hadi bakalım hayırlısı canım, inşallah malum olmuştur arkadaşına.Kızlaar bir arkadaşım var, Amerikada, hiç haberi yok bebek istediğimden, mesaj atmış bana, rüyamda seni hamile gördüm diyor. Hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile2
canım muayene değilde 1aylık y.takibi için 90-100 arası bişi vermiştim ben.sağol justederciğim....
dr senden muayene dışında y. taipi için ek ücret aldı mı? yoksa sadece muane ücreti 10-20 neyse bunu mu aldı sadece?
merhaba kıslar nasılsınız? var mı yeni hamişlerimiz? nevetna inşallah hamişsindir canım hakkında hayırlısı olsun...
Aaa herkes yemeğe gitmiş, güzel yiyin yeğenlerime çalışın bakiiim. Tuba canım hiç korkma. Temiz çıkınca o kadar ferahlıyorsun ki.
Merhaba Demet, sağol canım. Sen de maşallah büyütmüşün bebişi, zaman ne kadar hızlı geçiyor :)
tubacım hayrlı hbrlerını beklıyrz dularm senınle
nevetnacm esımın arkadsı benı ruyasnda hamıle gormus bende hamıleyım...ıns senın de aynı sekılde olur
dıger arkadaslara da hayrlı atesler dılıyrm
evet lovelım nerde?
hadi bakalım hayırlısı canım, inşallah malum olmuştur arkadaşına.
canım muayene değilde 1aylık y.takibi için 90-100 arası bişi vermiştim ben.
3-4 kere gidip yumoş baktırıyorsun bu paraya bilmiyorumkismile
dr arıyormusun galiba, bakırköy tarafına yakınsan, hizmet hastanesine bir bak canım istersen.
Tuba daha gencmissin, hatta 1 kere olduysa dogaldan, bence yine olmamasi icin bir neden yok gibi.
Umarim bu ay bir supriz olur ve gerek kalmaz bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?