hayırlısı olsun canım, hatırlamıyorum sen daha önce rahim filmi cekilmişmiydin?yok gitmiycem bu aydan sonra aşılamaya geçicem
vallahi doğru diyorsun ama ben cocukların ilgisinden cok kocamıın bana ilgisi azalacak diye üzüldüm:)))delikafadulden Ayy ilahi justreader :)))) Doğru valla babalar ve kızları küçükken aşk yaşıyorlar, ama 20sinden sonra da sana düşkün olacaklar. Ben de erkek çocuk severim, ama acı gerçek erkekler 12-13 gibi anneden uzaklaşıyorlar, hiç konuşmuyorlar, kerpetenle alıyorsun lafları ağzından. Doğanın kuralı, onlar da kendi yuvalarını kuracaklar. Allah hepimize hayırlısını versin. İkiz güzel, ama ilk 1-2 sene biraz zor. Arkadaşlarımız var bizim ikiz oğulları var, bebekken deftere herşeyi yazıyorlardı. Hangisi ne yedi, ne s.çti vs. Doktor söylemiş, karıştırırsınız, biriniz öteki besledi sanır, çocuk aç kalır demiş. Sen de çok badireler atlatmışsın canım, Allahım herşeyin iyisini biliyor işte.
demek aynı dönemlerde üzülmüşüz canım, umarım bebişin bu sefer sağıkla gelir, hatta belki iki bebiş gelir belli mi olur.kaydirigubbakcemile5 çok çalışmam lazım çoooooooook:)) (böyle bi reklam vardı ya hani)hihoyyyt
ikiz bebeğin zorluğuda iki kat sevgisi dehayırlısı olsun .... ayrıca seni de tebrik ederim canım kız evlatları çok hayırlı oluyor...
ben de geçen sene bu zamanda düşük yapmıştım hep onu hatırladım ama bu ay da olmadı hayırlısı inş hayırlı bi zmaanda gelsin inş...
:teselli: caaanııım düşünme böyle şeyler Loveli. Bak beterin beteri var. Gelecek yıl da şimdiyi hatırlayacaksın kucağında bebeğinle. Geçen yıl preseed falan konuşuyorduk, şimdi mama çeşitleri konuşuyoruz diycez.
canım bzen o işlem tıkanıklıkları acıyor diye biliyorum.çektirdim canım sol tüpte tıkanıklık var ama bir daha çektirmek istiyorum
canım yanlış hatırlamıyorsam 7.haftamda öğrendim ikiz olduğumu.justreader cnm senin bebişlerinin ikiz olduğu ne zaman belli oldu cnm
bu arada kızların oluyormuş ne güzel bende kız isterim doğrusu
tubacım regl olmuşsun ama çok pozitif olduğunu yazmışsın
inş bu pozitifliğin bebişi getirir sana cnm
getirecek biliyorum tatlım hissediyorum inş...opuyorumnanaktan
sen nasılsın belirtiler başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?