hatuncuğum canım senin 1 çocuğun vardı yanlış hatırlamıyorsam lütfen üzülme...Allahın sana verdiği o büyük nimeti o güzel yavrunu düşün silkin ve şükret ve hamdet Rabbine
hatuncuğum seni rahatlatır mı bilmem ama bi cevap yazmıştım sanırım görmedin
Evet ben de 34 yaşıma girdiğimde bırakmıştım zaten bu nedenle, artı bir de sigara kullandığım için. Neden bebişim olmayacağını düşünüyorum çünkü ben üç kez hamile oldum ikisini neredeyse fark etmedim bile, oğlumda da o ay istiyorum dedim ve olmuştu, bu nedenle böyle düşünüyorum, sorun var ki beş aydır tutmadı diyorum sabırsızım ya....Neden baska bebisin olmasin?
Bir de dogum kontrol hapi duzenli yapar ama cok kullanmani tavisye etmem, 35 yasi civarindaysan.
Ne demek elover birbirimizin sorunlari ve mutluluklari ayni, ondan herzaman
burdayiz:)
sen bu aksam yatinca soyle
guzel bir sut ic kafani rahatlat, dua et sonrada olc bakalim
atesini.
Normalde adet dongun kac,
ne zaman adetini bekliyorsun
Hadi bakalim o zaman,3-4 gun sonra anlasilir:)
sen rahat tutmaya calis zihnini
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaa
çok kararsızız.... ne yapsak acaba ? hiç uğraşmasak y. takipiyle de diirek aşılamaya mı geçsek acaba
Canan ateş süper gidiyor, maşallah.
Hilal, ben doğru mu anladım elma yağı damlatılmış pamuğu içine mi sokuyorsun? Sakın yapma canım. Kremden bile kötü. Lütfen doktorunla konuş. Kızlar vajinanın ph yani asidik dengesi çok özel bir denge. Hem spermlerin yaşaması için ayda belli günler değişiyor, hem de normalde hiçbir yardım olmadan enfeksiyonlarla savaşıyor, yani Allah'tan temiz zaten içerisi. Yeter ki biz ph dengesini bozacak işler yapmayalım. Ben tampon kullanmayı bile azalttım. Lütfen doktorunuza sormadan öyle yağ, krem falan sürmeyin. Eğer yakıyorsa yağ asidik olduğu içindir. Vajinadaki koruyucu hücreleri öldürüyor olabilirsiniz. Kısacası hiç ellemeyin aşağıyı. Hilalcim canım lütfen yanlış anlama, daha çok gençsin, böyle şeylere ihtiyacın yok inşallah. Sen kür mür bırak. Bi rahat etsin vücudun, dış etkenlerden arınsın bak gör ikişer ikişer gelecek meleklerin sana.
aslında doğru söylüyon tubişte ben biraz pimpirikliyim herhalde bebişimi sizler gibi hemen kucağıma almak istiyom amaHİLALCİĞİM nerelerdesin yahu:) yaşım 26 canım...
canım ya iremciğimin de dediği gibi yaşın daha çok küçük uğraşma kürle falan tatlım. düzenini hormonlarını bozarsın Allah korusun, sonra bi de onlarla uğraşırsın yok adet gecikmesi yok hormon ilaçları vs.... canım hiç gerek yok inş en yakın zamanda gelecektir meleğin...
krem yada elma yağı vs her neyse kullanmayın kızlar bunlar çok zararlı şeyler...
Allah tarafından vajina kendi kendi temizleyen bi yapıya sahip.. bunun içindir ki dr lar asla vajinal duş vs yapmayın diye ihtar ediyorlar... tamam mı şekerimanlaştık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?