cnm yemek hazrlamam gerekıyo sen neler oldu dok ıcını ben arada gelrım tubısım
tamam canım
dr a gittim.. 3 yıllık evli olduğumu 2,5 yıldır korunmasız ilşkiye rağmen bebiş olmadığını tane tane bütün detaylarıyla ve tahlillerle anlattım....
herşeye hazırlıklı gitmiştim ne isterse yaptıracaktım ama dr benden bişey istemedi. kontrolü bile abdominal yaptı... eşimin sperm tahlillerine baktı
lmaz: bu şekilde olması zor dedi yani bazı anomalileri düşükmüş vs vs.... aşılama için uygun dedi......
ama üroloklar bebeğinizin olmasına engel değil bu durum deyip geri gönderiyorlar dedim.. ben en azından 2-3 kez yumurtlama takipi yaptırmak istiyorum eğer olmazsa o aşamaya geçeriz dedim. aşılamayı şu aşamada kabul etmiyorum dedim..
sonra dr döndüyerimseniben zaten y.takipi yapacağım, tamam dedi.. ancak üroloğumuza göster bu testi bi dr daha görsün dedi.. her zaman 1 kaç dr un görmesi iyidir dedi.. bana klomen ilaç verdi, eğer ürolok bu şartlarda olur diyiyorsa bu ilaca başla dedi.. ama eğer olmaz yani zor diyorsa eşine ilaç verebilir yani 1-2 ay sonra başlarız senin yumurtlama takipine dedi. çünkü eşimin tedavi sırasında sanırım korunacağız:)
neyse ben üroloğa gittim ama ameliyattaydı, çok bekledim 2-3 saat kadar hala çıkmayınca doktoruma danıştım yarın tekrar gel ürolok onay vermedikçe tedaviye başlayamam dedi... ama madem yarın bakabilecek sen ilaca başla 1-2 dozdan bişey olmaz dedi..
velhasıl-ı kelam herşey yarın belli olacak inş...opuyorumnanaktan ya eşime tedavi verilecek.. ya da yumurtlama takipine başlanacak.... yani aşılamayı şu an için düşünmüyorum. bence para tuzağı hep bunlar.. 2-3 ay deneyim olmazsa yaaparım inş.. herşeye hazırlıklıyım. olsun da nasıl olursa artık razıyım ....:CüvCüv: zaten y. takipinin 6-7 kereye kadar tekrarlayabiliyorlar.. sonrasında aşılamaya geçiliyor normalde..
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.... yazık ya eşim de üzüldü yinesenağlama.. üzülme dedim ne şekilde olursa olsun yaparız inş.. herşeyin dermanı var. aynı durum benimde başıma geleblirdi