yok ama Progesteron baktırdım yüksek çıktı bayağı 40. Muhtemelen bir kaç tane yumurtladım. Yani yumurtladığımdan emin oldum tüplere de Şubat’ta baktırmıştım açık. Eşimin spermleri iyiydi ama dna hasarı mı var bir ona baktırmadık. Kafam karıştı yine 🫠 ama her halükarda tüp bebeğe başlayacağım adetimde

Bende bugün dpo13 ama 15/16 da oluyorum bir belirtim yok ama Progesteron baktırdım yüksek çıktı bayağı 40. Muhtemelen bir kaç tane yumurtladım. Yani yumurtladığımdan emin oldum tüplere de Şubat’ta baktırmıştım açık. Eşimin spermleri iyiydi ama dna hasarı mı var bir ona baktırmadık. Kafam karıştı yine 🫠 ama her halükarda tüp bebeğe başlayacağım adetimde
Progesteron un çok iyi çıkmış gebelik bile olabilir bence neden ümitsizsin ki

Benim düşüş geldi yarın kırmızı uyanma ihtimalim yüksek 🥴
@klementinay

Dedigim gibi renklendim :duduk:
Hayırlısı 🤲🏻
Bende bir an önce olsam 🫠 bir kaç aydır son güne kadar adet belirtim de olmuyor ateşim zaten geç düşüyor umutlandırıp bırakıyor resmen. Geçen ay dpo17 de olmuşum ovitrel yapmıştım, bu ay da uzayacak heralde dpo15 tık yok ateş düşüşü hariç ovitrel yapmadım. Ne akıntı ne göğüs ne kramp.

Eklentiler

• IMG_7849.webp
    IMG_7849.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 9
Bende bir an önce olsam 🫠 bir kaç aydır son güne kadar adet belirtim de olmuyor ateşim zaten geç düşüyor umutlandırıp bırakıyor resmen. Geçen ay dpo17 de olmuşum ovitrel yapmıştım, bu ay da uzayacak heralde dpo15 tık yok ateş düşüşü hariç ovitrel yapmadım. Ne akıntı ne göğüs ne kramp.
Benimde her ay belirtiler gittikçe az oluyor ve evet ateş son ana kadar düşüşe geçmiyor
Bende ateş dusmese hiç olacak gibi degildim 😵‍💫

Benimde her ay belirtiler gittikçe az oluyor ve evet ateş son ana kadar düşüşe geçmiyor
Bende ateş dusmese hiç olacak gibi degildim 😵‍💫
Valla sinirlerim aşırı bozuluyor da bakalım vardır bir hayır diyoruz, vücudumuz bile bizle dalga geçiyor resmen 😒

Back
X