- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
nedemek hayatımbılgıdım kadarıyla herzaman yardımcı olabılırım
selam hilalciğim nasılsın
nevetna nasılsın cnm gorusmeyelı nasıl gıdıyo varmı gusel haberlerın
iyiyim valla canım nasıl oluyum aylık sıkıntı sendromu içindeyim:)))))
niye olmuyo diye kendime yönelttiğim sorular başladı:)))))
kür arayışına girdim bakalım kısmet:)))
sen nasılsın?
İyiyim Tubacım. İşler çok yoğun arada girebiliyorum, bi de akşamları. Ama yarın eşim geliyo, benden bi süre haber alamayabilirsiniz.
Hilal, üzülme bak zamanında gelmiş işte. Kür konusunu ise iyi düşün derim, aksaklık yoksa çok da elleşmemek lazım bence.
Şekercim yok henüz canım. 11. günüm bugün. Yarın eşim geliyor. 8. günden beri akıntım var. Daha ov. testi yapmadım. Yarın yapıcam. benim 16. gün oluyor genelde, ama bakalım. İnş size güzel haberler veririm.
Elover, ateşin arada düşmesi yumurta kalitesini göstermez. Şekerin de dediği gibi bir sürü dış etken var. Sen hastaymışsın mesela. 36.6 da hastalıktan olabilir. Sen kendini iyi hissediyordun ama belki daha tam iyileşmemiştin. Hastalık yumurtlamayı da ileri itebilir. Yerinde olsam her ihtimale karşı çalışırdım. Kalitesiz yumurta genelde erken lekelenmeye yol açıyor. Ben iki ay önce adetten 1 hafta önce lekelenmeye başladım, hatta önce yerleşme sandım ama adete kadar sürdü. Araştırdım, genelde çok erken başlayan lekelenme yumurta kalitesizliğine işaretmiş. Her ay bir değil, bazı aylar yumurtlamıyoruz, bazı aylar kalitesiz yumurta çıkıyor. Kısmet.
Aras, bence yarın sabah test yap. 16. gün yumurtladın desek, 30. gün beklenmeyen günündü. Günün geçmiş ve ateşin maşallah bayağı yüksek. Yarın sabah ilk idrarla test yaparsan çıkması lazım. Ayy hadi inş. hamilesindir. Bize de haber ver mutlaka.
İyiyim Tubacım. İşler çok yoğun arada girebiliyorum, bi de akşamları. Ama yarın eşim geliyo, benden bi süre haber alamayabilirsiniz.
Hilal, üzülme bak zamanında gelmiş işte. Kür konusunu ise iyi düşün derim, aksaklık yoksa çok da elleşmemek lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?