Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Beklenmeyen adet tarihi...

pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
ELCHIN............28-29 ocak
miray15………...1/şubat
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373.............14/şubat
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI.....
OCAK AYININ HAMıŞLERı :CüvCüv: :hooray:

TUBLııŞŞ.... :hooray:
A&S...... :hooray:
PEMBE50..... :hooray:
ZEYNEPARZU....... :hooray:

Son düzenleme:
HıLALCıĞıM nerelerdesin yahu:) yaşım 26 canım...

canım ya iremciğimin de dediği gibi yaşın daha çok küçük uğraşma kürle falan tatlım. düzenini hormonlarını bozarsın Allah korusun, sonra bi de onlarla uğraşırsın yok adet gecikmesi yok hormon ilaçları vs.... canım hiç gerek yok inş en yakın zamanda gelecektir meleğin...

krem yada elma yağı vs her neyse kullanmayın kızlar bunlar çok zararlı şeyler...

Allah tarafından vajina kendi kendi temizleyen bi yapıya sahip.. bunun içindir ki dr lar asla vajinal duş vs yapmayın diye ihtar ediyorlar... tamam mı şekerim anlaştık mı

cnm yemek hazrlamam gerekıyo sen neler oldu dok ıcını ben arada gelrım tubısım

tamam canım

dr a gittim.. 3 yıllık evli olduğumu 2,5 yıldır korunmasız ilşkiye rağmen bebiş olmadığını tane tane bütün detaylarıyla ve tahlillerle anlattım....

herşeye hazırlıklı gitmiştim ne isterse yaptıracaktım ama dr benden bişey istemedi. kontrolü bile abdominal yaptı... eşimin sperm tahlillerine baktılmaz: bu şekilde olması zor dedi yani bazı anomalileri düşükmüş vs vs.... aşılama için uygun dedi...... ama üroloklar bebeğinizin olmasına engel değil bu durum deyip geri gönderiyorlar dedim.. ben en azından 2-3 kez yumurtlama takipi yaptırmak istiyorum eğer olmazsa o aşamaya geçeriz dedim. aşılamayı şu aşamada kabul etmiyorum dedim..

sonra dr döndüyerimseniben zaten y.takipi yapacağım, tamam dedi.. ancak üroloğumuza göster bu testi bi dr daha görsün dedi.. her zaman 1 kaç dr un görmesi iyidir dedi.. bana klomen ilaç verdi, eğer ürolok bu şartlarda olur diyiyorsa bu ilaca başla dedi.. ama eğer olmaz yani zor diyorsa eşine ilaç verebilir yani 1-2 ay sonra başlarız senin yumurtlama takipine dedi. çünkü eşimin tedavi sırasında sanırım korunacağız:)

neyse ben üroloğa gittim ama ameliyattaydı, çok bekledim 2-3 saat kadar hala çıkmayınca doktoruma danıştım yarın tekrar gel ürolok onay vermedikçe tedaviye başlayamam dedi... ama madem yarın bakabilecek sen ilaca başla 1-2 dozdan bişey olmaz dedi..

velhasıl-ı kelam herşey yarın belli olacak inş...opuyorumnanaktan ya eşime tedavi verilecek.. ya da yumurtlama takipine başlanacak.... yani aşılamayı şu an için düşünmüyorum. bence para tuzağı hep bunlar.. 2-3 ay deneyim olmazsa yaaparım inş.. herşeye hazırlıklıyım. olsun da nasıl olursa artık razıyım ....:CüvCüv: zaten y. takipinin 6-7 kereye kadar tekrarlayabiliyorlar.. sonrasında aşılamaya geçiliyor normalde..

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.... yazık ya eşim de üzüldü yinesenağlama.. üzülme dedim ne şekilde olursa olsun yaparız inş.. herşeyin dermanı var. aynı durum benimde başıma geleblirdi

tubacım bu zıhnıyetteysen Allah bebısını verır cunku bu benım sınavm dıye bak sadce

Allah tan ıste.. dua her seyın ılacı her kapılar ı acar ınsallah

dualarm senınle tatlım guzel hberlernı beklıyrzzzzzz

sağol canım... bu çok büyük bi imtihan bence.... çoğu Peygamber bu çocuk imtihanın dan geçmiş bu yüzden kendimi ve benim gibi olanları Allah nazarında çok şanslı görüyorumolumunekankayizsmile

he unutmadan şunu da yazayım, geçen sene düşen bebişim için bu sperm sorunundan dolayı düşmüştür.çünkü sağlıksız spermlerle döllenrse o bebk de gelişim geriliği olur ve düşer dedi.. bunu daha önce de duymuştum zaten yani düşükler mutlaka anne yada baba dan kaynaklanan bi sorundan dolayı sağlıksız döllenir ve gelişemediği takdirde düşer.. ama yine de bu şekilde bile olsa gebe kalabilmen güzel dedi... yaşın genç güzelim dedi olur inş sıkma canını dedi..

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kısa zamanda hayırkısıyla hepinizi opuyorumnanaktanteşekkür ederim iyi dileklerinize eylül 26 inş. rabbim sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder

canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. darısı biz isteyenlerin başına

kızlar çok üzgünüm arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz artık, bugün regl oldum ben........ hala ağlıyorum....
1. 06 Ocak R
2. 07 Ocak 36.5 R
3. 08 Ocak 36.2 R
4. 09 Ocak 36.6 R
5. 10 Ocak 36.7 *****ov. testi çok belirgin ve kont.çiz.çok yakın koyulukta
6. 11 Ocak 36.5 ov. testi çok çok silik yok gibi
7. 12 Ocak 36.7 *****ov. testi negatif bomboş
8. 13 Ocak 36.9 ov. testi negatif
9. 14 Ocak 36.9 ov. testi negatif
10. 15 Ocak 36.9 ov. testi negatif
11. 16 Ocak 37.0 ov. testi negatif
12. 17 Ocak 37.0 ov. testinde ikinci çizgi silik (gözle seçilebiliyor ama)
13. 18 Ocak 36.7 ov. testi negatif
14. 19 Ocak 36.9 ov. testi negatif
15. 20 Ocak 36.6 ov. testi negatif
16. 21 Ocak 36.6 REGL OLDUMMMMM………
17. 22 Ocak
18. 23 Ocak
19. 24 Ocak
20. 25 Ocak
21. 26 Ocak
22. 27 Ocak
23. 28 Ocak
24. 29 Ocak
25. 30 Ocak
26. 31 Ocak
27. 01 Şubat
28. 02 Şubat RRRRRR

artık size yeni tarih de verebilecek durumda bile değilim ben ya....

oleyyyyyy :))) hahaha ben demistim, bu ates dusmezse hamilesin diye, bu ates olcumu guzel sey yaa:))
super...:)) cok sevindim..

artık size yeni tarih de verebilecek durumda bile değilim ben ya....

canım üzülme bende geçen ay senin gibiydim ağlayıp durdum boşverdim ama bu ay süpriz oldu çalışma bile yapamamıştım sadece 2 kez oldumu oluyor herşey kısmet kendini bu kadar üzme strese sokma innaki mutlaka olucak ama zamanı gelince

hatuncuğum canım senin 1 çocuğun vardı yanlış hatırlamıyorsam lütfen üzülme...Allahın sana verdiği o büyük nimeti o güzel yavrunu düşün silkin ve şükret ve hamdet Rabbine

Son düzenleme:
canım senin 1 çocuğun vardı yanlış hatırlamıyorsam lütfen üzülme...Allahın sana verdiği nimeti o güzel yavrunu düşün silkin ve şükret

yok canım ben 1 kez daha önce hamile kaldım fakat 9 haftalıkken kalbi durdu düşük yaptım rabiim beterinden sakınsın kimseyede yaşatmasın banada

Haltunsultan ben en anlamadim nasil regli oldun? Bugun 16. Gun degil mi?
Nasil geldi akinti gibi mi yoksa bayagi yogun mu?
Cunku dollenmeden 5-10 gun arasinda akinti geliyor, o da yerlesme akintisi oluyor, 2 gun filan surebilirmis ama tabi yogun adet kanamasi gibi degil.
Uzme kendini sonra daha cok stres yapma kendibe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…