Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

tüp tıkanıklığı filmde çıktı klomenle hamile kaldım beni dr adetin 12.günü çağırıyordu bide 17 .gün

Tubacim ne guzel ne kadar pozitifsin, boyle devam:)
ben de bu ay nedense umutluyum, insallah umutlarimiz bize bebislerimizi getirir:))

inş tatlım hayırlısıyla inş....

ben geçen sene bu ay 2 aylık bebişimi düşük sonucuu kaybettim. (ve o hamileliğimde hissetmiştim ümidime adım adım yaklaştığımı) 1,5 sene sonra olmuştu çok mutlu olmuştuk ama düştüğü zamanda çok üzülmedim.. vardır bunda bir hayır dedim ve herkesi ben teselli ettim biliyor musun olsun bi daha verir Rabbim inş demiştim tevekkül etmiştim... ama işte son zamanlarda çok yakınlarımın hamiş haberleriyle ve çevre baskısıyla artık bunalmıştım ama çok şükür toparladım

Ayyy canımmm maşallah bak eşine yardım ediyor, aferin, bebeğe de yardım eder eşin kesin.

Sabırsızcım, başla canım testine de çalışmalara da. Gazamız mübarek olsun. Çalışmayana, ağlamayana bebe yok. Çalışcaaaz.

Tubacım ne demek istediğini o kadar net anladım ki. Umuttan ziyade insan biliyor gibi oluyor di mi? Mesela geçen ay ben olmayacağını biliyordum. Umutsuzluk değil, resmen içime öyle doğuyordu. Bu ay daha çok olabilir gibi hissediyorum ama hala tam işte bu ay demiyorum. İnşallah sevineceğin ay bu ay. Şimdi kendine iyi bak da yumoşun güzelce gelişsin. Off var ya içinizden biri hamile kalsa bu ay burdan teeeeeeee Ankaraya kadar halay kurarım :)))) Ben yatıyorum kızlar. Muhabbette aklım kalıcak ama uyumam lazım, yumoş büyütüyoz burda :))))

süpersin canımmmmmvereliniortak
:CüvCüv:tez zamanda hayırlıısla sağlıkla:ecrin_bebek:

:roflol::roflol:hepinizi çok seviyorrum kader arkadaşlarım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmileŞeniz

Ben ara ara girip cikiyorum. Ondan muhabbetinizu kaciriyirum..
Calismalara basliyoruz, herkesin bu ay gazasi mubarek olsyn:) yine gelirim ben, yuruyuse cikiyor., gorusuryz

ben de yatıcam kızlar, iyi geceler öptüm hepinizi en kokulusundan.... opuyorumnanaktan

merhaba kızlar umarım herkesler iyidir uzundur giremiyordum rahatsızlandım biraz bi sürü şey geldi başıma bebiş iyi allaha şükür ama ben çok çektim valla şimdi iyiyim ama yarın işe başlıycam bi haftadır evde yatıyordum yat yat sıkıldım yaa allahım başka dert vermesin de sağlıktan gerisi yalan vallaa güzel haberler varmış galibaa hamiş kalan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum allahım sağlıcaklan kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh
olmayan arkideşleirminde tez vakit hayırlısıylan gelir inşallahhhhhhhhhhh

r.1gün 28 aralık:36,2
r.2gün 29 aralık:ölçmedim
r.3gün 30 aralık:36,3 (serenope ilaç başladım)
r.4gün 31 aralık:ölçmedim
r.5gün 1 ocak:36,3
r.6gün 2 ocak:36,3
r.7gün 3 ocak:36,3 (ilacım bitti)
8gün 4 ocak:36,2:hulya:
9gün 5 ocak:36,2:hulya:
10gün 6 ocak:36,2 (1saat geç ölçtüm)
11gün 7 ocak:36,2:hulya:
12gün 8 ocak:36,2 (çatlatma ignesi oldum)
13gün 9 ocak:36,0
14gün10 ocak:36,0:hulya:
15gün11 ocak:36,3:hulya:
16gün12 ocak:36,6[/QUOTE]
17gün13 ocak:36,6:hulya:
18gün14 ocak:36,7 (gece tuvalete kaltım)
19gün15 ocak:36,6
20gün16 ocak:36,7 (1.5saat geç ölçtüm )
21gün17 ocak:36,7:hulya: (saat 2 yattım)
22gün18 ocak:
23gün19 ocak:
24gün20 ocak:
25gün21 ocak:
26gün22 ocak:
27gün23 ocak:
28gün24 ocakhaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…