Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

kızlar şu anki grup olarak hepimiz hamile kalır ve gebelik bölümüne ateş topiğinin ateşli hamişlerinin buluşma yeri diye topik açarız:) eğer birimiz diğerimizden önce hamile kalırsak mutlaka böyle bi sayfa açın orda buluşalım tamam mı kızlar... hem şu ana kadar ateş topiğinden hamiş çıkann bütü arkadaşlar orda toplanır sayemizde

cnmlarım sımdı geldım

sonucum hamdolsun 533.07

çook şükür ki...

Rabbım herkese nasıp etsın

hepınızı opyrm dualarm sızlerle

arkadaşlar herkese merhabalar...
ben yaklaşık 1 aydır topiği takip ediyorum, artık yazmaya karar verdim. 1.5 yıllık evliyim ve 1.5 ay önce doğum kontrol ilacını bıraktım, hamile kalmak istiyorum artık. beni de listenize eklerseniz çok sevinirim, adet tarihim 12 şubat

Son düzenleme:
meraba hanımlarrrr
ben daha önce sizlere ateş ölçümlerimi yazmıştım bir iki defa
sizde ateşin çok yüksek ve düşmemiş büyük ihtiimal hamilesin demiştiniz
evet hamileyim şimdi :)
hilalciğimle aynı topikteyiz o biliyorr beni
fertilaid içtim tavsiye ediyorum hepinize

slm kızlar 5 gündür 36,7 36,8 olan ateşim dün 36,5 ve bu gün 36 ,1 oldu ama hala adet olmadım dün yada bugün adet olmama gerekiyordu hala olmadım hamile olsamda adet zamanı ateş düşermi kızlar

GÜN TARıH ATEŞ
1.GÜN 26.12.09 .......

.
7.GÜN 01.01.10 ..... ******
8.GÜN 02.01.10 ..... ******

9.GÜN 03.01.10 .....
10.GÜN 04.01.10 .....

11.GÜN 05.01.10 ..... ******
12.GÜN 06.01.10 36.3 ******

13.GÜN 07.01.10 36.4

14.GÜN 08.01.10 36.5 ******
15.GÜN 09.01.10 36.3 ******

16.GÜN 10.01.10 36.4
17.GÜN 11.01.10 36.7

18.GÜN 12.01.10 36.6 *******
19.GÜN 13.01.10 36.6
20.GÜN 14.01.10 36.6
21.GÜN 15.01.10 36.6
22.GÜN 16.01.10 36.6
23.GÜN 17.01.10 36.6 ********
24.GÜN 18.01.10 36.6

KIZLAR bugün yine aynı çıktı.... benim öğrenmek istediğim bişey var. erken veya biraz geç yatmak , wc ye gee kalkmak ,oda ısısı bunlar ateşi etkiliyor mu???

****** çalışma yaptığım günler:))

Son düzenleme:

canım 3yıllık evliyim 3yıldır istiyorum(((((
benimde eşiminde hiç bir sorunu yok
rahim filmi temiz,yumurtalıklar çok iyi sperm iyi tek eksik bebek((((
bu ay ilk defa ateşimi ölçüyorum
preseed kullandım
böğürlen kökü içtim
bal tarçın çörekotu tarçın kullandım
belime yakı yaptırdım
maydonoz süt buharına oturdum
bide elmayağı koydum:):):):):):roflol:
amma çok şey yapmışım haaaaaa:):):):):)

canım aslında ben 3senedir çok yanlış bişey yapıyomuşum yeni öğrendim
ben acımasın diye krem sürüodum hep
meğerse spermleri öldürüyomuş
bunu yeni öğrendim şimdi tesellim o
doktorumda duyunca çok kızdı bana
nasıl ona söylemem diye ama hiç aklıma gelmemişti
geçen ay araştırırkrn preseedi buldum sipariş ettim
bakalım hayırlısı
inşallah hamiş kalırım yaaaaaaaaaaa
ne aptalım ben aklım yeni başıma geldi

bu arada kızlar bu ayda hamiş değilsem bende fertilaid sipariş etcem:):):):)

kızlar, ben yeniyim burda. bişey sorucam size, adetin ortasında ateş 2 gün yüksekti, sonra düştü. ateşin düşmesi döllenmenin olmadığını mı gösteriyor..?bilmiyorumkismile

Ayse tebrikler, allah anali babali buyutsun :)
Pembe super degerler, masallah!
Zeynep arzu bildigim kadariyla tek ates dusuklugu birsey ufade etmez ama duser ve takrar yukselmezse adet olacagin anlamina gelir, umarim yukselir tekrar.
Canan gec yatmak erken yatmak pek etkilemez, eger tuvalete gittikten sonra 3 saat deliksiz uyuyirsan da farketmez bunlaru FF sitesinden okumustum

merhaba maviçiçek inş. hamilesindir canım . bende ateş ölçüyorum bildiğim kadarı ile yumurtlama sonrası ateş çıkıyo ve sabit kalır ve yükselirse adettinden 1-2 gün önce düşmezse hamilesin ama eğer adette 1-2 gün kala ateş düşerse hamile değilsindir. ama tabi burdaki bilenlerin yorum yapması daha doğru olur. canım 1-2 derecelik düşüşler çıkışlar yaşanıyor onlar için endişelenme.

sabırsız çok teşekkür ederim tablolara baktığımda bazılarında wc ye gittiklerini geç yattılarını yazmışlar ondan merak ettim bende bugün kalktım ama sonrasında 3 saat uyumadım.neyse bundan sonra dikkat ederim çok saol....

Mavicicek okudugum kadariyla mesala yumurtlamadan bazen sicaklik dusuyor, herkeste olmuyor, sobra da hmen yukseliyor, o zaman yumurtlama oldugunu gosteriyir.
Bazen de yerlesme ates dususu oluyor, yumurtlamadan sonra(5-10 dpo) tabi bu da her bayanda olmuyor, kesin olmamakla beraber oyle bir dusustwn sonra atesin yukselirse hamile olabilirsin diyorlar.
Kucuk dususler birsey ifade etmez, adetin gelecekse genelde duser ve yukselmez.
Tek ates degerindense genel ates gidisatina bakmak daga dogru sonuc veriyor.
Umarim cok karisik anlatmamisumdir

Canancim bu FF sitesinde diyor mumkun oldugunca ayni saatte olcmen gereliyor ve yataktan kalkmadan once, kalkmak ve jonusmak bile etkiliyir cunku basal ates vucudun hic ekstra enerki sarfetmedigi hali.

sabırsız genelde aynı saatte kalkıyorum ve kalmadan ölçüyorum. ama bugün 20 dakika erken kalktım. yarın daha çok dikkat edeceğim bakalım nolacak:))) canım tablom hakkında ne düşünüyorsun anladığım kadarıyla sen uzman olmuşsun:)) bir yorum alabilirmiyim canım:)))

Uzman olmadim da o kadar cok okudum ki cunku benim de ayni sorularim vardi. Bu siteyi tavsiye ederim, ates degerlerini girersin ve sana yumurtlama gununu isaretliyor ve bilgi veriyor: fertilityfriend.com
nevetnanin da dedigi gibi 16. Gun yumurtlamissin, ondan onceki gunlerde de calismissin, atesin de gayet guzel gidiyor ama son gunler kritik, ates dusmen olmazsa hamile olabilirsin.
Bu ay hamile olmazsan o siteye gir istersen, bir de yumurtlama gununde de calisma yapmak olasiligi arttiriyormus :) ama umarim bu ay olursun da bunlara gerek kalmaz

inş. gerek kalmaz canım. birde biz 3 aydır çalışma yapıyoruz ve normalde adettim hep vaktinde gelirdi ama çalışma yapmaya başlayalı ilk ay 2 gün erken, 2. ay 4 gün geç geldi. bu ay inş. hiç gelmez de bebişime kavuşurum:))) inş. Allah isteyen herkese verir... adres için teşekkürler incelicem canım saol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…