Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

şekerkız canım bi geldin kayboldun sonra be gülüm...

yazmıştım sana bişeyler akşam üstü girdiğinde...

ben de girmeyip zihnim dinlensin istiyorum ama burası benim için çok daha rahatlatıcı sanırım... çünkü bu konuyu eşimden başka konuşacak kimsem yok.. aslında çevrem dolu anlatmamı bekleyen ama ben kimisine güvenemiyorum kimisine üzülmesin diye anlatmıyorum kimisine de anlatmak istemiyorum derdimi bi Rabbim bi eşim bilsin kimseye şikayet etmek istemiyorum.. hem bu bir imtihan büyük bir imtihan bunun farkındayım ben, bunun için HAMDOLSUN deyip sineye çekiyorum. boyun eğiyorum Rabbime teslimiyetle.. kimsenin karşısında küçük düşüp ağlamak istemiyorum.. ne yapayım benim de yapım bu:)

Son düzenleme:
iremciğim canım hayırlı geceler tatlım... uyumaya gidiyorum malum yarın çok işim var:)
emel gelirse selam söylersin

Sabırsızcım, benim önce tam kan testi yapıldı. Orada hipertiroit tespit edildi. Devlet hastanesine sevk edildim, orada anlamadılar, ben de iyi bir doktor buldum ona gittim. Benim 1 nodülüm var, T3 T4 yüksekti, TSH düşüktü. Önce kronik bir tiroit hastalığında şüphelenildi. Ama devletteki testler birbiriyle çelişkili çıktı. Sonra bulduğum doktor, bütün tetkikleri baştan yaptı. Bana hassas tiroit bezlerim olabileceğini, ilaç kullanmak yerine beklememizi tavsiye etti. Stresten uzak kaldım, belli aralıklarla test yaptırdım ve sonunda değerlerim normale döndü. Sonradan anladık ki ben yaz başında bir krem kullanmıştım, içinde deniz yosunu varmış, deniz yosunu çok iyotluymuş ve deriden çok emilim olurmuş. O benim dengemi bozmuş. Eğer normale dönmeden hamile kalsaydım düşük olacaktı. Şu anda değerlerim normal. Doktorum hamile kalınca tekrar bakalım, yılda bir kez de nodülüne bakalım dedi. Benim annemde de var nodül. Onda da sorun yok ama yıllık kontrole gidiyor. Sen de kontol ol mutlaka. Biliyorsundur hipertiroit düşüğe, hipotiroit yani az çalışması da bebekte zeka geriliğine ya da hamile kalamamaya yol açıyor. Hamile kalmayı düşünen herkes T3 T4 ve TSHsine baktırmalı.

OOOooo Lovelicim, kız ne yemeği bu? Maşallah maşallah. Keyfinize bakın anacıım, kaç kere genç oluyoruz şurda. Herkese iyi geceler.

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir, gününüz güzel olsun...

sabahın köründe geldim ama bu sabah ateşimi ölçtüğüm andan beri içim sıkıldı. bir bakar mısınız bu ne demek ki şimdi

2c0a7d Ovulation Charts

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerciğiiiiiiiiiiiiiim hoşgeldin gülüm ya nerelerdesin allah aşkına sordum seni buralarda... çok merak ettim nasılsın

[ı]hoşbulduk tatlım ıyıyım cok sukur sen nasılsın nasıl gıdıo.bı kacgundur gırmıyorum sıteye bıras ara verıım dedım ama kendımı or tutuyorum:) sal örmeye basladım ısyerınde oruyorum sırf nete gırmıyım dıye orda oyalanıyorum:))[/ı]

tatlım atesın dusmuş ama fazla takılma belkı yerlesme dususude olabılır ıcını ferah tut stresste cok etkılıo ınsanı

lovelım lovelımmmmmmmmmmmmmmzemuszemus

opuyorumnanaktan d.gunun kutlu olsun arkadasım

:lepi: dogum gunu hedıyenı Rabbım en kısa zaman da verır ıns

hihoyyyt guzel hbrlerını beklıyrz ıns

her dılegın gercekleşır ıns. optm tatlım

tatlım atesın dusmuş ama fazla takılma belkı yerlesme dususude olabılır ıcını ferah tut stresste cok etkılıo ınsanı

anlamadım ki canım neden düştüğünü. bir de uzayan akıntım yeni başladı. önceden hep su gibiydi. acaba yeni mi yumurtluyorum. yerleşme için çok erken, regl olmak için de öyle. o zaman başka neden düşebilir ki anlamadım hiç

tatlım havalarda etkılıyo odanın ısıı bıle etkılıyo gercekten

tatlım havalarda etkılıyo odanın ısıı bıle etkılıyo gercekten

haklısın canım. bir de bugün çok erken ölçtüm ama bu kadar düşük çıkmazdı birşey olmasa. neyse ateşim çok inişli çıkışlıydı zaten anlamıyordum. ilgine teşekkürler şekercim

:kedi:utandım bak şimdi
Şenizcaaanııımm ya sağol çok duygulandım yüzümde yarattığın gülümseme için çok sağol güzelimmmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilea.s.:içelim::1hug:

Loveliciiiimm, doğumgünün kutlu olsssuuuun :)))) :lepi:a.s. Nice yaşlara sevdiklerinle :))) İnşallah yeni yaşın sana nurtopu gibi bebiş getirecek :)

Elover, haklısın yerleşme için çok erken. Ama zaten FF de tam emin değil o gün yumurtladığından, kesik çizgiler var. 3 gün ateşini tam saatinde mi ölçmedin? Daha yeni yumurtluyor da olabilirsin, çalışma ihtimaliniz varsa deneyin derim, ne olur ne olmaz.

nedemek hayatımbılgıdım kadarıyla herzaman yardımcı olabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…