Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ama bak bana yetişemedin kaydirigubbakcemile3 senin daha 8. günün, benim galiba 6. günüm oldu yumurtlama olayı di mi

Hatun bekle gel taktiği uygulayalım. Sen her gün test yap yine bence, biraz masraflı ama çok enteresan bir durum var. ılkinde yumurtlamadın diyemeyiz çünkü ateşin çok yükseldi. Şimdi bi akıl yürütme yapıcam ama nooolur çok umutlanma. Acaba tuttu mu? Çünkü bir hafta oldu, yani tuttuysa ov. testind ondan silik çıkıyor olabilir mi? Anlamanın tek yolu var: ateşin düşmezse ve ov. testleri artık hep silik çıkarsa olabilir. Hani ov. testlerin bozuk desem, termometre de mi bozuk?

Yok gelemez çünkü ben sadece akıntıdan acaba mı dedim. Bi de işleri var zaten cuma izin alıyor. Kısmet ya, valla takmıyorum. Belki bu ay güzel bir yumurtam var ondan bol akıntılı olurum kim bilir :))))

tubacım adet olmuşsun, gerçi seni iyi gördüm ben ama ne mutlu düzenin bozulmadan bu ayda reglin olmuş e bu sağlıklı olduğunu gösteriyor di mi ne mutlu......

inş canım inş... 2 gün gecikti ama olsun ...

senin de durumun çok enteresan bu ay inş tutmuştur

inşallah canım kaliteli bir yumurtan olmuştur, benim durumlar gerçekten karışık valla, ne yapıcam bilmiyorum, ama bu çok garipleştim ben, ama ov. testine de güvenemiyorum açıkçası, ama derecem için bişey diyemem yani bozuk olsa ya da pili zayıflasa düşük ölçer di mi, ateş de ov. testi de hep aynı saatte ve şekilde yapıyorum, sen galibe gebelik oluştu mu diye akıl yürüttün di mi, yok canım ya o kadar da erken çıkmaz herhalde, ben eylülde galiba kimyasal gebelik geçirdiğimi sanıyorum, o zaman da adet günümde yanlışlıkla gebelik testi diye ov. testi yapmışım o test silik çıkmıştı, sonra gebelik testi yaptığımda ertesi ve daha ertesi gün onlarda silik çıkmıştı, ama ben sonra adet oldum hem de y oğun bir şekilde, yani diyeceğim gebelik olsa bile ov.testinde silik çıkması için daha çoooooooooook erken, zaten o aklıma bile gelmiyor, ben tekrar mı yumurtluyorum diye düşünüyorum....

inş canım inş... 2 gün gecikti ama olsun ...

senin de durumun çok enteresan bu ay inş tutmuştur

ben başlı başına bir OLAAAAAAAYYYYYYım kızım zaten, her işim böyle benim laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yorumlar için teşekkürler. sabit gitmesinin ii olduğunu duymuştum o yüzden umutlanmıştım çünkü kaç gündür sabit gidiyor. neyse biraz daha bekleyip görecez artık....

Canancım sabit gitmesi bünyeyle alakalı. Ama hamile değilsin demek de değil. Bir de bazen arkadaşların da dediği gibi yumurtladıktan sonraki 7. günde yerleşmede düşüyor bazen. Bakalım seninkinde böyle bir düşüş olacak mı?

Hatuncum, iki kere yumurtlama nasıl oluyor hiçbir fikrim yok aslında. Neyse yaa takma kafana, siz çalışın gene bakalım, gerisini Allah bilir.

valla nevetnacım işin tuhafı artık çalışmak da içimden gelmiyor tabloma baksana:umursamaz: iş nedeniyle biraz gerginim bu aralar, görev ve yer değişikliği teklifi aldım ama karar veremiyorum ve çok tedirginim, üzerimde yoğun bir stres var o yüzden hiç havamda değilim, görev olarak bile yapamıyacak durumdayım yani, (ah bunu bir de eşime anlatabilseydim)

Canım yaaa üzme kendini. Canın istemiyosa boşver bence. En önemlisi bizim eşlerimizle mutlu olmamız. Hakkında hayırlısı olsun. Bazen iyi görmdiğin iş değişiklikleri sonradan hayırlı çıkıyor.

Arkadaslar erken yumurtladiginizi nerden anliyorsunuz?
Benim de bugun acayip akintim var.. Nerden bilecegim ne oluyor? En erken ne zaman yumurtlaniyor kiu?

Son düzenleme:
aslında benim göreve başladığımdan beri hayalimde ve hedefimde olan bir iş beni çağırdıkları.... ama şimdi birden çakıldım kaldım hani derler ya, senin olduğunda çekiciliği kalmaz çok istediğin bir şeyin öyle bir şey mi bilemiyorum.... şu anki huzurum ve ortamım da gayet iyi ve 7 yıldır da şimdiki görevime çok emek verdim ve bugünlere getirdim çalıştığım bölümü, şimdi yabancı bir ortam ve ben ne karar versem bilemiyorum, sonra mutsuz olursam geri dönüşü de yok çünkü.... kalbim git diyor, aklım kal durumları yani

gerçekten hissediyorum çok yakında gelecek biliyorum:)

geçen yılda aynen böyle hissetmiştim hatta son zamanlarda günlüğüme "HANı BEKLEMEK ÇOK ZOR DEMıŞTıM YA, LAKıN ADIM ADIM YAKLAŞTIĞINI ÜMıT EDıNCE HAYALLERE, BEKLEMEK PEK DE YORMUYOR KıŞıYı..." diye yazmıştım.. yani her ay ki ümit ile bu GELECEK BıLıYORUM hissindeki ümit bambaşka bişey.... apayrı bişey bu....

bliyorum bir gün geleceksin meleğim ve o gün çok yakın bi zamanda inş...

Arkadas erken yumurtladiginizi nerden anliyorsunuz?
Benim de bugun acayip akintim var.. Nerden bilecegim ne oluuor? En erken ne zamsn yumurtlaniyor kiu?

ben ovulasyon testi kullandığım için öyle düşünüyorum tatlım, testte pozitifi görünce yumurtlama olayı başlar diyorlar ya....

Tubacim ne guzel ne kadar pozitifsin, boyle devam:)
ben de bu ay nedense umutluyum, insallah umutlarimiz bize bebislerimizi getirir:))

Canım bol bol dua et. Allah bir yol gösterir mutlaka.

Sabırsızcım benim genelde 12. güne kadar akıntım olmaz kuruyumdur. 12-16 arası akıntı oluyor, zaten o arada da 14-16 arası yumurtluyorum. Bu ay 8. günde akıntı gördüm ve şaşırdım. Ondan acaba erken mi yumurtlıycam dedim. Tabii ateş son sözü söyler, ov. testi de yapıyorum ama şu ara başlamam, en erken ov. testimi 13. gün yapıyorum artık. Hatun ise ateşine bakılırsa 6. gün yumurtladı bu ay, ama şimdi tekrar yumurtluyor galiba. Erken derken yani herkes kendine göre erken olanı söylüyor.

Ben ovulasyon testime persembe gunu baslayacagim cunku o zaman basla diyor bu ay adet gunum 2 gun surdu, yani garip, duzensiz oldu, ondan fazla akinti olunca da acava dedim. Artik ben bu ay duzenli calisacagim, esimi zorlarim artik:) biz biraz usengec ve yogunuz ondan benim zorlsmamla oluor da

Anladim nevetnacim, saol aciklaman icin. Ben de testime baslamayacagim erken. Benim ates 36.1 36.1 36.3 36.3 gidiyor, daha erken yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…