Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Maalesef stresten adet dongumuz degisiyor, mumkun oldugunca kafaca rahatlamak ve takmamsk gerekiyor, ama nerde :)
haber verirsin ates durumunu.
Kolay gelsin

kızlar bu ay ben yine kaybettim demekki 4-5 gündür 36,6 ve 36 ,7 ateşim ama dün 36,5 idi bugün 36,1 e düştü ve bugün adet günüm mafoldumben

üzülme zeynep gelecek ay olur ne güzel en azından adet olabiliyorsun sıkma canını

demekki adet olmana bir gün kala düşüş başlıyor

sağol sabırsızım iyiym çalışmalara başlamak için gün sayıyorum

Zeyneparzu atese gore oyle, aman her insanin bunyesi farkli.. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebisine:)

Ben de oyle, persembe gunu ilk ovulasyon testimu yapacagim.
Sanki bu ay hemen hemen herkedin beklenmeyen gunu ayni:)
senin ne zaman loveli?

sağolun kızlar olsam artık bitse bu bekleyiş son günler insanı delirtiyor uyuyup uyanmak ateşi etkilermi kızlar yataktan kalkmadan tabi

Bence cok etkilemez. Kafani rahat tutmaya calis, ben genelde dua ediyorum adet gunletimde, ya Allahim bebegim gelmis olsun , ya da gumbur gumbur hasta olayim. Heo gumbur gumbur geliyir sabaha:)
sonucta ikisi de guzel:))

Bence cok etkilemez. Kafani rahat tutmaya calis, ben genelde dua ediyorum adet gunletimde, ya Allahim bebegim gelmis olsun , ya da gumbur gumbur hasta olayim. Heo gumbur gumbur geliyir sabaha:)
sonucta ikisi de guzel:))

her şeyin bir zamanı var doğru diyorsun hayırlısı olsun inş. zamanı gelince olacak :Saruboceq:inş. çok bekletmaz meleklerimiz

sormayın geçen ay ilk kez 4 gün gecikmeden sonra gümbür gümbür geldi hemde ağrılı içim boşaldı sanki normalde damla damla başlardı iyice vücüt bile dengeleşti bu bebek psikolojimden sanırım

hayırlı olsun tatlım..

o yazdığın ilaç mı ? anlatır mısın biraz

tubam hoşgeldin
nedense bu ay sadece kahverengi şeklinde oldum yaa içim bir temizlenmedi bu ay eğer adet olursam soğan suyu içeyim diyorum başlayacağım galiba

slm kızlar 5 gündür 36,7 36,8 olan ateşim dün 36,5 ve bu gün 36 ,1 oldu ama hala adet olmadım dün yada bugün adet olmama gerekiyordu hala olmadım hamile olsamda adet zamanı ateş düşermi kızlar

çok alıştırma kendini tatlım benim de öyle oluyor1-2 gün önceden düşüyor ateş.. tabi istisnalar kaideyi bozmaz. UMARIM SEN BİR İSTİSNA OLURSUNopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…