Tubacim ne guzel ne kadar pozitifsin, boyle devam:)
ben de bu ay nedense umutluyum, insallah umutlarimiz bize bebislerimizi getirir:))
Lovelicim evet kkartı gerekiyor. Ben bugüne kadar bir durumla karşılaşmadım ama eşin de haklı. Bir de şu var ggde ödemeyi yapıyorsun, para ggye gidiyor, ürün eline ulaştıktan sonra onay veriyorsun, ondan sonra parayı satıcıya iletiyorlar. Yani ürün sana ulaşmazsa falan para kaybın olmuyor. Bir de bunu 130TLye satan asıl yer var, onda da orayı ararsan sana yakın eczaneye gönderiyorlarmış, eczaneden alıyorsun. Eğer kuruluk veya eşinde problem yoksa çok da gerekli değil. Sen zaten bi kere hamile kalmışsın. Ben eşimin durumunu bilmediğimden aldım.
sizden kopamıyorummmmm opuyorumnanaktan
Ayyy canımmm maşallah bak eşine yardım ediyor, aferin, bebeğe de yardım eder eşin kesin.
Sabırsızcım, başla canım testine de çalışmalara da. Gazamız mübarek olsun. Çalışmayana, ağlamayana bebe yok. Çalışcaaaz.
Tubacım ne demek istediğini o kadar net anladım ki. Umuttan ziyade insan biliyor gibi oluyor di mi? Mesela geçen ay ben olmayacağını biliyordum. Umutsuzluk değil, resmen içime öyle doğuyordu. Bu ay daha çok olabilir gibi hissediyorum ama hala tam işte bu ay demiyorum. İnşallah sevineceğin ay bu ay. Şimdi kendine iyi bak da yumoşun güzelce gelişsin. Off var ya içinizden biri hamile kalsa bu ay burdan teeeeeeee Ankaraya kadar halay kurarım :)))) Ben yatıyorum kızlar. Muhabbette aklım kalıcak ama uyumam lazım, yumoş büyütüyoz burda :))))
cancağazım ne güzel eşinle işbirliği ile bi çırpıda börek yapmışsınvallahi canım nasıl da canım çekiyordu bugün:) göndersn de yesek
Ayyy canımmm maşallah bak eşine yardım ediyor, aferin, bebeğe de yardım eder eşin kesin.
Sabırsızcım, başla canım testine de çalışmalara da. Gazamız mübarek olsun. Çalışmayana, ağlamayana bebe yok. Çalışcaaaz.
Tubacım ne demek istediğini o kadar net anladım ki. Umuttan ziyade insan biliyor gibi oluyor di mi? Mesela geçen ay ben olmayacağını biliyordum. Umutsuzluk değil, resmen içime öyle doğuyordu. Bu ay daha çok olabilir gibi hissediyorum ama hala tam işte bu ay demiyorum. İnşallah sevineceğin ay bu ay. Şimdi kendine iyi bak da yumoşun güzelce gelişsin. Off var ya içinizden biri hamile kalsa bu ay burdan teeeeeeee Ankaraya kadar halay kurarım :)))) Ben yatıyorum kızlar. Muhabbette aklım kalıcak ama uyumam lazım, yumoş büyütüyoz burda :))))[/QUOTE
evet kızlar hepimizin çok çalışması lazım çoooooooook:):dance:
evet uyusun da büyüsün yumoşlarıııııııın:)boshayallersmile
canım evet adım adım yaklaştığımı hissediyorum ama illa ki bu ay demiyorum ay ay gün gün yaklaştığımı hissediyorum yazdım günlüğüme geçen hafta
bu ay olmaz falan sonra değil ankaraya kadar te te halay, siz beni fizana kaçsam yakalar topa tutarsınız valladelikafadulden:dance::teytey:
çokkkkk çalışmalıyızzzzzz:lepi::lepi:Ayyy canımmm maşallah bak eşine yardım ediyor, aferin, bebeğe de yardım eder eşin kesin.
Tubacım ne demek istediğini o kadar net anladım ki. Umuttan ziyade insan biliyor gibi oluyor di mi? Mesela geçen ay ben olmayacağını biliyordum. Umutsuzluk değil, resmen içime öyle doğuyordu. Bu ay daha çok olabilir gibi hissediyorum ama hala tam işte bu ay demiyorum. İnşallah sevineceğin ay bu ay. Şimdi kendine iyi bak da yumoşun güzelce gelişsin. Off var ya içinizden biri hamile kalsa bu ay burdan teeeeeeee Ankaraya kadar halay kurarım :)))) Ben yatıyorum kızlar. Muhabbette aklım kalıcak ama uyumam lazım, yumoş büyütüyoz burda :))))[/QUOTE
evet kızlar hepimizin çok çalışması lazım çoooooooook:):dance:
evet uyusun da büyüsün yumoşlarıııııııın:)boshayallersmile
canım evet adım adım yaklaştığımı hissediyorum ama illa ki bu ay demiyorum ay ay gün gün yaklaştığımı hissediyorum yazdım günlüğüme geçen hafta
bu ay olmaz falan sonra değil ankaraya kadar te te halay, siz beni fizana kaçsam yakalar topa tutarsınız valladelikafadulden:dance::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?