Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Beklenmeyen adet tarihi...

pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
ELCHIN............28-29 ocak
miray15………...1/şubat
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru İncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373.............14/şubat
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
hatunsultan........?
arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI.....a.s.
OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞ.... :hooray:
A&S...... :hooray:
PEMBE50..... :hooray:
ZEYNEPARZU.......:hooray:

Elover atesin bakalim yukselecek mi, sonucta o kadar cok etken var ki, bir iki ates dusiklugu bunu gostermez, genel tabloya bakmak lazim.
Mesela benim her ay atesin degisik cikiyor arada bayagi ucurum oluyor.

Merhaba TUbacim,
iyi demissin doktora daha asilama icin vakit var diye.
Birkac guzel yumurtlama takibi esine takviye bu isi halleder bence:)

inş sabırsızcığım inş....

vallahi dr a gittim ama tam olarak içim rahatlayamadı. ürolokta baksa da bitirsek şu işi:)

yok tatlım yok, normal adet şeklinde, benim bugün 16. günüm, adetim biteli daha 10 gün olmuştu.

Cok ilginc,
ben senin de olsam eminsem adet kanamasi
olduguna ki mesela benimki
ilk gun az gelir sonra cogalir, ondan sordum emin misin diye, eminsen bence bir doktora git. Bu kadar cabuk gelmemesi laZim.
Hem de kendini rahatlatirsib

hemen aşılamaya tüp bebeğe gönderiyorlar zaten:) bi bakın bakalım en sıkıntısız yan etkisiz tedavi neyse onu deneyin değil mi yani:) i. saraçoğlu bi kanalda çok hoşuma giden bişey demişti.... anneler kaynanalar çocuklarınıza çevre baskısı yapmaktan vazgeçin.. bırakın kendi hallerine doğal yollardan olsun... bu tedavi yöntemlerinde çok ağır ilaçlar hormonlar yükleniyor bünyeye , öyle olacak ki ilerde bu genç kızlarımızın bi çoğu rahim kanseri ve bunun gibi hastalıklarla uğraşacaklar (Allah korusun) bırakın çocuklarımızı kendi hallerine baskı yapmayın demişti.. çok hoşuma gitmişti bu kayınvalideelere ihtarı

Evet maalesef kayinvalideler cevre acayip gicik, evlendin cocugun olmadi neden olmadi vs. Bence insanlarin isleri gucleri yok sirf bundan ugrasiyorlar. Bu zihniyeti degistirmek lazim.
Ahh bu kadinlar diyorum baska da birsy demiyorum

Cok ilginc,
ben senin de olsam eminsem adet kanamasi
olduguna ki mesela benimki
ilk gun az gelir sonra cogalir, ondan sordum emin misin diye, eminsen bence bir doktora git. Bu kadar cabuk gelmemesi laZim.
Hem de kendini rahatlatirsib

öyle yapıcam canım, yarın öğleden sonra gideyim olmazsa, gerçi bir haftadır çok gergindim, birtakım sorunlar vardı ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim, daha önce çok üzüntülü ve stres altında olduğum zamanlarda böyle olmuştu benim.

acaba doğum kontrol hapına mı başlasam yeniden, o zaman düzenli oluyor ya, ben 12 yıl kullandım hap ondan biliyorum, nasılsa bu gidişle başka bebişim falan da olmayacak herhalde, en azından reglim düzenli olur, kafam rahat olur, ay oldu mu olmadı mı diye takıntılarım olmaz bari...

Neden baska bebisin olmasin?
Bir de dogum kontrol hapi duzenli yapar ama cok kullanmani tavisye etmem, 35 yasi civarindaysan.

Evet maalesef kayinvalideler cevre acayip gicik, evlendin cocugun olmadi neden olmadi vs. Bence insanlarin isleri gucleri yok sirf bundan ugrasiyorlar. Bu zihniyeti degistirmek lazim.
Ahh bu kadinlar diyorum baska da birsy demiyorum

evet canım benim ya malesef 1-2 yıl torun beklemek zorlarına giidyor...

çevreye gelince birisinin bi sıkıntısı bi derdi olsun da hemen konuşalım ah ah vah vah yapalımın derdindeler zaten... halbuki kendilerine baksalar çocuktan başka hiçbişeyleri yok:umursamaz:

Bence stresini atmaya clis, bitaz yuruyus yap, deniz kenrinda yasiyorsan biraz kendini dinle.
Ben bir arkadasm ve ben olmak uzere kac ay adet gormedik stresten.

hatuncuğum seni rahatlatır mı bilmem ama bi cevap yazmıştım sanırım görmedin

Elover atesin bakalim yukselecek mi, sonucta o kadar cok etken var ki, bir iki ates dusiklugu bunu gostermez, genel tabloya bakmak lazim.
Mesela benim her ay atesin degisik cikiyor arada bayagi ucurum oluyor.

öyle mi dersin sabırsız... ya keşke dediğin gibi yükselse çok rahatlayacağım. hamileliği falan geçtim yumurtladığımdan emin olmak istiyorum sadece mafoldumben

bu arada ben de listeye eklenmek isterdim ama günümü bilemiyorum bu durumda... sabahtan beri içim içimi yiyiyor ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…