Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

yok gitmiycem bu aydan sonra aşılamaya geçicem
hayırlısı olsun canım, hatırlamıyorum sen daha önce rahim filmi cekilmişmiydin?
aşılamadan önce bazı drlar özellikle istiyorlar.
umarım bebişin gelir canım bekletmeden
vallahi doğru diyorsun ama ben cocukların ilgisinden cok kocamıın bana ilgisi azalacak diye üzüldüm:)))
biz bir defter yazmaya basladık şimdiden, böyle öğrenme hikayemiz, ultrasın görüntüleri..vs.onlara hatıra defter hazırlıoyrum ama senin dediğinde cok mantıklı, beşiklerin başına birer not defteri - bu bebek su saatte yedi diye:)
kocama söylim ben bunu:)
demek aynı dönemlerde üzülmüşüz canım, umarım bebişin bu sefer sağıkla gelir, hatta belki iki bebiş gelir belli mi olur.

ama inanın kızlar, insanın gecmisinde kötü hatıraları olunca, yine kotu birşeyler olacak gibi geliyor, ben ancak 12.haftadan sonra psikolojik olarak rahatladım

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceqlumunekankayizsmile
kredi kartı ile değil mi kocam yanaşmadı

çektirdim canım sol tüpte tıkanıklık var ama bir daha çektirmek istiyorum

justreader cnm senin bebişlerinin ikiz olduğu ne zaman belli oldu cnm
bu arada kızların oluyormuş ne güzel bende kız isterim doğrusu

tubacım regl olmuşsun ama çok pozitif olduğunu yazmışsın
inş bu pozitifliğin bebişi getirir sana cnm

lovelicim, sende düşünme artık geçmişi, ileriyi - güzel günleri düşün canım, bebeğini sağlıkla kucağına alacağın gunu düşün canım.

nevetnacım, ben 2.gun gidip bazı kan testleri verdim,hani yumurta rezervini ve pcos bulgularını gösteren testlerden.
dr baktı iyi dedi, 3.gun hemen yumurtalama ilacına basladık, sonra beni 8-10-12-14. gunler gibi yumoşları göremey cagırıp, zamanı gelince catlama iğnesini vurup, çalışacağın gunleri söylüyordu.
ama o zamanlar girdiğim topikteki herkes ilaca 5.gun baslıyordu, dr calıs dediği gunlerde, diğer arkadaşlarla tutmuyordu:)

canancım, sabit gidebilir ama bazen döllenmeden 7-12.gun arasında birgun yerleşmeden dolayı azıcık düşüş olabilir. ama illa olacak diye bişi var.

kızlar ben müsadenizi istiyorum,bıcıbıcımı yapıyım, öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

nevetnacım sen nasılsın cnm 12. gün eşin geliyormuş
bence zamanlama güzel inş gelir bebişin

çektirdim canım sol tüpte tıkanıklık var ama bir daha çektirmek istiyorum
canım bzen o işlem tıkanıklıkları acıyor diye biliyorum.
hiç yumurta takibi yaptırdınmı sen, cunku o zaman yumoşun nerden geldiğini de dr görüyor
justreader cnm senin bebişlerinin ikiz olduğu ne zaman belli oldu cnm
bu arada kızların oluyormuş ne güzel bende kız isterim doğrusu
canım yanlış hatırlamıyorsam 7.haftamda öğrendim ikiz olduğumu.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn canım.

tubacım yazdım canım bak demin nevetnaya.
biraz daha acarsam, dr yumoş hangi yumurtalıkta ve kac mm olmuş sana onu söylüyor.
işte 20mm gibi olunca catlatma iğnesi vurduruyordu

bu arada benim kullandığım ilaca ragmen iki ayda da sadece 1yumoşum oldu, oda dış gebelikten dolayı tıkanıklık şüphesi taşıyan sol taraftan geldi, sonra bal-tarcın-corekotu yaptım ama ne taraftan geldi bilemiyorum

1. 06 Ocak R
2. 07 Ocak 36.5 R
3. 08 Ocak 36.2 R
4. 09 Ocak 36.6 R
5. 10 Ocak 36.7 *****ov. testi çok belirgin ve kont.çiz.çok yakın koyulukta
6. 11 Ocak 36.5 ov. testi çok çok silik yok gibi
7. 12 Ocak 36.7 *****ov. testi negatif bomboş
8. 13 Ocak 36.9 ov. testi negatif
9. 14 Ocak 36.9 ov. testi negatif
10. 15 Ocak 36.9 ov. testi negatif
11. 16 Ocak 37.0 ov. testi negatif
12. 17 Ocak 37.0 ov. testinde ikinci çizgi silik (gözle seçilebiliyor ama)

selam kızlar, bugün ben tablomu koymuştum ama ondan sonra ov. testimi yaptım saati geldiğinde ve bakar mısınız hafiften ikinci çizgiyi görüyorum gene şaşaladım ben yaaa...

Canan sabit gidip gidip regl günü düşebilir de ve regl olabilirsin canım. Bunu seni üzmek için değil de kendini fazla kaptırma diye söylüyorum. Yumurtlama sonrası ateşten hiçbir yorum yapamayız ama genel olarak yüksek seyretmesi güzel bir işaret. ınşallah hamilesindir.

Sağolun Tuba, Justreader. Şimdilik bu kadar bilgi yeter bana. Aslında keşke evde yumurta takibi yapabilsek :)

Lovelicim evet kkartı gerekiyor. Ben bugüne kadar bir durumla karşılaşmadım ama eşin de haklı. Bir de şu var ggde ödemeyi yapıyorsun, para ggye gidiyor, ürün eline ulaştıktan sonra onay veriyorsun, ondan sonra parayı satıcıya iletiyorlar. Yani ürün sana ulaşmazsa falan para kaybın olmuyor. Bir de bunu 130TLye satan asıl yer var, onda da orayı ararsan sana yakın eczaneye gönderiyorlarmış, eczaneden alıyorsun. Eğer kuruluk veya eşinde problem yoksa çok da gerekli değil. Sen zaten bi kere hamile kalmışsın. Ben eşimin durumunu bilmediğimden aldım.

Ayşecim zamanlamayı ateşe göre belirliyoruz zaten :)))) Çok komik. Adam bana her ay soruyor ne zaman geleyim diye. Bu sefer de biletini aldı. Ama Hatun gibi ben de erken yumurtlayabilirim. Kul kurar, kader gülermiş. Allah'ın planı nedir kim bilir?

tubacım adet olmuşsun, gerçi seni iyi gördüm ben ama ne mutlu düzenin bozulmadan bu ayda reglin olmuş e bu sağlıklı olduğunu gösteriyor di mi ne mutlu......

nevetna, inşallah eşin gelmeden erken yumurtluyor olmazsın tatlım, daha erken gelme ihtimali yok mu?

sağol justederciğim....

dr senden muayene dışında y. taipi için ek ücret aldı mı? yoksa sadece muane ücreti 10-20 neyse bunu mu aldı sadece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…