Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

kızlar eşim gelecek birazdan sofrayı hazırladım ama biraz süsleneyim:)

hadi size hayırlı akşamlar güzellerim... sonra görüşürüz yine inş...

bu arada emel hiç uğramadı bugün? hayırdır inş...

Aaa herkes yemeğe gitmiş, güzel yiyin yeğenlerime çalışın bakiiim. Tuba canım hiç korkma. Temiz çıkınca o kadar ferahlıyorsun ki.

Merhaba Demet, sağol canım. Sen de maşallah büyütmüşün bebişi, zaman ne kadar hızlı geçiyor :)

1.gün..........29 aralık..........ölçmedim
2.gün..........30 aralık..........ölçmedim
3.gün..........31 aralık..........ölçmedim
4.gün..........1 ocak.............ölçmedim
5.gün..........2 ocak.............ölçmedim
6.gün..........3 ocak.............ölçmedim****
7.gün..........4 ocak.............36.0****
8.gün..........5 ocak.............35.9****
9.gün..........6 ocak.............36.0****
10.gün........7 ocak.............36.0
11.gün........8 ocak.............ölçmedim****
12.gün........9 ocak.............36.0****
13.gün.......10 ocak............36.1
14.gün.......11 ocak............36.1
15.gün.......12 ocak............36.1****
16.gün.......13 ocak............36.1****
17.gün.......14 ocak............36.1****
18.gün.......15 ocak............36.4
19.gün.......16 ocak............36.4
20.gün.......17 ocak............36.4****
21.gün.......18 ocak............36.5
22.gün.......19 ocak............36.5

tubacım hayrlı hbrlerını beklıyrz dularm senınle

nevetnacm esımın arkadsı benı ruyasnda hamıle gormus bende hamıleyım...ıns senın de aynı sekılde olur

dıger arkadaslara da hayrlı atesler dılıyrm

evet lovelım nerde?

Kızlaar bir arkadaşım var, Amerikada, hiç haberi yok bebek istediğimden, mesaj atmış bana, rüyamda seni hamile gördüm diyor. Hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım hayırlısı canım, inşallah malum olmuştur arkadaşına.

sağol justederciğim....
dr senden muayene dışında y. taipi için ek ücret aldı mı? yoksa sadece muane ücreti 10-20 neyse bunu mu aldı sadece?
canım muayene değilde 1aylık y.takibi için 90-100 arası bişi vermiştim ben.
3-4 kere gidip yumoş baktırıyorsun bu paraya bilmiyorumkismile
dr arıyormusun galiba, bakırköy tarafına yakınsan, hizmet hastanesine bir bak canım istersen.

Beklenmeyen adet tarihi...

hilalbebik..........15/ocak ?
pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
zeyneparzu........18/ocak ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
ELCHIN............28-29 ocak
miray15………...1/şubat
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373.............14/şubat

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

BU AYIN HAMıŞLERı:

TUBLııŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....

Son düzenleme:

iremciğim sen neden çektirdin ki rahim filmini?

sadece 2-3 aydır düşündüğünü zannediyordum????? aslında sorun yoksa en az 1 sene beklenmeliymiş dr a gitmek için

Tubacım ben de kuru incir ve üzüm yiyorum.

Pembe inşallah diyorum. Ama ben bundan önce 2 kere hamile gördüm kendimi zaten. Hoş herhalde onlar çok istediğim içindi.

sağol pembeciğim... Allah razı olsun... bizden senden güzel haberler bekliyoruz her daim...

Canım ben biraz pimpirikliyim. Doktorumun özeline gittim ve testler yaptırmak istediğimi söyledim. Ben 30 yaşındayım, Şubatta 31 olacağım, geç değil biliyorum ama çok da zaman kaybetmek istemedim. Bir de doktorum önce bende pkodan şüphelendi alttan muayenede. Neyse ki ultrasonda, hormonlarda birşey çıkmadı. Rahim filmini de çektirince, temiz çıkınca yüzde 95 bu iş bitmiştir dedi. Sonra araya benim tiroit meselem girdi. Ekimde onu hallettik. Hesapta doktoruma tekrar gitmem lazımdı. Büyük ihtimalle eşimi de teste yollayacaktı, o arada benim ıstanbulda işim oldu, 1 yıllık. Ben de tekrar doktora gitmeden 6 ay denemeye karar verdim. 6 ay olmazsa eşime baktırıcam. Sonrası Allah kerim. Allah'ın dediği olur tabii ki, ama bu testleri yaptırdığım için içim biraz rahat, öbür türlü bişey mi var diye düşünecektim. Nitekim iyi ki yaptırmışım, tiroit o sayede bulundu ve hallettik.

nevetna tiroid derken ne vardi?

Mesela benim nodullerim var ama tiroid islevlerim bozuk degil, sadece 6 ayda bir baktirmam gerekiyor.
senin neoldu, ve nasil hallettiniz?

anladım iremciğim.. kaç yıllık evliydin?

ben de 26 yaşındayım canım.. 1,5 yıl doğal denemek istedim nitekim oldu 1 kere, şimdi 8-9 ay yine bekledim ama artık dr yolları göründü bana:)

Tuba daha gencmissin, hatta 1 kere olduysa dogaldan, bence yine olmamasi icin bir neden yok gibi.
Umarim bu ay bir supriz olur ve gerek kalmaz bile..

sağol bitenem... ama ben oraya çok uzağım.. yeni bi dr deneceyeceğim umarım derdimin dermanı ondadır:) Rabbim ol derse olur inş...sıkıntı yapmıyorum

Tuba daha gencmissin, hatta 1 kere olduysa dogaldan, bence yine olmamasi icin bir neden yok gibi.
Umarim bu ay bir supriz olur ve gerek kalmaz bile..

canım biliyorum ama çevre baskısından çok sıkıldığım ya.. ki herkez ilk 2 sene düşünmüyoruz diye biliyorlardı:) evet aslında evlenirken kararımız öyleydi ama dayanamadık bebiş istedi ve hala istiyoruz:) Allah tan korunmadığımız söylememişiz:) tam bela olurlardı başıma:)

canım dr ne derse artık onu yapacağım inş ? yumurtlama takipne adetliyken başlanıyor yani yarın gittiğimde inş başlanacak....süprizz için gecikti yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…