Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

1. 06 Ocak R
2. 07 Ocak 36.5 R
3. 08 Ocak 36.2 R
4. 09 Ocak 36.6 R
5. 10 Ocak 36.7 *****ov. testi çok belirgin ve kont.çiz.çok yakın koyulukta
6. 11 Ocak 36.5 ov. testi çok çok silik yok gibi
7. 12 Ocak 36.7 *****ov. testi negatif bomboş
8. 13 Ocak 36.9 ov. testi negatif
9. 14 Ocak 36.9 ov. testi negatif
10. 15 Ocak 36.9 ov. testi negatif
11. 16 Ocak 37.0 ov. testi negatif
12. 17 Ocak 37.0 ov. testinde ikinci çizgi silik (gözle seçilebiliyor ama)
13. 18 Ocak 36.7 ov. testi yine negatif

Beklenmeyen adet tarihi...

hilalbebik..........15/ocak ?
pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
zeyneparzu........18/ocak ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
miray15………...1/şubat
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat (hoşgeldin aramıza)
tuba373.............14/şubat Ovulasyon takipine başlayacak inş. çok heyecanlı:)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

BU AYIN HAMıŞLERı:

TUBLııŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....

Son düzenleme:
tatlım cok sukur hamdolsn ...

ınan ama burakılerın ısımlerını bıldklerıme bır bır soyleyerek dua edıyrm

ınsallah goreceksınız bır bır hamıs olcakksnz amınnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

sağol bitanem ALLAH razı olsun... dualara devam ta ki hepimiz hamiş çıkana kadar, sonra da sağlıklı ve hayırlı olması için dualara devam inş...

slm kızlar 5 gündür 36,7 36,8 olan ateşim dün 36,5 ve bu gün 36 ,1 oldu ama hala adet olmadım dün yada bugün adet olmama gerekiyordu hala olmadım hamile olsamda adet zamanı ateş düşermi kızlar

Canım bazen hamilelerde adet günü hafif bir düşüş olabildiğini okumuştum, ama iki gün sürmüyor. O düştüğü günden sonra artarak devam ediliyor, buna yumurtanın kurtuluşu diyorlar, yani döllenmiş yumurta adetle atılmaktan yerleşerek kurtuluyor. Ama senin durumunda istikrarlı bi düşüş var, kendini adete hazırla bence. Adet var diye de sakın üzüleyim deme. Bir sürü arkadaşımız adet olamadıkları için üzüldüler burada. Adet oluyorsan sağlıklı yumurtluyorsun demektir, yumurtluyorsan bebek için şans vardır.

Canan ateşin güzel gidiyor, inş bi kademe daha artar ve umutlanırız. Ateş aynı saatte en az 3 saatlık uykudan sonra ölçülmeli. Oda ısısı pek etkilemiyor. Zaten arkadaşların da dediği gibi önemli olan genel trend.

kızlar, ben yeniyim burda. bişey sorucam size, adetin ortasında ateş 2 gün yüksekti, sonra düştü. ateşin düşmesi döllenmenin olmadığını mı gösteriyor..?bilmiyorumkismile

Ceylan, Mavicicek hoşgeldiniz. Adet süresince ateş çok oynayabilir. Başta düşük başlayabilir. Adet varsa zaten bebek yok. Bilmiyorum soruna cevap mı canım.

Canan benim de 3 aydır yani başladığımdan beri oynuyor. Herhalde stresten. Bir yorum da korunmasız ilişki sebebiyle olduğu.

amin amin inş...

tedavi gördüm mü hiç tatlım? bahseder miisnolumunekankayizsmile

hilalciğim sen bu yediklerin içtiklerinle hamile kalamazsan biz hiç kalamayız zaten çok güzel haberler bekliyorum senden

Son düzenleme:
navetnaaaaaa loveliiiiiiiiii benim eski yazdıklarımı da okuyun cevaplayın yaaaaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…